vodka_commando
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2012
- Poena
- 245
Ukupan saobraćaj, Download+Upload.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
U kući se već ima više priključaka za telefon, pa sam mislio da bi njih mogao da iskoristim. Zar ne može onda da u jednom kraju kuće povežem MTS-ov ruter, pa TV u njega, i u drugom delu kuće svoj ruter, pa drugi TV u taj drugi ruter?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ajd samo da utvrdimo, dakle definitivno ne postoji način da se podeli račun tako da se svih 24 meseci racun placa jednakim iznosom, a ne 12x1 pa 12x nekoliko hiljada dinara?
Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
A šta je ovde zbunjujuće kada je cena u pitanju, odnosno šta nije jasno koliko košta u modelu prvih 12 meseci po 1 dinar, drugih 12 meseci po regularnoj/punoj ceni odabranog paketa?Ne znam čemu sve te akcije sa mesecima po dinar, samo zbunjivanje korisnika. Normalnije bi bilo da postoje u startu opcije 10-50% popusta na račun, gde je sve jasno koliko košta. Manje bi se manipulisalo "super akcijama" gde se navodno nešto daje džabe.
Tako da ne znam zašto bi se iko kockao. Što da dolaziš u situaciju da treba da im nešto objašnjavaš kad već znaš unapred da im je sistem retardiran, i da će te zezati.
Stigao prvi račun nakon prelaska sa box 3 na 4, uz zadržavanje promocije 12 meseci po dinar i sve ok.
Za ljude koji su potpisali neki manji paket, box 2, 3, recimo optika gde su dobili 12 meseci akcije,čisto da znate da je moguć prelazak na veći paket i potpisivanje novog ugovora.
Praktično znači ako je neko potpisao u septembru, sad i ubuduće dok traje akcija može da potpiše nov ugovor i time dobije 15-16-17,18 meseci po dinar, ukupno gledano.(član foruma, koji radi u mts-u napisa da je optika akcija produžena do 31.3. Ja sam sve završio u poslovnici Terazije.
Ok, hvala i oprosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari