Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma to ce jedno vrijeme i opet ce shitinu napumpat tako to ide, nece nista propasti velika se tu para vrti.

Vidicete recimo naredne godine nece niko o ovome pricati a cijena se ispali opet 1$+

Link se drzi ok, ako izdrzi na oko 11,7 11,8 mogao bi kazu gore. Danas je povuceno oko 2 miliona linka sa menjacnica stomje donar signal. Ja sam iz XRP pobegao , i izgubio oko 100 dolara u procesu. Ako ode na dolar pa neka bude da sam se zeznuo ali deluje lose sve ovo

Pa djeluje lose kao i pucanje tipa Mt gox-a BTC-e China Ban i slicne stvari i evo gdje je danas BTC

Tako ce isto biti i za XRP sve ce se to zaboraviti i opet ce raditi P/D sa njim i prije ce se na takvim prevarama uzet pare nego na nekom coinu koji je recimo legit i ima neku realnu pricu iza sebe. Ljudi vole brzu zaradu tako da ce coini poput XRP-a uvijek ziviti vecinu ne interesuje nista drugo nego P/D.

Uostalom sve se vidi po BTC-u od nicega je stvorena i naduvana vrijednost 23k$+ od magle do para budimo realni.

A lepo sam javno rekao da više nikad neću pipnuti XRP i pored toga sam opet pustio da me zaj3bu. Nije velika suma i nisam bio planirao da je hodlam, ali sam svejedno ljut na sebe kako sam opet imao posla sa XRP i ljigavim ljudima koji ga vode. Ovo su ljuge prema kojima i Čarli Li deluje kao poštenjačina. Pa onda ta izjava za štampu, kao mi smo američki coin, ne gledajte te kineske BTC i ETH. :vomit: Da nekom još nije sumnjivo da su ovo napumpali da uzmu pare neposredno pre tužbe? :smash:

Sačekaću da se cena malo oporavi, pa ga liferujem, ovaj put za navek. Jedna dobra stvar iz svega je da su svi altovi pali, BTC.D je na pravom mestu, vreme je za shopping.

Što se same tužbe tiče, svašta može da od ovog nastane. Prvo, u čemu je fazon da SEC 2015. kaže da XRP nije security, pa sada da jeste? Japanski ekvivalent ga je već proglasio za commodity. Ja bih rekao da SEC ne voli kako su glavonje podelili XRP među sobom, tu su pokušavali da naprave neki dogovor oko novčane kazne, sve to je puklo i Ripple je rizikovao tužbu u nadi da će naredna administracija biti blagonaklona prema njemu.

I ja sam uleteo sa 300e na 0.6$ u istom smo kosu [emoji16] ocekujem ga na 0.2$ al ako ode ispod toga onda mu nema spasa

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ja sam u XRP ušao na nekih 18 centi. Malo mi je čudan momenat da se loše vesti objavljuju nakon snimanja stekova za flare airdrop. Moj prvi target je $3, a u zavisnosti od kretanja videćemo koje će se količine pordati. Ako pukne, šta da se radi. Imam btc i eth da se izvadim i još par shitcoina da se nadam :D.

Kakav bre XRP....... Samo citajte sta pisu stare kajle, clanovi poput Saja, Phoenixa, Goldija... i drzite se coina koje oni drze. I bez brige. Pa ja kad gledam sta sam pisao 2017. i 2018. sramota me pred samim sobom. Bio sam "strucnjak" samo takav. :D
Treba par godina da se covek opameti valjda. Nekome manje, nekome vise. Zavisi u kom delu "ciklusa" udje u crypto svet.

Pa realno sve i svasta se pisalo o svakom coinu ovde, cim nesto krene da pada odma rip, tako ce da bude opet kad krene bear period

Imas sliku iznad [emoji16]

Solidno se crveni, ltc vise puta dolazi do 100 i neku mrvicu i vraca se. Vidim da je Grayscale nagazio s kupovinom, sad imaju 1.14M LTC-a, to je verovatno najbitniji faktor zasto nije skliznuo ispod 100 ranije. Kakvi su ostali LTC je jos i super. Sve u svemu, treba izdrzati sledecih nedelju dana. Posle toga ce biti bolje.

Tapatalk from Poco loco

dc6a40ba43d83a3ffc8c5e00873b1d4c.jpg

Ovo nije dobrar znak - kratkorocno.
Izgleda kreće vraćanje btc-a ili se nešto gadno sprema.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da, steta da se nekima vrati makar deo koji im je oduzet ;)

Verovatno greska WhaleAlerta, taj novcanik je imao 9k pre slanja, a vidis da je aktivan poslednja 2 meseca sve vreme, tako da (najverovatnije) nije MtGox.

Stari dobri XLM, pouzdan kao smrt. Nema novčića na čiji range i support možeš da toliko računaš, stvarno ne znam šta bih bez njega. Da nisam tolika kukavica, do sad sam na njemu mogao uzeti pravo bogatstvo. Ovako, samo sam na 500 sats povratio XLM prodat u ovom pump-u i čekam novu zaradu, koja verujem nije daleko.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    39.4 KB · Pregleda: 202
otresanje altova, mozda i zbog ovog stanja sa XRP pa se sve iskoristilo, ali BTC se snazno drzi tako da vjerujem uskoro oporavak i altova, a BTC izgleda moze jos gore. Sad su ovi praznici pa mozda bude neki turbulencija, ali vec iza nove godine ocekujem da se sve polako smiri i krene u novi rast.

Printa se tether stalno a dok ima para i cijena moze gore.

Morbiuse, kakva su predviđanja za XLM? Koji ti je target za prodaju? Nemam ovaj koin u portfoliu, pa razmišljam da uđem i u njega malo, dok sve krvari.

Nikad gluplja situacija, altovi primamljivi gledani kroz BTC, koji im sigurno necu dati, dok im je cena za dolar previsoka za moj ukus...Sacekacu da vidim dal ce biti korekcije BTC-a, jer ce im tada i dolarska cena biti ok, realno ne ocekujem da im brze raste odnos nego sto bi BTC padao, ako uopste i bude te 19-18.5K korekcije...

Iskreno, ne verujem da btc moze ispod 20K ali.... Kupuje se, akumulira se i dalje. Isto kao i LTC na 100$. Kupuje se na ovim levelima bas dosta. Vezano za onaj ali, problematican je vikend malo. Institucije ne rade, nece se kupovati toliko tako da mozda sklizne jos malo. Mada i praznici su, moguce da ce ljudi mnogo manje biti za kompovima pa bude miran period. Skok svakako ne ocekujem.
Sledecih 7 mozda i 10 dana sto je palo palo je, posle Nove sigurno krece na gore.

Tapatalk from Poco loco

Morbiuse, kakva su predviđanja za XLM? Koji ti je target za prodaju? Nemam ovaj koin u portfoliu, pa razmišljam da uđem i u njega malo, dok sve krvari.

Samo pogledaj kako se kreće XLM prema BTC i sve će ti se samo reći gde da ulaziš i izlaziš. I moja baba bi mogla to da trejduje.

Jedini "problem" je što će ovaj novčić pre ili kasnije da opali. Svaki put kad treba da prodajem, zadrhti mi ruka jer ne znam da ovaj put možda ipak nije the one. Jer pričamo o projektu sa kojim sarađuju stotine finansijskih institucija i čija praktična primena je već krenula i raste. Ali XLM je jeftin, dok cash grab forkovi BTC-a koji nikad ničemu neće služiti imaju cenu, čudan je ovo svet...

Poslednja izmena:
Pitanje za XLM... da li te finansijske institucije koriste XLM mrezu/blockchain ili samo koriste XLM tehnologiju? Nije isto...

Pitanje za XLM... da li te finansijske institucije koriste XLM mrezu/blockchain ili samo koriste XLM tehnologiju? Nije isto...

Koriste XLM mrežu, ali pretežno svoje tokene i stablecoin-e. Stellar ni najmanje ne forsira svoj native token, pušta svakog da koristi svoj token ako želi. Cela ekonomija planete Zemlje može biti tokenizovana i stavljena na Stellar mrežu, mreža je u stanju sve to da izgura.

Nadam se da je greška, ali je dovoljno da pokrene veliki fud da se krene obarati cena, pa ako prodje - prodje [emoji3]

Videcemo ovih dana kako će se odraziti na cenu - čitaj: buy the dip prilika.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Nisam jos obavesten od strane Gox-a da cu u skorije vreme dobiti BTC.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno