Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cinestar video klub na Eon-u

Underwater ništa spec, nema potrebe gledati.
Posle 3 odgledana filma na Hbo otključanom za ng
ne znam ko plaća mesečnu pretplatu za realno osrednje/loše filmove.

Underwater ništa spec, nema potrebe gledati.
Posle 3 odgledana filma na Hbo otključanom za ng
ne znam ko plaća mesečnu pretplatu za realno osrednje/loše filmove.
Imam HBO 3.5 godine. Tvrdim da nikad losiji sadrzaj nisu imali. Toliko los da sam jedva iskopao nesto kvalitetno a da nisam cuo za to ranije, ili mi je neko preporucio. Zadnjih godinu dana..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Cinestar Premier kanali su barem meni bolji mada i na njima odgledam film 1 u 100 god

Odgledao sam i 2 dokumentarca, ww1 i ww2,
takođe loša, amerikanština ona najgora.
Dakle ni to im ne valja.

Torenti zakon [emoji16]

Sicario 1 i 2.
Odlicni filmovi, meni se svidjaju, ko voli akciju nek pogleda.
10/10
[emoji16][emoji16]
Edit: hbo ima bas los sadrzaj i ne secam se kad sam poslednji put odgledao dobar film.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
otkri nam sta je zeleo da docara?

Ukratko
Modernija verzija ropstva gde sve ode na osnovne zivotne stvari a preko medija se servira laž kako nam je super.Naravno tu je ubačena i rasna nejednakost kao vec vidjeno u xx filmova

Upravo pogledao i Another Round 2020,mislim da je malo više prehajpovan.Osim odlične glume Mikkelsena film ima prazan hod,pa od sredine filma postaje dosadan.Ocenu 6/10 mu dajem samo zbog toga što je Thomas Vinterberg i pored nesrece koja ga je zadesila na snimanju uspeo da završi film .

Poslednja izmena:
Odgledao Tenet sa suprugom. Kad je ona što može da gleda čak i indijska s.ra.nja rekla da je film baš loš [emoji16]. Salu na stranu, ali davno nisam gledao konfuziji film koji nema nikakvu poentu. Bolje da sam odspavao 2 sata nego što sam to gledao.
Boss lvl odlična zabava prijalo mi je posle Teneta [emoji16].

Gesendet von meinem Mi Note 10 Lite mit Tapatalk

Imam HBO 3.5 godine. Tvrdim da nikad losiji sadrzaj nisu imali. Toliko los da sam jedva iskopao nesto kvalitetno a da nisam cuo za to ranije, ili mi je neko preporucio. Zadnjih godinu dana..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

HBO TV je krs. Pre 2-3 godine je bilo bar boljih filmova (izlazili su bolji nego ove godine) pa je zato i krs HBO trenutno. A i kad puste nesto starije, retko kad je zanimljivo.

Ukratko
Modernija verzija ropstva gde sve ode na osnovne zivotne stvari a preko medija se servira laž kako nam je super.Naravno tu je ubačena i rasna nejednakost kao vec vidjeno u xx filmova

Upravo pogledao i Another Round 2020,mislim da je malo više prehajpovan.Osim odlične glume Mikkelsena film ima prazan hod,pa od sredine filma postaje dosadan.Ocenu 6/10 mu dajem samo zbog toga što je Thomas Vinterberg i pored nesrece koja ga je zadesila na snimanju uspeo da završi film .
to je realnost u kojoj zivimo ali nikako ne vidim da se uopste ta tematika dodiruje u filmu. mediji rasna nejednakost? zato sto je crnac?

iz mog ugla film se bavi sudbinom koju smo sebi zakucali pa se buducnost bori da je promeni, sam tenet je inicijalizator iz buducnosti sa strane "dobra", ko je druga strana koja saradjuje sa Branom nismo videli. .. a ono ispod povrsine mi deluje da se amerika proziva i njihov vojni uticaj ali to je nebitna prica i mozda tripujem

to je realnost u kojoj zivimo ali nikako ne vidim da se uopste ta tematika dodiruje u filmu. mediji rasna nejednakost? zato sto je crnac?

iz mog ugla film se bavi sudbinom koju smo sebi zakucali pa se buducnost bori da je promeni, sam tenet je inicijalizator iz buducnosti sa strane "dobra", ko je druga strana koja saradjuje sa Branom nismo videli. .. a ono ispod povrsine mi deluje da se amerika proziva i njihov vojni uticaj ali to je nebitna prica i mozda tripujem
Druze,ja sam opisao temu filma za Sorry to bother you,ne za Tenet. Tenet nisam ni gledao niti zelim da gledam.

November (2017) - sjajan estonski film. Umetnicki film, na momente komican sa ludim dijalozima. Nije za svakoga. 9/10
Tomasso (2019) - film nema neku jaku pricu, ali mi je nekako legao. Da l' zbog sjajne glume Willem-a Dafoe-a ili prelepih kadrova Rima, ne znam. 8/10
Another round (2020) - zanimljiva ideja, tanka prica. Moze se i preskociti.

https://www.imdb.com/title/tt2222042/ Love and Monsters (2020) kakvi filmovi izlaze u zadnje vreme ovo i moze da prodje 6/10

Borat novi pa ono je grosteskno :)

Borat novi...
Nije to vise to. Gledao sam stari ponovo spletom okolnosti, uzasno je sta sam ja kao dete gledao, jer je to bilo svuda kao neki hit i nisam znao nista o Amerikancima. Sada me hvatala jeza i jos sto znam da je namesteno, ne, jednostavno nemam zelju za Borata novog. :D

Evo jedan lep film:
https://mojtv.hr/film/111361/siromasni-ali-bogati.aspx
U bukvalnom prevodu "Siromasni, ali bogati" i odlican je za gledanje u drustvu, jer je bas film na zemlji i takve vrednosti promovise, zabavan, a i ziva je komedija, ne desava mi se da se smejem cesto gledajuci filmove, ali ovo je bilo valjanje od smeha. Ti glumci su ludi i kroz parodiju dodju do katarze kod gledaoca - sto je bio cilj atinskim pozoristima kada su vodilii zatvorenike da gledaju predstave u antickom periodu. Lud film. Samo italijansku skolu od sad sto se tice komedija, mozda i Francuze i Spance pogledam, ali Italijani su najpozitivniji.
Odlican je i za gledanje kad je neko sam, to cu videti sa drugim delom mozda, nisam jos probao.
Ocena 10/10.

Hvala..moze li film pogledati dete od 13 god ?? Nema nekih prostota npr

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

HBO je krš dok ponovo ne recikliraju GOT, a onda će biti opšta trka za pretplatu...

Borat novi...
Nije to vise to. Gledao sam stari ponovo spletom okolnosti, uzasno je sta sam ja kao dete gledao, jer je to bilo svuda kao neki hit i nisam znao nista o Amerikancima. Sada me hvatala jeza i jos sto znam da je namesteno, ne, jednostavno nemam zelju za Borata novog. :D

Evo jedan lep film:
U bukvalnom prevodu "Siromasni, ali bogati" i odlican je za gledanje u drustvu, jer je bas film na zemlji i takve vrednosti promovise, zabavan, a i ziva je komedija, ne desava mi se da se smejem cesto gledajuci filmove, ali ovo je bilo valjanje od smeha. Ti glumci su ludi i kroz parodiju dodju do katarze kod gledaoca - sto je bio cilj atinskim pozoristima kada su vodilii zatvorenike da gledaju predstave u antickom periodu. Lud film. Samo italijansku skolu od sad sto se tice komedija, mozda i Francuze i Spance pogledam, ali Italijani su najpozitivniji.
Odlican je i za gledanje kad je neko sam, to cu videti sa drugim delom mozda, nisam jos probao.
Ocena 10/10.
gde si ga gledao?

Borat novi...

Evo jedan lep film:
Ocena 10/10.

Les tuche
Kad porodica Tuše osvoji sto miliona evra, žele da budu prihvaćeni u otmenom Monaku a da pritom ostanu verni sebi.

Slicna prica u Francuskoj verziji.
Na Eon-u se zove porodica skorojevica.
Prvi deo je bas super,druga dva bas i nisu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno