Ubacio sam disk u novi racunar, odradio je kratku pripremu i podigao sistem.U pet poteza_
Otvoriš (odšrafiš) lap, izvadiš ssd, otvoriš novi lap, prebaciš u njega ssd, zatvoriš novi lap
Win10?
Tja. Postoje dve mogućnosti.
- Da koristiš alat u winu MIGRATE OS AND DATA, gde naravno moraju oba da budu priključena. Ovo postoji i kao opcija kod samostalnih programa (Easeus, MiniTool, Paragon isl)
- Ne bi trebalo da traži reinstalaciju, možeš da ga bocneš i vidiš hoće li proći boot bez nekih problema, pa posle da izapdejtuje potrebne drajvere. Naravno, tražiće novu aktivaciju. Probaj najpre ovo.
nemam pojma o cemu pricas,ako imas probleme sa strelecom to je do tvog hardvera,a ako imas problem da ga spakujes na usb kao sto sam vec rekao problem je do djubreta od AV kojeg koristis.ako je defender onda nije stock i ko zna sta si ti instalirao jer evo sad sam apdejtovao streleca na mom eksternom drajvu,do sad je bio neki iz 2018te i nikakav problem niti se defender oglasavao,a nemam exclusions na ovom racunaru.
Nakom sfc-a sam kucao i dism, ali dism nije mogao da bude izvrsen.Restart posle SFC-a, verovatno će da butuje par puta, kada to prođe, tek onda DISM.
Izbaci gaa stari hdd je dosao na mesto dvd rezaca.
jel zna neko gde ima Internet Explorer 7 ili 8 portable za win 10 i da radi kako treba? Posto neke sajtove ne mogu otvoriti na novom ie a ne prihvata chrome, mozzilu, operu i ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari