ja imam pozajmljen eon nalog, instalirana eon android tv aplkacija na TV-u, i rade svi kanali bez ograničenja (sport klubovi, nova s, n1). mreža bivši radijus vektor-borča
zar posle skoro dve godine ne možete da shvatite da nije svima sve isto------nemamo iste kanale, nemamo istu akcijsku ponudu, nemamo ista ograničenja
sve zavisi na kojoj ste mreži i na kojoj ste lokaciji tj kod bivšeg provajdera----eto ja na ex vektoru nemam ograničenja za eon, imam drugačiju ponudu kanala od ex kopernikusa, avcoma i ostalih ex provajdera.
da zaključim: nemojte da globalizujete odgovore tj da sa sigurnoću tvrdite da je tako a predhodno ne proverite jer se pravi pometnja-naglasite kod kog ex provajdera ste, a za one koje žele da postanu korisnici pre nego što potpisujete ugovor sa supernovom raspitajte se prvo koja je bivša mreža tj koji je bio bivši provajder pre nego što je uletela supernova, pa kada postavite pitanje naglasite to a ne ovako se samo pravi pometnja i zbunjuju se svi oni koji žele da postanu novi korisnici a ne znaju kakve su mogućnosti na toj mreži