Omasio si za 700usd.😀48412,34
Sta ti znaci Elon je opet napusen?Sto se tice ADA hodlera, verovatno ste vec svi videli, slucajnost ili nesto drugo(prva recenica( Cardano discover) ) ... Elon je opet napusen, ko zna sta sad sprema😂
Sta ti znaci Elon je opet napusen?
Hehe ja pre neki dan komodo stavim 4900 sat reko nema sanse ali neka ako ne ispratim stanje, nesto sam u guzvi ovih dana. Jutros vidim shooting star wick 4700 sat, lakse bi mi bilo da nisam stavio order keve mi....Mozda nije losa ideja uvek drzati buy ordere daleko ispod trenutne cene za takve situacije ..
Ja usao all in na 1949 dolara i eto, potopKo je god ušao u bitcoin juče je izgubio!
Vrlo jednostavno.
Kada smo kod mudrosti da se pohvalim da sam odradio onaj trade na 2005 usd. Najbolji trader ikad.
Kada smo kod gluposti da kazem da sam ispao majmun i nevidjeno glup jer nisam uspeo da iskontrolisem FOMO pa sam kupio nazad na 1970 usd i sada hocu da se iznabadam pesnicama. Najgori trader ikad.
Lep dan danas napolju.
Zanima me, odakle vadiš ove linije, 2YMA*5, 21DMA? Kapiram da su neke empirijski ustanovljene mere, ali odakle si ih pokupio? Neka knjiga?Današnji dump bar za sada deluje prilično bullish, kako je cena pala i dotakla 21DMA
Kao što naučiš i bilo šta drugo u ova vremena - internet. Nema više nekih skrivenih znanja, sve je dostupno ko želi da uči.Zanima me, odakle vadiš ove linije, 2YMA*5, 21DMA? Kapiram da su neke empirijski ustanovljene mere, ali odakle si ih pokupio? Neka knjiga?
Ja polako migriram na Binance, CEX poceo da dere sa FEE i ja to vise necu da im placam, 10 USDT naplacuju za transkaciju Tetera, ja zbog nacina rada cesto placam sa CEX-a na Binance i svaki put 10 USDT , od sada vise ne, unutar Binance je besplatno prebacivanje sredstava odnosno nema fee a i juce sam 12h cekao transakciju koju je trebalo CEX da pusti prema Binance, zaglavio CEX 12h zbog onog pada cene... Trece i najbitnije, sa CEXA ne mogu da posaljem vise od 9850 USDT u 24h osim ako im ne dostavim maltene sve dokaze o poreklu do DNK lanca sto je malo jelte odbojno kad trebam da obavim neke vece transakcijeMPM,
Kraken zna često da zablokira kod većih promena cene.
Binance, Coinbase!?
Mislim da je cena ispod 1 USD sasvim ok.da udjem u ADA cardano ?
jel imate savjet za price target ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari