liman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2008
- Poena
- 395
Ne blokira reklame u dosta aplikacija. Ima li neki bolji?Private DNS ne blokira reklame u Today weather?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne blokira reklame u dosta aplikacija. Ima li neki bolji?Private DNS ne blokira reklame u Today weather?
adguard dns.koristim ga preko godinu,ni ne secam se vise kad sam poceo,radi kao sat bar poslednje pola godine.
koje su razlike,posto vidim da je isti dev?zapravo testiram pa javljam posto SmartYoutubeTV koristim vec neko vreme...
edit:
sjajna,nema potrebe da testiram dalje,spakovao je maksimalno...hvala drug!
Hvala.Tasker. Imaš i temu o tome.
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Taj sam i instalirao [emoji846]Ja koristim CDisplayEx, nije loš...
https://play.google.com/store/apps/...er-global-all-co-prtnr-py-PartBadge-Mar2515-1
Probaj Evie lančer.Da li koristi neko neku aplikaciju za zaključavanje ekrana duplim dodirom?
Da li koristi neko neku aplikaciju za zaključavanje ekrana duplim dodirom?
Послато са Mi A3 помоћу Тапатока
Koristiš čist Android, koji je imao smisla na slabijem hw, sad baš i ne.Ovaj android na nekim funkcijama je toliko podbacio. Windows phone je sve to imao i dupli tap za zaključavanje i prikaz informacija na zaključnom ekranu.а
Koristiš čist Android, koji je imao smisla na slabijem hw, sad baš i ne.
Žaomi Miui fabrički ima tap tap za ključanje.
Ja čuvam "kako ih nije sramota" za mnogo ozbiljnije stvari.Nećete verovati, top modeli Samsunga će uskoro, sa One UI 3.0 dobiti opciju 2tap2sleep. 2021. Jeeee!!!
Nije mi samo jasno, kako ih nije sramota!?
Implementacija i ubacivanje f-je koju je imao još Lg G2 [emoji16].Vas nekolicina kojima je to bitna opcija niste dovoljno bitan (tj. veliki ILI glasan) segment tržišta da bi se implementacija toga ubrzala.
Koristiš čist Android, koji je imao smisla na slabijem hw, sad baš i ne.
Žaomi Miui fabrički ima tap tap za ključanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari