Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kome treba TV PRVA CG??? PUSTITE NAM RTS NAUKA, ako nemate bolju ideju.

Kome treba TV PRVA CG??? PUSTITE NAM RTS NAUKA, ako nemate bolju ideju.
Mudro zboriš, ali očito da ih zabole uvo da se potrude i ubace normalne kanale.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Da li box supernova ili kako se već zove moze da se koristi kao android za yt,play prodavnica itd tipa kao eon?Da li ima tu funkciju?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

nema dugmeta za gasenje wifi-a, samo dugme VPS i OFF/ON
Kod mene ima. I ja imam zte f680.
78babe52b235432c4d73987f1cf79444.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Daje li Supernova 12 meseci po dinar SBB korisnicima?

Nije sve jedan dinar. Samo jedna usluga da sam i fiksni uzeo ~ mozes da izaberes sta bi bilo za dinar on ili net.

Superpar tv+net kao postojeci korisnik kablovske ex av-com dobio sam net 12 meseci po 1 din. Kablovska ostaje 1600 din iako sam mislio da ce biti 1400 kao sto je bila.

Vidim osnovni paket SUPERPAR ode na 100/(8 verovatno) ali i na 3000 din. U martu je bilo 60/8 i 2600 din

Nije sve jedan dinar. Samo jedna usluga da sam i fiksni uzeo ~ mozes da izaberes sta bi bilo za dinar on ili net.

Superpar tv+net kao postojeci korisnik kablovske ex av-com dobio sam net 12 meseci po 1 din. Kablovska ostaje 1600 din iako sam mislio da ce biti 1400 kao sto je bila.

To možda za stare korisnike, za nove je 1din za obe ili sve tri usluge. Ili 1+1+1din. Svakako nije samo za jednu uslugu 1 din a druga full cena

Koliko sam rauzmeo Leckov je postojeci korisnik

Ne, novi. Odnosno Sbb. Imam exenet u zgradi, ne znam kome da se obratim za akciju 12m po 1 din.

Pa exenetu ili supergnojnoj na telefon(e) ili u poslovnici, moze i email pa pitas sta te zanima ili dogovoris uslugu...

sada moze superpar i supersve 12 meseci po 1 din?

Vidim osnovni paket SUPERPAR ode na 100/(8 verovatno) ali i na 3000 din. U martu je bilo 60/8 i 2600 din

Da, ubacili i MOVE u ovaj najmanji paket, malo povećali brzinu interneta i mnogo povećali cenu :)

edit: vidim u cenovniku da je ostao i ovaj start bez MOVE (80/8) po istoj ceni od 2699 dinara

Poslednja izmena:
^ postojeci ugovor ne moze da se koriguje?

Mislim da ne...

Послато са Poco X3 помоћу Тапатока

Capture.JPG
Nije otisao nigde, i dalje imas standardni super par 80/8 za 2700
a ubacen je novi 100/10 koji ima 30mbit vise i kosta 300din vise

Pretrgli se...

Prilozi

• 60003373834_15379.pdf
    132 KB · Pregleda: 43
Meni su podigli cenu sa 2600 na 2700, a nisu me obavestili. Imam paket sa ugovorom na 24 meseca koji ističe 11.2021. Izgleda da ćemo se igrati razlaza (lokalni provajder optičkog interneta prolazi pored kuće i distribuira sbb).
Ako neko poznaje pravne začkoljice neka napiše imam li kakva prava (tipa da nastavim da plaćam 2600 do kraja UO kao što je nekad bilo u MTS, ili raskid ugovora pre isteka UO, ili nešto treće) Nalazim se u Aranđelovcu i mislim da sam na početku imao 1 mesec internet za 1din.
Hvala!

Mi 10t pro

Ima da raskinem cim istekne ugovor. Ako su podigli cenu sto nisu i brzinu net-a. nego mi i dalje 60/8 mb. Nego ugovor mi istice polovinom jula a onda cao drugari.

e zato sam iskoristio tu najavu povećanja cene usluga i raskinuo ugovor sa njima i potpisao za box 4 beli optiku i za sada uzivam

Da li je nekom, ko je raskinuo ugovor u decembru nakon poskupljenja i vratio tada opremu, stigao račun i za januar?

cek stvarno su digli sa npr. konkretno kod mene sa 1600 na 1800??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno