Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Ja sam imao exy na vise od duplo manje doplate pa nisam uzeo.Pa takvo je trziste, Note10+ star 13 meseci
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ja sam imao exy na vise od duplo manje doplate pa nisam uzeo.Pa takvo je trziste, Note10+ star 13 meseci
Ja sam dao 11 pro max 64GB i 300 eurŠto reče neko nema merak cijenu.
Mozda za nov exy [emoji3]Ja sam imao exy na vise od duplo manje doplate pa nisam uzeo.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ultra SD, nova.Za sta? Ultru? Novu ili polovnu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam iskreno videćemo. Da li neko zna koliko puta mogu da podnesem zahtev za reklamaciju? Ako odbiju prvi put pokušaćemo posle toga još jednom pa ću videti dalje. Iskreno verujem da ako im se popnem na glavu da će da odobre posle tipa trećeg četvrtog puta.Meni su je odbili pod izgovorom da je to software issue a ne hardware.
Na cemu si burn-in dobio?Ako vas odbiju slikajte i posaljite Samsungu, meni su odbili zamenu zbog burn in koji se nazirao, posle prituzbe Samsungu sledece nedelje su ga zamenili.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Још нисам видео ни чуо да нов телефон има burn in(осим ако га нису користили за излагање па после продали као нов), иначе сам имао и ја burn in на S9 али после годину дана коришћења, тако да ме мрзело да рекламирам јер телефон и после 3г и даље ради и користи се, не држите осветљење на 100% дужи временски период и неће бити проблема..I nov iz kutije moze da ima burn in na keca. Nema pravila.
Pa ako ti je to sada trenutno to je tako svima,oko 13h danas ne rade dosta google aplikacija nesta je do google-a.Jel dobio neko najnovije azurianje na snapdragonu? Zasto mi posle njega ne radi you tube i play store, tacnije pokazuje mi kao da nisam povezan na internet?
Pretrazivac radi,ali kao da je dosta sporiji internet..
Da gledam sada,da se desio pad googla u evropi.
Ali zanimljivo da mi na svim drugim uredjajima, radi normalno.
Samo mi na telefonu ne radi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari