Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam koji je tv ali bih rekao da je Smart IPTV

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

kupio sam tri pretplate 6 meseci za 3 televizora kod At Store sa aliexpress-a tu kupujem stalno trazio sam da mi da popust dobio sam jos za svaki nalog po 1mesec+.
Koja je cena na 6 neseci ili godinu ?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Svim clanovima sve najbolje u novoj 2021.

Hvala, sada sve radi. @bobster @kalehrl

Sent from my MI 8 using Tapatalk

20$ 6 meseci, 35$ 12 meseci
Hvala.To je slican iznos kao Gotit.
Komsija nikako da odluci Gotit ili neki kinez slican. Da li je stabilna lista ? Da ne bude ono tipa nema par dana kanala ni podrske..
Treba mu za back-uo listu jer ima kablovsku ali mu fale sport klubovi i hbo sr,hr..svejedno.

Ne znam, gorepomenutu sam samo testirao. Gotit sam imao do marta ove godine, uglavnom je radilo sve kako treba. Jedini problemi, ako mogu tako da se nazovem, sto Kinez nekad mesa srpske i hrvatske Arene i SK. Pa neka tekma je tipa srpskom SK3, kliknes - ono hrvatska gde je potpuno neki drugi sadrzaj.

nije reklama, a da kupis tvviet listu, vec kad placas Kinezu, ;) mozda me vidi lucluc, pa mi da nesto dzabe :D

Није ти ово Баг, па да улази сваки час овде. Захебао си се. Пробај тамо са тим фазонима, можда успеш.

Послато са Nova 5T

Изузетно озбиљно

Послато са Nova 5T

Mene je castio luc sa 1 mesecom..radi zaista ok ..

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Узгред, шта ће њему ТВВИЕТ?
Момак се хвали како је врсни познавалац ИПТВ-а , дели листе и савете шаком и капом...

Послато са Nova 5T

i pored svega, opet cu reci da je tvviet prava stvar, pa nek' lucluc razmisli :D

6meseci € 16,64 12 meseci € 26,62 ili € 27,45 + kanali za odrasle
Ima i jeftinije za godinu dana, ovaj sto ja koristim je manje od 16€, sve ima i veoma je stabilan a podrska je odlicna za sada.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Definitivno

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

ajmo onda ovako, koga interesuje nesto oko iptv lista, a da nisu placene, neka slobodno pita u pm, mozda cu znati nesto i da odgovorim ;)

Poslednja izmena:
Pozdrav, drugari. Verovatno je vec neko pitao, a ja resio da se pravim pametan pa da podsetim: Kako je moguce gledati provajtera go4yu u nasem okruzenju? Pretpostavljam preko VPN-a?
Uz popust 12 od 12 meseci gratis, ispada 9 eura mesecno za 4 TV-a, sto bi bila bolja opcija od kupovine iptva preko MTS-a, uz vise kanala. Da li rezonujem dobro?

Mala korekcija: cene su date bez poreza.

Poslednja izmena:
Pozdrav, drugari. Verovatno je vec neko pitao, a ja resio da se pravim pametan pa da podsetim: Kako je moguce gledati provajtera go4yu u nasem okruzenju? Pretpostavljam preko VPN-a?
Uz popust 12 od 12 meseci gratis, ispada 9 eura mesecno za 4 TV-a, sto bi bila bolja opcija od kupovine iptva preko MTS-a, uz vise kanala. Da li rezonujem dobro?

Mala korekcija: cene su date bez poreza.
i arene i rts zatamnjeno kad je liga sampiona i liga evrope provereno.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno