Meni je in display kamera/speaker upgrade ,recimo. Najavljivali su in display selfi kameru ,pa šipak.S obzirom da imas P30 Pro, Mi 10 je spejs satl nivo upgrade-a, kamo li Mi 11![]()
[emoji23] izbace 50 modela mesecnoNadam se da nece izbacivati Pro verziju, jer je stvarno ne potrebno. Ovako se moze bolje podrediti sredjivanju samog softvera kad je samo za jedan telefon.
Ako bude onaj 48MP OmniVision iz Ultre, uz SD888, night mode u 95% slucajeva nece biti potrebno paliti. Toliko brzo okida odlicne nocne slike, a jos 888 ima unapredjen ISP (3 slike odjednom umesto 2 kao na 865)....Pa tako će i biti, kamere iz mi10ultre ili za nijansu bolje i realno su u top3 što se tiče kamera.
Isti procesor, isti senzor, idealni uslovi za portovanje gcam. To se desilo jednom i pitanje je da li će (ikad opet).Setimo se samo Mi8. Odlican hardver koji je ispratio gotovo perfektno odradjen GCam. Pa taj mob i dan danas moze na crtu sa najboljim kamerama na trzistu.
Kako se piše izgleda van Kine nikakav, akcija za besplatan punjač po izboru je samo ograničen na Kinu.Koji procenat će da odbije besplatan org punjač 55w? Da su bar stavili doplatu $5
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Hardver nije problem ni sada, softver je taj koji zeza. Kada bi odradili kvalitetan GCam za taj Samsungov 108MP senzor to bi bilo odlicno. Ali nesto ne verujem u tu pricu. Tesko da ce odraditi dve perfektne verzije, i za SD865 i za SD888.
Setimo se samo Mi8. Odlican hardver koji je ispratio gotovo perfektno odradjen GCam. Pa taj mob i dan danas moze na crtu sa najboljim kamerama na trzistu.
Aj da vidimo, ja bih smanjio nadanja a ti kako hoćeš.OmniVision senzor iz Ultre + trostruki ISP u SD888, ima da u vecini lowlight uslova kida sto se tice brzine, da fotografise pse/decu/vozila u pokretu...
Aj da vidimo, ja bih smanjio nadanja a ti kako hoćeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari