Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na brzaka sam pogledao grafikon i brzopleto nesto zakljucio, i to je dovoljno da me neko na forumu prozove da sam bez mozga, mislim stvarno previse, nije bitno.

Al ono sto sam zakljucio, ponavljam dugo prateci ovu temu, da ti grafikoni ne vrede pisljiva boba, apsolutno.
Zato i jesam napisao onakav post.

Mene kao sitnog daily/weak trejdera ovakav lagani rast bez vecih padova bas nervira.
Evo vec 2-3 dana nisam nigde usao, a nemam ni veliku svotu novca za igranje, 2000 dolara na Cex-u.

Cekam da ETH padne bar na 1100, pa da udjem, pa da ga cekam na 1200+...
Na brzinu si pogledao, isprozivao, opet negirao svoju gresku...
To sto mislis da je rast lagan nema veze s mozgom, raste je visok i jak. Da pratis malo video bi zasto nema vecih padova. I ne, nece vise uci na 1100, zakasnio si za taj voz ;)

Third's time a charm, iz treceg sam se ispravio :p

Eto sad si ti brzoplet ;)
Nije bitno da li je rast brz ili spor, poenta je da meni treba, da prostis, malo i da pada ;)
Pa da unovcim razliku...

Znaci nebitno, nek ode na 1500 pa nek padne na 1300...

Nine bitno sta tebi treba, nece berza tebi da se prilagodjava nego ti trebas berzi. Ako trgujes samo da bi trgovao tu si u najavi u minusu. Shortujes u vreme jakog rasta i nadas se padu bez osnova. Ode voz bez tebe ;)

Tapatalk from Poco loco

Zbog cega se BTC odbio skoro 10% dole od 40K? mozda ce ponovo, hvataj to :).

Nije bitno kad prodas bitno je da kupis na vreme :)

Ja sam izasao sa ~10% onoga sto imam neka skace sve moze ovo bez problema na 45-50k, ali neka ...

Ja cu lagano lagano pakovati kofere da me ne iznenadi neka crvena od 30-50% kad se probudim videcemo kako se budu kretale ove moje budale od LINK-a i ADA-e ...

Odlicno si uradio, ovako neces zaliti sta god da bude.
Imas prostora da BTC ode na 55000 da bi sa dildom od 30% opet dosao na ovo s prilikom da dokupis... A ako ne bude dilda do tada jos bolje :)

Nine bitno sta tebi treba, nece berza tebi da se prilagodjava nego ti trebas berzi. Ako trgujes samo da bi trgovao tu si u najavi u minusu. Shortujes u vreme jakog rasta i nadas se padu bez osnova. Ode voz bez tebe ;)

Ma znam, al kazem mala je svota u pitanju, nije life changing 2 ETH, tj. sad vec dosta manje 1,6 komada.

Ne znam bas dal ETH jednog dana moze biti cetvorocifren :)

Tapatalk from Poco loco

Pratio covek savet iz mog potpisa :)

Pa ja sam sa malom kolicinom ETH-a iskopanom sa 600 dolara dosao na 2000 dolara, za 2 meseca.
Par puta ubo blizu vrha/dna.

A sad sa ove tacke gledista, bolje da sam ostao na tih pocetnih ETH, imao bi dosta vise.
Al niko nije mogao da predvidi pre 2 meseca ovako stabilan rast.

Šefe pa sad je četvorocifren...

Hahahah, mislio sam na petocifren -> 10.000 dolara

Poslednja izmena:
Pa korekcije je bilo zesce i 2017. sa nekih 5-5.5k na 2.5k ako se ne varam..
lep %
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

To ti ne mogu reci, samo sam prokomentarisao hogarov post. Nakon pola sata posto je postovao bila je korekcija od 10% u toj zoni koju je naveo. Jednostavno, svaka mu cast.

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

To sto mislis da je rast lagan nema veze s mozgom, raste je visok i jak. Da pratis malo video bi zasto nema vecih padova. I ne, nece vise uci na 1100, zakasnio si za taj voz ;)

Ove godine da, inflacija veca nego inace + $2k stimulus koji je vise nego izvestan. Videcemo mi trocifreni ETH i BTC ispod 20k itekako pre sledeceg halvinga. Znacajne korekcije ce biti, e sad da li ce se to prvo desiti ovde ili na stock market-u pitanje je...

Sta mislite da li ce istaga Tethera da naudi crypto trzistu?

15. Jan. je krajnji rok za Tether da dostavi poslovne knjige istraznim organima.

Ako se ispostavi da postoji prevara i da je teterom bez pokrica kupovan BTC
to bi moglo da urusi poverenje u menjacnice, Bitfinex pogotovo,
a to bi se moglo preneti i na vrednost coina...

Sta mislite da li ce istaga Tethera da naudi crypto trzistu?

15. Jan. je krajnji rok za Tether da dostavi poslovne knjige istraznim organima.

Ako se ispostavi da postoji prevara i da je teterom bez pokrica kupovan BTC
to bi moglo da urusi poverenje u menjacnice, Bitfinex pogotovo,
a to bi se moglo preneti i na vrednost coina...

Ako pronadju nesto, a ne bi me cudilo da pronadju, trazicemo dno sonarom :), do tada ride the wave...

• Like
Reagovanja: MPM
Ovo mi deluje kao dosta korektan potez. Ali nekako mislim da ce ETH/LTC stalno popravljati odnos prema BTC-u. Ja drzim 50%-30%-20% (BTC, ETH, LTC) za sada.

BTC/LTC imam jos otvoren, gde sam u veoma malom profitu, ako padne dokupicu jos LTC-a.

Ukoliko se ikada dvoumite da li da prodate, samo se zapitajte da li mislite da ce ikada cena pasti ispod trenutne na kojoj razmisljate prodati. Bolje je osigurati deo profita pa barem ga drzati kao buy order na nizim levelima nego provozati se gore-dole. I proslog hype-a se pricalo da BTC ide na 30k...50k... pa je na kraju pao na 3k levele.

Bio na binance 1065 [emoji16]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

I ne, nece vise uci na 1100, zakasnio si za taj voz ;)

Ipak sa malo rezerve sve posmatrati, ETH pad isto 10% na trenutak. BTC se lepo odrzao, ali ne da se 40K :). Posle svakog pada, naredni su sve manji i opet se gore trend nastavlja. Swing trejderi uzimaju malo profit, pa ide dalje.

8E1DDEB6-E28E-44F4-ABD4-C690CD2404FC.png

Poslednja izmena:
Zavisi kako na kojoj menjačnici, ali je u pravu Saj, ogroman je uptrend, ja ne vidim ovde uopšte mesta za bilo kakvu korekciju još uvek, a iskreno voleo bih da je bude jer bi onda sve bilo prirodnije, ovako i dalje sprintamo i ne znam kad će čuka da otkaže :D

Hoce li obican "smrtnik" ikad vise moci da kupi 1 BTC? Sa cenom blizu 40k , pa cak i nesto manjom, BTC je izasao iz dometa obicnog coveka koji do sada nije bio umesan u kripto na bilo koji nacin.
Da ne bude zabune, ne mislim na prosecnog coveka u siromasnim zemljama poput nase, nego na prosecnog coveka iz bogatijih drzava.

?
Pa ako ne može da kupi 1BTC neka kupi 0.001BTC.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

To je razmisljanje nekog ko nije nov. Pricam o ljudima koji se prvi put srecu sa kriptom i dobro znamo da nece kupiti 0.01 ili 0.1 bilo cega.

To je razmisljanje nekog ko nije nov. Pricam o ljudima koji se prvi put srecu sa kriptom i dobro znamo da nece kupiti 0.01 ili 0.1 bilo cega.

Uvek mogu da prodaju stan, kupe 2 BTC-a, sacekaju godinu dana i kupe 2 ista stana :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno