Koristi se ceo senzor ali senzbog EIS-a kropuje slika kako bi prilikom stabilizacije koristili delovi snimka van okvira.Stavite na neki od ponuđenih filtera i odzumiraće malo. To se dešava zbog elektronske stabilizacije a inače u video modu se uvek dobija zumirana slika jer se koristi samo deo senzora a ne kompletan senzor.
P30 Pro
Samo glasine...nekad na proljeće...mene više zanima dostupnost.
Da te lepo služi. Mnogo više ljudi nego što sam mislio je kupilo P40 telefone, sa ili bez Google aplikacija. Valjda zato što su ga operateri uzeli za razliku od Mate 30.Ispala me dobra ponuda u Telenoru jer sam menjao paket i uzeo sam baš sivi. Prelep uređaj
.
Eh, uzeo si onaj sa najmanjom baterijom, mada trebalo bi to da bude solidno.Jedino mi se ne dopada baterija, eto koliko sam mogao da primetim jer se brzo spušta ali moram mu dati malo vremena da se slegne sve i da podesim sve što mi treba. Jurim po netu kako da postavim Google service.
Ja sam na svom P40Pro+ instalirao, prvo downgrade na 10.1.0.176 sa HiSuite, pa onda downgrade na 10.1.0.132 sa HiSuite Proxy, instalacija GMSa pa HiSuite Proxy na 10. 1.0.176 u onda sam ponudi update na 11.0. 0.151Istekao edit. Jel neko uspeo da instalira GMS na EMUI11 kod P40 modela?
Radoznalost. Hteo sam da vidim kako sve funkcioniše i kako se podešava kada nemaš native. Ne lomim glavu, ako može može, ako ne nije smak sveta. Radiće to sve i bez GSM.
i ja imam p40, kupio prija nekih mjesec dana.Jedino mi se ne dopada baterija, eto koliko sam mogao da primetim jer se brzo spušta ali moram mu dati malo vremena da se slegne sve i da podesim sve što mi treba. Jurim po netu kako da postavim Google service.
Na P30 preko parallel space nije htelo, a sad sam probao dual space da instaliram i trazi nesto da aktiviram preko porukePreko Huawei App Twin-a ne može, tj nema ga u ponuđenim aplikacijama, dok sa alternativnim aplikacijama, kao što su Parallel Space, ili Dual Space, verujem da ne bi bilo problema.
Aplikacoja Island je fenenalna.Na P30 preko parallel space nije htelo, a sad sam probao dual space da instaliram i trazi nesto da aktiviram preko poruke
Moras da ga vratis na 10.1,neku stariju verziju pa kada instaliras GMS azuriras na EMUI 11.Istekao edit. Jel neko uspeo da instalira GMS na EMUI11 kod P40 modela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari