Da li je nekom, ko je raskinuo ugovor u decembru nakon poskupljenja i vratio tada opremu, stigao račun i za januar?
jeste za ceo decembar i platio sam ga , posle raskida ugovora zvali su me da mi ponude bolje uslove ali nisam pristao
Da li je nekom, ko je raskinuo ugovor u decembru nakon poskupljenja i vratio tada opremu, stigao račun i za januar?
Nisu ti podigli, moras da potpises ponovo na 24![]()
Znam zvali dva puta ali sam ih odbio. Sad definitivno otkacinjem ih.
Kod mene ima. I ja imam zte f680.![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pogledajte prilog 296688
Nije otisao nigde, i dalje imas standardni super par 80/8 za 2700
a ubacen je novi 100/10 koji ima 30mbit vise i kosta 300din vise
Pretrgli se...
OK, imas prava da trazis ... nego, mene zanima sto iskljucujes nocu wi fi, mislis ono da ti ne sprzi mozak ili ???
Iz istih razloga sto je Apple zakljucao kompjutere da ne bi cackali svaki cas
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
E svašta sam u životu čuo. Da ja ne mogu da uključim/isključim wifi kad ja to želim.
Na kojim konkretno nemaš?Zasto nema na svim kanalima prevod, da li je to samo kod mene ili je to kod svih tako?
Ček, a što ti ne isključiš ceo modem kada ti ne treba wifi?Lično sam mišljenja da će Supernova sve ove sitne propuste da odkloni...mi smo tu samo da im ukažemo na ove propuste
Jel to tako samo na optici? Pošto na coaxu TV najnormalnije radi kada se isključi modem.Ako isključi ruter onda ostaje i bez tv. Nisam znao da ima više modela zte f680. Traži verziju sa wifi dugmetom, ali isto ne možeš da pristupiš podešavanjima.
Zasto nema na svim kanalima prevod, da li je to samo kod mene ili je to kod svih tako?
Moglo je, do 30 dana po objavljivanju obavestenja na njihovom sajtu, a to je isteklo cinimi se 31.12. prosle godine...Danas sam tek saznao za povećanje cene usluga kada sam dobio sms račun, inače koristim supoer par.Postavio sam pitanje na chatu da li imam pravo na raskid ugovora potšto se ne slažem sa poskupljenjem i dobio odgovor da nemam pravo do isteka ugovora.Da li me lažu ili je to stvarno tako?
Na optici sve ide preko rutera. Negi nešto mi je čudan zvuk fiksnog telefona. Kad se podigne slušalica nema uobičajenog zvuka tu-tu-tu-tu, već je konstantan zvuk tuuuuuuuuuu. Posle otkucam broj i sve je ok tokom poziva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari