Koja je cena na 6 neseci ili godinu ?kupio sam tri pretplate 6 meseci za 3 televizora kod At Store sa aliexpress-a tu kupujem stalno trazio sam da mi da popust dobio sam jos za svaki nalog po 1mesec+.
Hvala.To je slican iznos kao Gotit.20$ 6 meseci, 35$ 12 meseci
Haahahahahskupljas poene dakle
![]()
Pa nije bas. Gotit je 26 dolara za 12 meseci.To je slican iznos kao Gotit.
Koja je cena na 6 neseci ili godinu ?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ima i jeftinije za godinu dana, ovaj sto ja koristim je manje od 16€, sve ima i veoma je stabilan a podrska je odlicna za sada.6meseci € 16,64 12 meseci € 26,62 ili € 27,45 + kanali za odrasle
Druže spusti malo loptu.i pored svega, opet cu reci da je tvviet prava stvar, pa nek' lucluc razmisli![]()
Druže spusti malo loptu.
i arene i rts zatamnjeno kad je liga sampiona i liga evrope provereno.Pozdrav, drugari. Verovatno je vec neko pitao, a ja resio da se pravim pametan pa da podsetim: Kako je moguce gledati provajtera go4yu u nasem okruzenju? Pretpostavljam preko VPN-a?
Uz popust 12 od 12 meseci gratis, ispada 9 eura mesecno za 4 TV-a, sto bi bila bolja opcija od kupovine iptva preko MTS-a, uz vise kanala. Da li rezonujem dobro?
Mala korekcija: cene su date bez poreza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari