Mudro zboriš, ali očito da ih zabole uvo da se potrude i ubace normalne kanale.Kome treba TV PRVA CG??? PUSTITE NAM RTS NAUKA, ako nemate bolju ideju.
Imaš dugme za gašenje wifi na boku rutera.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kod mene ima. I ja imam zte f680.nema dugmeta za gasenje wifi-a, samo dugme VPS i OFF/ON
Nažalost ne može. Eon box i Move box dve galaksije. Move kao mrtav konjDa li box supernova ili kako se već zove moze da se koristi kao android za yt,play prodavnica itd tipa kao eon?Da li ima tu funkciju?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Daje li Supernova 12 meseci po dinar SBB korisnicima?
Nije sve jedan dinar. Samo jedna usluga da sam i fiksni uzeo ~ mozes da izaberes sta bi bilo za dinar on ili net.
Superpar tv+net kao postojeci korisnik kablovske ex av-com dobio sam net 12 meseci po 1 din. Kablovska ostaje 1600 din iako sam mislio da ce biti 1400 kao sto je bila.
Vidim osnovni paket SUPERPAR ode na 100/(8 verovatno) ali i na 3000 din. U martu je bilo 60/8 i 2600 din
Kazu da moze za ove nove koji dolaze sa npr Sbb-a, bar se tako pisalo ovde na forumu. A za nas stare zna se, kitana...sada moze superpar i supersve 12 meseci po 1 din?
Obavestili su te, jos odavno https://mojasupernova.rs/a1278/Vesti/Novosti/Obavestenje-za-korisnike.html
Ima da raskinem cim istekne ugovor. Ako su podigli cenu sto nisu i brzinu net-a. nego mi i dalje 60/8 mb. Nego ugovor mi istice polovinom jula a onda cao drugari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari