Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Možda reinstalacija pomogne?!

Gesendet von Huawei P40ProPlus & Tapatalk

Reinstalirao i nije htelo.Sad gledam sinhronizovalo je u medjuvremenu.Neznam sta mu bi.

Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka

Jel jos neko ima problem sa prednjom kamerom kad se upali video. Toliko zumira da je neupotrebljiv video?

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Pravi crop kao i stražnja kamera u video mode aži da toliko da je ne upotrebljava, ne bih se složio, barem kod mene.

Stavite na neki od ponuđenih filtera i odzumiraće malo. To se dešava zbog elektronske stabilizacije a inače u video modu se uvek dobija zumirana slika jer se koristi samo deo senzora a ne kompletan senzor.

P30 Pro

Stavite na neki od ponuđenih filtera i odzumiraće malo. To se dešava zbog elektronske stabilizacije a inače u video modu se uvek dobija zumirana slika jer se koristi samo deo senzora a ne kompletan senzor.

P30 Pro
Koristi se ceo senzor ali senzbog EIS-a kropuje slika kako bi prilikom stabilizacije koristili delovi snimka van okvira.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Samo glasine...nekad na proljeće...mene više zanima dostupnost.

Samo glasine...nekad na proljeće...mene više zanima dostupnost.

Iskreno, ne brine me to. Huavej ima jaku bazu ovde, a P model im je jedan od prodavanijih i reklamiranijih modela uvek bio ( što recimo mate nikad nije bio ). Verujem da će operateri dobiti to veoma brzo. Pravo pitanje je dostupnost komponenata za kreiranje P50 u nekom većem broju. To me više brine od dostupnosti kao dostupnosti za nivo Srbije

Ja se razmišljam da li da uzmem p40 pro sada, kada je cena po oglasima za nov primerak nešto manja od 600 evra, ili da čekam p50.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Da sam na tvom ja bih čekao još koji mjesec...nemaš što izgubiti...P40Pro će biti samo još jeftiniji ako ti se P50 serija ne svidi,ne bude dostupna ili nešto treće.

Pazario sam juče P40 :). Sjajan telefončić ali sam pogrešio što sam podigao na EMUI11. Baterija iscuri na njemu u roku od pola sata a radio sam factory. Sada preko HiSuite-a vraćam na 10.1 verziju pa da instaliram Googlefier.

Istekao edit. Jel neko uspeo da instalira GMS na EMUI11 kod P40 modela?

Gde si uzeo? Ja se konačno smislio i spremio pare i sad nigde ne mogu da nađem sivi, niko nema na stanju i ne mogu da nabave.

Ispala me dobra ponuda u Telenoru jer sam menjao paket i uzeo sam baš sivi :). Prelep uređaj :).

Jedino mi se ne dopada baterija, eto koliko sam mogao da primetim jer se brzo spušta ali moram mu dati malo vremena da se slegne sve i da podesim sve što mi treba. Jurim po netu kako da postavim Google service.

Gotivim huawei jako, ali mi nije jasno zasto ljudi kad unapred znaju da nema GSM kupe telefon pa posle lome glavu i kukaju kako da ih ipak imaju :) ja sa p40 pro da sam uzeo (malo je falilo), nikad se ne bih cimao da nabacim google servise. Cak se razmisljam da instaliram kineski rom na mom mi 10 i koristim xiaomi app store. Baterija je i do 30% bolja bez googla

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Radoznalost. Hteo sam da vidim kako sve funkcioniše i kako se podešava kada nemaš native. Ne lomim glavu, ako može može, ako ne nije smak sveta. Radiće to sve i bez GSM.

Jedino mi se ne dopada baterija, eto koliko sam mogao da primetim jer se brzo spušta ali moram mu dati malo vremena da se slegne sve i da podesim sve što mi treba. Jurim po netu kako da postavim Google service.
Eh, uzeo si onaj sa najmanjom baterijom, mada trebalo bi to da bude solidno.

Baci bas rezultate, meni Nova 5T sa sličnim kapacitetom obara sve rekorde.

a1f4efd45d148c70c31a98747195bd70.jpg

Istekao edit. Jel neko uspeo da instalira GMS na EMUI11 kod P40 modela?
Ja sam na svom P40Pro+ instalirao, prvo downgrade na 10.1.0.176 sa HiSuite, pa onda downgrade na 10.1.0.132 sa HiSuite Proxy, instalacija GMSa pa HiSuite Proxy na 10. 1.0.176 u onda sam ponudi update na 11.0. 0.151
Radoznalost. Hteo sam da vidim kako sve funkcioniše i kako se podešava kada nemaš native. Ne lomim glavu, ako može može, ako ne nije smak sveta. Radiće to sve i bez GSM.

Sve ti funkcionira kao i sa nativnim osim notifikacija, tj. aplikacije koje koriste Google Cloud Messaging (GCM).

Poslednja izmena:
i ja imam p40, kupio prija nekih mjesec dana.
Sto se baterije tice odlicna je sigurno pusti ga par ciklusa i doci ce to na svoje.
Ja sam u subotu bio kuci cijeli dan djevojvica ima ospice [emoji2] pa sam nabio 8h sota sa preostalih 40% baterije, ali to je nerealan scenario cijeli dan kuci na wifi.
Realno koristenje uz kombinaciju 4g/wifi ide sigurno 6+ sati sota sa prostalih 20-30% na kraju dana.
I moj je na emui 11 nisam probavao gms nabaciti nemam potrebe za njima nikakve dok sam ljepsoj polovici na p40 lite instalirao dualspace aplikaciju zbog google photosa i radi ok nije kako googlefier al je ok za prvu pomoc ako bas ima neka app da neradi bez gms.

Poslano sa mog ANA-NX9 koristeći Tapatalk

Jel postoji mogućnost da se na P40 koriste dva vibera?

Preko Huawei App Twin-a ne može, tj nema ga u ponuđenim aplikacijama, dok sa alternativnim aplikacijama, kao što su Parallel Space, ili Dual Space, verujem da ne bi bilo problema.

Podesio sam sve preko export apk aplikacije. Gmail, Google photos, play store čekam kada neko sredi da se ne mlatim da vraćam telefon na niže verzije. So far, so good.

Preko Huawei App Twin-a ne može, tj nema ga u ponuđenim aplikacijama, dok sa alternativnim aplikacijama, kao što su Parallel Space, ili Dual Space, verujem da ne bi bilo problema.
Na P30 preko parallel space nije htelo, a sad sam probao dual space da instaliram i trazi nesto da aktiviram preko poruke

Jel može preko nje da se instalira dupli viber?

@miodrag.r Probao sam to ali ne mogu da se spustim ispod 185 ili koja li je već. Čak ni HiProxy ne vidi 310 verziju ili ispod koja je radila sa apk koju je napravio momak iz Splita čini mi se.

Nazad
Vrh Dno