Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, i meni je stigao za decembar. Međutim, danas je stigao račun i za januar iako je još decembra raskinut ugovor i tada vraćena kompletna oprema. Tako da su poslali račun za mesec kada u principu nisam ni bio korisnik Supernove i u kome nisu pružili nikakvu uslugu

Kod mene ima. I ja imam zte f680.
78babe52b235432c4d73987f1cf79444.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nema druže tog dugmeta za wifi....na mestu gde treba ono da bude kod mene je USB, a ispod vps i ispod on/off dugme

Zasto je supernova zaključala ruter zte f680,da li je to čisti hir ili postoji opravdan razlog....ne shvatljivo je da ne postoji korisnička šifra putem koje će korisniku biti dostupna osnovna podešavanja ili ti isključenje wifi signala na primer noću.....ako se na dugme off/on komplet isključi ovaj ruter nema televizije....ja ne koristim wi-fi po čitav dan, želim samo povremeno da ga koristim .....a kako je trenutno stanje to izgleda nemoguće....ali naravno nije ni neizvodljivo, ako druga strana, u ovom slučaju supernova, ima sluha za ovaj problem

Poslednja izmena:
OK, imas prava da trazis ... nego, mene zanima sto iskljucujes nocu wi fi, mislis ono da ti ne sprzi mozak ili ???

Zato sto je mislim da je Bljuc napisao da wi fi trosi uvece struje kao bojler

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Iz istih razloga sto je Apple zakljucao kompjutere da ne bi cackali svaki cas

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Da li neko uspeo da dobije nesgo vise van zvanicne ponude? Uzeo bih samo net, a nemam neki izbor u Krnjaci.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

U najgoru ruku ako ne daju šifre za ruter tražiću zamenu rutera, za isti model ali koji ima dugme za wifi sa strane. Zaista sam prijatno iznenađen kvalitetom televizije i interneta koji distribuira Supernova, ne verujem da zbog sitnica padaju u očima korisnika.

E svašta sam u životu čuo. Da ja ne mogu da uključim/isključim wifi kad ja to želim.

Stvarno to im je totalno bezveze da moraš da ih zivkaš svaki čas da ti uključe ili promene šifru...
A tek da ne pričamo što nemaš opciju da pristupiš sam user podešavanjima Wi-Fi-a i da bar uključiš, pustiš ili ugasiš Guest network!
Ovako ispada da su ti dali Wi-Fi ruter, ali kao da ga i nemaš! :trust:

Poslednja izmena:
Zasto nema na svim kanalima prevod, da li je to samo kod mene ili je to kod svih tako?

Tamo negde, do novembra prosle godine, onaj kanal Motorvison TV je imao nalepljen greece/grcki prevod !!! ne mozes ni da ga iskljucis, uzas

Lično sam mišljenja da će Supernova sve ove sitne propuste da odkloni...mi smo tu samo da im ukažemo na ove propuste

Danas sam tek saznao za povećanje cene usluga kada sam dobio sms račun, inače koristim supoer par.Postavio sam pitanje na chatu da li imam pravo na raskid ugovora potšto se ne slažem sa poskupljenjem i dobio odgovor da nemam pravo do isteka ugovora.Da li me lažu ili je to stvarno tako?

Ako isključi ruter onda ostaje i bez tv. Nisam znao da ima više modela zte f680. Traži verziju sa wifi dugmetom, ali isto ne možeš da pristupiš podešavanjima.

Ako isključi ruter onda ostaje i bez tv. Nisam znao da ima više modela zte f680. Traži verziju sa wifi dugmetom, ali isto ne možeš da pristupiš podešavanjima.

Jel to tako samo na optici? Pošto na coaxu TV najnormalnije radi kada se isključi modem.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Zasto nema na svim kanalima prevod, da li je to samo kod mene ili je to kod svih tako?

Moras rucno da ga ukljucis. Imas na daljincu taster subtitle pa ga pritisnibi izaberi srpski jezik ilibsta ti vec nudi(on/off).

Danas sam tek saznao za povećanje cene usluga kada sam dobio sms račun, inače koristim supoer par.Postavio sam pitanje na chatu da li imam pravo na raskid ugovora potšto se ne slažem sa poskupljenjem i dobio odgovor da nemam pravo do isteka ugovora.Da li me lažu ili je to stvarno tako?
Moglo je, do 30 dana po objavljivanju obavestenja na njihovom sajtu, a to je isteklo cinimi se 31.12. prosle godine...

Послато са Poco X3 помоћу Тапатока

Na optici sve ide preko rutera. Negi nešto mi je čudan zvuk fiksnog telefona. Kad se podigne slušalica nema uobičajenog zvuka tu-tu-tu-tu, već je konstantan zvuk tuuuuuuuuuu. Posle otkucam broj i sve je ok tokom poziva.

Dezmond tu tu peva samo preko bakra :)

Na optici sve ide preko rutera. Negi nešto mi je čudan zvuk fiksnog telefona. Kad se podigne slušalica nema uobičajenog zvuka tu-tu-tu-tu, već je konstantan zvuk tuuuuuuuuuu. Posle otkucam broj i sve je ok tokom poziva.

To je normalno ne brini, drugačiji je ton slobodnog biranja zato što linija ne ide preko "obične" POTS digitalne centrale, već preko VoIP Ericsson IMT koja je IP centrala!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno