Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
Na adguard sam i mislio, izvinjavam se zaboravio sam da napišem.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ja sam pre pet godina na rutovanom telefonu koristio adaway i ako je i dalje kao što je tada bio preporučujem svakom. E ko nije na rutovanom sada kao ja mislim da je private dns solidna opcija, do sada mi jedino nije blokirao reklame u Today weather i WPS office. Primetio sam da je u obe isti tip reklama koje prolaze.

Dajte neke adaway hosts, imao sam ih jos davno pre kada sam koristio adaway.. Po default-u su ova tri source-a:
d731f1cf4ac9a21cf99b0d384d8cea1f.jpg

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Postoji li app da pokaze naziv operatera u statusbaru pored sata?

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk

Da li postoji neka aplikacija koja radi slično kao bixby routine ali da postoji veća sloboda pri podešavanju uređaja?

Npr, namestio bih u toku noći da se pogase automatski wifi, bluetooth, mobilni internet. Da u određenom periodu media sound da bude utišan, druge notifikacije i zvono smanjeni itd.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Tasker. Imaš i temu o tome.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Može preporuka za CBR reader, najbolje Pro (paid) verzija ..

Da li koristi neko neku aplikaciju za zaključavanje ekrana duplim dodirom?

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Ja imam tu opciju u okviru Nova launcher-a...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Da ima ih nova prime i ms launcher ali ja njih ne koristim jer kad njih koristim ne mogu da uključim navigaciju bez tastera, back, home.
226749f8e0984149063f711c59daeb8c.jpg
3e60eaad18ce0fdaeb1efc767c4d53e1.jpg

Poslednja izmena:
Hvala Cube, da ova radi dobro i ne traži šifru prilikom uključenja.
Ovaj android na nekim funkcijama je toliko podbacio. Windows phone je sve to imao i dupli tap za zaključavanje i prikaz informacija na zaključnom ekranu. A ovde za sve to mora dodatno da se plati ili instalira.

Ovaj android na nekim funkcijama je toliko podbacio. Windows phone je sve to imao i dupli tap za zaključavanje i prikaz informacija na zaključnom ekranu.а
Koristiš čist Android, koji je imao smisla na slabijem hw, sad baš i ne.
Žaomi Miui fabrički ima tap tap za ključanje.

Nećete verovati, top modeli Samsunga će uskoro, sa One UI 3.0 dobiti opciju 2tap2sleep. 2021. Jeeee!!!
Nije mi samo jasno, kako ih nije sramota!?

Poslednja izmena:
Kao što ni iPhone nije sramota da tek u 2020 dobije vidžete.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Nećete verovati, top modeli Samsunga će uskoro, sa One UI 3.0 dobiti opciju 2tap2sleep. 2021. Jeeee!!!
Nije mi samo jasno, kako ih nije sramota!?
Ja čuvam "kako ih nije sramota" za mnogo ozbiljnije stvari.
Da imam opciju u sistemu, koristio bih je, ali se ne bih cimao da stavljam poseban program samo za to. Tako i većina drugih korisnika. Vas nekolicina kojima je to bitna opcija niste dovoljno bitan (tj. veliki ILI glasan) segment tržišta da bi se implementacija toga ubrzala.

Ako im treba ideja za opcije samo vide šta i najjeftiniji Šljaomi ima u sebi.

Koristiš čist Android, koji je imao smisla na slabijem hw, sad baš i ne.
Žaomi Miui fabrički ima tap tap za ključanje.

Zapravo, nema. Samo Xioami Poco telefoni koji koriste Poco Launcher imaju tu opciju, ostali jok.

Što dalje implicira da skuplji modeli, poput mog Mi10T nemaju :S:

Nazad
Vrh Dno