D
Deleted member 46590
Guest
Ne radi automatski, moraš sam da uguraš na Taskbar. News je sa Bing-a. Glavno je da ovaj build ima dobre performanse i nema velikih problema.
Nema news za nas, samo Amerika, UK i par zemalja.Microsoft releases Windows 10 Build 21286 for Insiders with an improved taskbar
![]()
![]()
https://mspoweruser.com/microsoft-r...-21286-for-insiders-with-an-improved-taskbar/
Sveze instaliran Win 10...
Imam sto nekih programa, ali pasce reinstal, ne vredi
Hvala druzene moras da instaliras,to je poenta liveboot-a,butujes direkt sa fleske i kompletno iskljucujes iz price hard disk\ssd,sata kontroler,ahci drajver...ne moras ni linuks uopste,imas pregrst windows PE (preinstalled environment) resenja,npr toliko spominjani strelec usb,hiren's boot itd...
To više miriše na neki loš kontant, možda u kablu. Kako je kada stoji u BIOS-u ?Ne znam da li je ovo do Windowsa, mada je pocelo od kako sam ga reinstalirao...
Kada upalim desktop racunar, ne pali se monitor, barem ne iz prve, komp se upali cuju se svi oni pozadinski zvuci ali monitor trperi i iznova se cuje ona notifikacija kao kada USB prikljucis... I onda stalno taj zvuk se cuje a slike nigde dok ne iskljucim pa ukljucim opet racunar...
Nije mi jasno do cega je, mozda drajveri mada sam instalirao najnovije ili hardverski problem... Mada celi dan racunar radi normalno i onda samo taj problem nastupi pri ukljucivanju.
Ma samo skineš KB koji je za taj update. poslednji je December 8, 2020—KB4592438 (OS Builds 19041.685 and 19042.685) recimo kod mene. Posle možeš ručno da ga instaliraš ako ti odgovara.Kada se proverava update preko wumt-a, postoji opcija da se download-uje bez instalacije, da li je moguće fizički pristupiti tome da taj update može da se ne instalira već da se prebaci na drugo mesto i da može ručno da se instalira?
Drugo, da li jezik može da se skine posebno i da se isto ručno instalira? Preinstalirao sam ceo OS i opet mi se uvuče HRV ito postavljen kao standard keyboard, nije mi jasno kako, dodao ga nisam niti ga ima na spisku, pokušavao na razne načine da ga izbrišem ali nisam uspeo.
U desnom uglu taskbara kada se klikne svi prozori se spuste dole i ima se uvid u desktop, kada se opet klikne svi prozori se ponovo dignu.
Kod mene mogu samo da spustim prozore a kada treba da ih vratim nazad nema tog da ga nazovem tastera, znazči samo mogu da spustim prozor a ne i da ga vratim.
Kako da to uključim ?
Pogledajte prilog 295424
mislim da je pre neko negde na tom nalogu koji koristi instalirao windows i stavio hrvatski,i sad ga sa ms nalogom povuce prilikom instalacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari