Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
Kako stvari stoje trenutno, izgleda da je samo Monero ostao najbliži jednoj od ideja Bitcoina, tj. da se uglavnom rudari na ličnom računaru u pozadini. Šta vi mislite?
Pa ako ti je isplativo da ti drlja upozadini, što da ne - probaj pa napravi sam računicu.Kako stvari stoje trenutno, izgleda da je samo Monero ostao najbliži jednoj od ideja Bitcoina, tj. da se uglavnom rudari na ličnom računaru u pozadini. Šta vi mislite?
Pa ako ti je isplativo da ti drlja upozadini, što da ne - probaj pa napravi sam računicu.
Ja sam poručio Ledger wallet direktno sa njihovog sajta pre neki dan. Ne bih se usudio da kupim preko oglasa, ali to je samo moje mišljenje.Izvinjavam se ako malo skrecem temu. Koliko je pouzdana kupovina Ledgera Walleta sa oglasa (KP) koji su "novi i neotpakovani"? "Samo probane" svakako ne bih, ali prilicna je guzva za narucivanje Ledgera sa zavanicnog sajta, reklo bi se.
pa svi projekti su manje vise tako zamisljeni , a onda zbog velike i brze zarade neko napravi specijalizovane masine koje rade samo to (odredjeni algoritam).Kako stvari stoje trenutno, izgleda da je samo Monero ostao najbliži jednoj od ideja Bitcoina, tj. da se uglavnom rudari na ličnom računaru u pozadini. Šta vi mislite?
Zdravo ljudi,
Prilično sam nov u kriptovalutama, sve tehničke stvari vezane za berze, novčanike i ostalo sam skontao. Zahvaljujući svima vama a i danima čitanja na forumu...
Već imam formirano mišljenje o nekolicini coin-a koje želim da kupim. Planiram da se bavim HODL čuvanjem, ne dnevnim trejdom. Ali, voleo bih mišljenje iskusnijih "vukova" oko sledećeg:
- Koje coine kupiti za dugoročni HODL a da je njihova cena trenutno ispod 10 dolara?
Meni se jako dopada Cardano projekat.
Hvala puno svima koji će odvojiti vreme da odgovore na moje pitanje.
Uradis reset i bezbedno je 99,999%.Izvinjavam se ako malo skrecem temu. Koliko je pouzdana kupovina Ledgera Walleta sa oglasa (KP) koji su "novi i neotpakovani"? "Samo probane" svakako ne bih, ali prilicna je guzva za narucivanje Ledgera sa zavanicnog sajta, reklo bi se.
Zaista ne znam nista, ali kad neko prvi put koristi Ledger ili Trezor , on sigurno nece prepoznati ako ima neceg "nenormalnog".Taj rizik od 0,1% postoji i kad narucujes sa zvanicnog sajta.
Ili znate nesto sto ja ne znam sta neko moze da uradi sa ledgerom da i pored reseta ima pristup ?
Uvek generiše različite 24 fraze nakon reseta.
Predhodne fraze više ne važe.
Novi pasvordi za pristup.
Jel ima još nešto ?
Polovan svakako nisam uzimao u obzir. Ali vidim da postoje novi i kod nas na oglasima, pa sam mislio da smanjim neizvesnost čekanjazaista nikome ne bih preporucio da kupi polovan.
Nista se ti ne sekiraj za akcionare i menadzment nvidie, ide im i vise nego dobro. Naravno da im se vise isplati da prodaju gamerima kartice po nizoj ceni a minerima ASIC po visoj, em jeftinija proizvodnja, em veca zarada em nema nestasica, loseg glasa/reklame i gubitka kupacaHahahaha, koja nebuloza, ne mogu da poverujem da je to realno.
Umesto da jednostavno naprave vise i to lepo prodaju oni ce da ogranicavaju upotrebnu vrednost i tako prodaju mnogo manje drugoj ciljnoj grupi?
A zauzvrat ce minerima praviti ASIC, a toga se jeli niko pre njih nije setio?
To deluje mnogo debilno, da sam vlasnik akcija nvidie sad bi bio pravi momenat da prodam akcije.
Vidim da je na redditu tema uklonjena, pitanje je da li je vest istinita.
Pa naravno da im ide vise nego dobro ali sigurno nije zbog gamera.Nista se ti ne sekiraj za akcionare i menadzment nvidie, ide im i vise nego dobro. Naravno da im se vise isplati da prodaju gamerima kartice po nizoj ceni a minerima ASIC po visoj, em jeftinija proizvodnja, em veca zarada em nema nestasica, loseg glasa/reklame i gubitka kupaca
Nece mineri , nego programeri i to ce masno da naplateJeste, mineri ce da rade reverse engineering i pisu drajvere![]()
Jok nego je zbog mineraPa naravno da im ide vise nego dobro ali sigurno nije zbog gamera.
A ovo drugo sto si napisao uopste nema nikakvnog smisla jer ako mislis da ce mineri koji su do sada kupvali kartice da predju na ASIC grdno se varas, ASIC postoji odavno a opet se kartice kupuju na kilo. Kartice se bas i kupuju zato sto imaju i drugu upotrebnu vrednost, pruzaju neku sigurnost u stilu "bas me briga, uvek cu da prodam kartice za igrice".
Plus ne vidim losu reklamu zbog nestasice i ne vidim kako to oni gube kupce zbog nestasice, pre ce biti da gube kupce jer ne mogu da proizvedu dovoljne kolicine.
Jedini problem za njih moze biti u periodu kada mining ludilo stane pa se trziste preplavi jakim kartama za malo novca, oni tada ne mogu da prodaju nove karte jer i gameri nisu glupi.
Ja celu tu pricu vidim kao odlican pokusaj nvidie da svoju nesposobnost da isprate potraznju trzista prebaci na minere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari