Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja prilika za ulaz u raketu za 80k

Koristi li neko cryptoquant? Koji je nalog potrebno kupiti da bi sevideli live chartovi a ne ovaj sa zakasnjenjem od 5 dana?

Eu1rRF1XYAY-Xds

Eu1nxl-XIAM3wIK

Poslednja izmena:
Mozda ovo jos nije kraj videcemo za nedelju dve ..

Za sad smo imali ovo ETH je na krakenu isao do 1000$ ada je isla u momentu do 0.15$ DOT je ispao do 12.5$ ...

Mozda nije losa ideja uvek drzati buy ordere daleko ispod trenutne cene za takve situacije ..

Meni ovo deluje jako lepo ...

P.S. Izgleda da sam ipak cekao jedan dan predugo za prodaju :) Jutors otisao sa 50%+

BULL Market support je na nekih 28.5k mada ne verujem da ce ici dotle( ako ode ona super prilika da se dokupimo ).. Nek se crveni lepo ove nedelje pa cemo videti

Pa 38-28k je zona za pesimiste, onako odoka 😃
Mozda nije losa ideja uvek drzati buy ordere daleko ispod trenutne cene za takve situacije ..
Hehe ja pre neki dan komodo stavim 4900 sat reko nema sanse ali neka ako ne ispratim stanje, nesto sam u guzvi ovih dana. Jutros vidim shooting star wick 4700 sat, lakse bi mi bilo da nisam stavio order keve mi....

Sa nekih 70$ na Exodusu u BTC ne mogu raditi nista je li tako, mislio sam ih prebaciti u ETH posto njega kopam. Koliko vidim min je negdje oko 150e da bih mogao da radim exchange, ili mi je nesto promaklo?

Ne znam da li mozes da prebacis na CEX pa da tamo prebacis . Zeznute su te male sume. Ili da na cex btc promenes u dolar pa kupis eth.

Ko je god ušao u bitcoin juče je izgubio!

Vrlo jednostavno.

Kada smo kod mudrosti da se pohvalim da sam odradio onaj trade na 2005 usd. Najbolji trader ikad.

Kada smo kod gluposti da kazem da sam ispao majmun i nevidjeno glup jer nisam uspeo da iskontrolisem FOMO pa sam kupio nazad na 1970 usd i sada hocu da se iznabadam pesnicama. Najgori trader ikad.

Lep dan danas napolju.
Ja usao all in na 1949 dolara i eto, potop :)
Doduse ja baratam sa malom svotom, imao oko 2300 dolara, celih 1,2 ETH :)

Nista, mora da se ceka...

Današnji dump bar za sada deluje prilično bullish, kako je cena pala i dotakla 21DMA, odmah je pokupovano. Za dan-dva će biti jasnije, za sad je svaki scenario moguć, od najboljeg do najgoreg.

Za XLM Army, RSI trendline je dostignut, za 6 do 10 dana treba da krene četvrta stepenica na ovom stairway to heaven. Target računajte sami. Ovo sve pod uslovom da kripto trend ostane bullish, ako krenemo u dužu korekciju kao što smo imali u januaru, ignorišite ovo.

screenshot.png

SOL od danas na Bitfinex-u. Srećan svima ATH! :cool:
BTCETHBCHLTCSOL-22-02-2021-2007h.png

Euu-DORVgAEffsz

Današnji dump bar za sada deluje prilično bullish, kako je cena pala i dotakla 21DMA
Zanima me, odakle vadiš ove linije, 2YMA*5, 21DMA? Kapiram da su neke empirijski ustanovljene mere, ali odakle si ih pokupio? Neka knjiga?

A imamo i odgovor zasto je na krakenu ETH isao toliko nisko ..

Da ne bude samo da su veliki uzimali, a mali nadrljali. Veliki umeju da nadjalu i te kako ( pricam o fondovima ) oni se ipak kockaju sa tudjim parama i mogu vise da rizikuju da bi se na kraju desilo nesta ovak, nisam profesionalac ali predpostavljam da je bio Margin Trading sa mnogo novca ...

Izgleda da nije lose da se ima nalog na vise menjacnica i da se rasporedi za slucaj da jedna propadne. Ja imam na bitstampu, cexu i bitrexu. Ne znam dal da otvaram i na krakenu. Dobro je za lovljenje cena, nikad se ne zna mada ovako nesto se ne desava tako cesto.
Secam se pre 2-3 godine je isto neki novcic potonuo na jednoj menjacnici pa se brzo vratio. Ne mogu da se setim koji bese, al slicna fora, cak je i jos vise otisao dole.

MPM,
Kraken zna često da zablokira kod većih promena cene.
Binance, Coinbase!?

Verifikovao sam se ranije i na binance, ali sam sve prebacio onda kada su nas stavili na crnu listu. Vise se nisam ni vracao, ostalo mi nekih 50$. Mrzi me da razmisljam dal ce opet da nas blokiraju. Coinbase pre 3-4 godine nije mogao da se verifikuje iz Srbije tako da nisam ni pravio nalog.

Mislim da će cena još sutra i prekosutra da pada, dno ćemo dotaknuti tek u sredu uveče, a da će pravi porast cena da krene tek od četvrtka.
Šta vi mislite?

Meni je neverovatno da se ADA drzi ovako u ovoj situaciji..

Od zadnja 4 trejda 3 sam radio mrtav pijan i ta tri su mi se isplatila ..

Jedan je bio Prodaja na 40k
Drugi je bio FOMO za ADU ( kad je imala skok odoko 95%)
Treci je bio FOMO za LTC .
A ono sto sam radio trezan zeznuo sam se :)

Sad sam pijan odoh da jurim Adu sa nekim parama pa da vidimo :)

EDIT: Ne idem "all in" ljudi ( ovo radim sa manjim delom novca, delom koji je tu za *******ciju )

Zanima me, odakle vadiš ove linije, 2YMA*5, 21DMA? Kapiram da su neke empirijski ustanovljene mere, ali odakle si ih pokupio? Neka knjiga?
Kao što naučiš i bilo šta drugo u ova vremena - internet. Nema više nekih skrivenih znanja, sve je dostupno ko želi da uči.

MPM,
Kraken zna često da zablokira kod većih promena cene.
Binance, Coinbase!?
Ja polako migriram na Binance, CEX poceo da dere sa FEE i ja to vise necu da im placam, 10 USDT naplacuju za transkaciju Tetera, ja zbog nacina rada cesto placam sa CEX-a na Binance i svaki put 10 USDT , od sada vise ne, unutar Binance je besplatno prebacivanje sredstava odnosno nema fee a i juce sam 12h cekao transakciju koju je trebalo CEX da pusti prema Binance, zaglavio CEX 12h zbog onog pada cene... Trece i najbitnije, sa CEXA ne mogu da posaljem vise od 9850 USDT u 24h osim ako im ne dostavim maltene sve dokaze o poreklu do DNK lanca sto je malo jelte odbojno kad trebam da obavim neke vece transakcije

Da li kraken moze sa nasim karticama? hteo bih da kupim UNI coins a jedino ih ima tamo.

neka okvirna procena do kada ce ici korekcija da bi se pripremio za dokupiti nesto :) Hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno