Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
What Lies Below (2020) -600/10
Nesto najgluplje ikad snimljeno, do sad. Gluma majke a posebno cerke je... za proucavanje, a i sve ostalo je...pa jos grdje. Obavezno pogledati, izneveruje covek sta snimaju...

Retko kada neki film ostavi takav utisak na mene da prosto moram da podelim svoje misljenje sa drugima.

Danas sam odgledao (dovrsio sinoc zapocet) Tenet (2020).

Na skali 1-10... NULA!

Pozdrav

What-If.jpg

Sent from my landline using Tapatalk

I dalje Tenet OMG..:mad:
Sorry to bother you 0/10 prekinuo nakon 40 min.Dosadno,pristup samog filma bez ikakve paznje.Ne zanosite se,posto ovaj film hvale na IMdb kao i pojedini kriticari.Ne vredi nista.Ako vas zanima sl.tema bolje pogledajte neki dokumentarac.
The Lovebirds 8/10 uz ovaj film sam se fino zabavio.Issa i Kumail su super odradili posao.Preporuka!

Sorry to bother you, mozda ti se i dalje ne bi svideo, ali mislim da si bas prekinuo kad ne treba. Ne bih previse da objasnjavam, a da ne spojlujem.

Jel ima nesto novo da se gleda, da nije iz holivud kuhinje a da valja?

Rififi 9/10

Que krimić, ne prave ih više ovako.

I sram me bilo ne pohvalih coveka Jean Servais, kakav ladni špricer u Rafifiju ima da krenem rrdom filmove da mu gledam.

Poslednja izmena od urednika:
I dalje Tenet OMG..:mad:
Sorry to bother you 0/10 prekinuo nakon 40 min.Dosadno,pristup samog filma bez ikakve paznje.Ne zanosite se,posto ovaj film hvale na IMdb kao i pojedini kriticari.Ne vredi nista.Ako vas zanima sl.tema bolje pogledajte neki dokumentarac.
The Lovebirds 8/10 uz ovaj film sam se fino zabavio.Issa i Kumail su super odradili posao.Preporuka!

Sorry to bother you

Meni se dopada. Dao bih mu jednu dobru osmicu.

Ukusi su razliciti,meni su one upadice i sam nacin prikaza filma glupost.A vrlo dobro znam sta je tema filma,i sta je mladi producent hteo da nam docara.

Wander 7/10

Psiho triler, odlična kamera i sjajna gluma Aarona Eckhart-a, vredi pogledati.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Za vikend rešio da gledam filmove koje godinama nisam gledao a koji su me oduševili.

Batman The Dark Knight trilogy of Christopher Nolan
10/10

The Butterfly Effect
8,5/10

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Jbmumiša ovaj 25km/h film koji ste preporučili, kad god probam da pronađem u narodnoj radnji izbacuje ili nepoznato, ili premali broj karaktera ako upišem 25 km/h (sa razmakom)... U kojoj radnji ima, može i na PP...

Pogrešio si forum za takva pitanja.

Jbmumiša ovaj 25km/h film koji ste preporučili, kad god probam da pronađem u narodnoj radnji izbacuje ili nepoznato, ili premali broj karaktera ako upišem 25 km/h (sa razmakom)... U kojoj radnji ima, može i na PP...
Mislim da si omasio naziv filma..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ja sam preporučio 25 na sat, gledao sam ga na Eonu,
nisam tražio na trakerima, ne znam ima li ga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno