Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Pa to je bilo i za ocekivati note je note.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

@ILoveBigAsses nema šanse da igram video igre na telefonima. Čisto zbog "testa" sam instalirao.

Odradio sam posle današnjeg decembarskog updatea ponovo stress test. Oduševila me stabilnost (99%) i grejanje do 34°C, ali opet malo zbunjuje FPS što je maksimalno 31.

Na ženinom S20 ide do 40. Ne znam zbog čega.

37a0ae40a3865742b049c3f23ddca34e.jpg
ec021632b14be169167de17f8b2ed7fd.jpg

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Ma nije ni bitno brat. Ako vec ne igras igre zaboravi testove. Svakako su u tom slucaju obe varijante telefona adzaje. Uzivaj u Note u :)

Exynos ima stabilnost. Bolji je od Apple čipa. Samo se bez razloga drama pravi.

a96d8a9f8ad30dca46bf9b2e1913d170.png
7a6ad33dbd5d0ad853ee244550234572.png
3e6780476f540dc270e2a518e04e9c0c.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ne znam čime sakate Exynos na S20 FE u odnosu na N seriju, ali znatiželje radi sam pustio test, stabilnost, 66% dok je na N10+ recimo 99, nešto bila. Ako je isti chipset onda definitivno nije isto podešen da radi.

Pravi se drama na 4g gde je exynos bas los,ja na ostalo i nemam promedbu.I ja sam govorio da se dize besprotrebno prevelika fama i kuknjava a uopste nije tako.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ako može neko ko je na snapu (većina korisnika u temi) da odradi ovaj test. Bio bih izuzetno zahvalan.

Znam da nije baš najbolji pokazatelj utiska o radu i samog rada, ali ajde ti "sintetički" rezultati

Exynos ima stabilnost. Bolji je od Apple čipa. Samo se bez razloga drama pravi.

a96d8a9f8ad30dca46bf9b2e1913d170.png
7a6ad33dbd5d0ad853ee244550234572.png
3e6780476f540dc270e2a518e04e9c0c.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mada je 12 tanji i manjih dimenzija, što sigurno utiče na grejanje, a razlika u prosečnom FPS i ukupnom skoru je i pored throttlinga značajno u korist ajfona

Drugar je primetio da mu se u gornjem desnom uglu pali i gasi pixel. Meni se cini da sam negdr procitao da je u pitanju neki senzor? Ima note 20, ali ne desava se to konstantno vec samo ponekad.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Drugar je primetio da mu se u gornjem desnom uglu pali i gasi pixel. Meni se cini da sam negdr procitao da je u pitanju neki senzor? Ima note 20, ali ne desava se to konstantno vec samo ponekad.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Proximity.

Dobar dan. Uzeo sam telefon u mts-u 27.11 ali ja tada nisam bio prisutan da bi ga upalio pa je čekao nedelju dana da ga upalim uopšte. Ovu nedelju odnosno 06.12 sam ga upalio konačno i počeo da ga koristim juče uveče sam primetio da kada je totalni mrak oko mene, u okruženju, a telefon podešen na adaptive refresh rate i smanjeno osvetljenje na minimun da ekran izgleda kao da je presvučen zelenim filterom odnosno na skoro svim sivim podlogama se vidi da nisu potpuno sive nego kao presvučene zelenkastom bojom, a takođe je zanimljivo i to da kada prebacim refresh rate na standardno (60hz) ta zelena boja, nijansa nestane skoro potpuno.
Inače kada je osvetljenje preko tipa 40% na bilo kom refresh rate podešavanju to zelenilo se ne vidi. Pa me interesuje da li je jos neko primetio takav problem na svom uređaju ili sam ja dobio primerak sa falinkom i da idem da ga menjam ili da čekam neku softversku nadogradnju.

Ukucaj *#0*# i pogledaj kakav ti je ekran.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Dobar dan. Uzeo sam telefon u mts-u 27.11 ali ja tada nisam bio prisutan da bi ga upalio pa je čekao nedelju dana da ga upalim uopšte. Ovu nedelju odnosno 06.12 sam ga upalio konačno i počeo da ga koristim juče uveče sam primetio da kada je totalni mrak oko mene, u okruženju, a telefon podešen na adaptive refresh rate i smanjeno osvetljenje na minimun da ekran izgleda kao da je presvučen zelenim filterom odnosno na skoro svim sivim podlogama se vidi da nisu potpuno sive nego kao presvučene zelenkastom bojom, a takođe je zanimljivo i to da kada prebacim refresh rate na standardno (60hz) ta zelena boja, nijansa nestane skoro potpuno.
Inače kada je osvetljenje preko tipa 40% na bilo kom refresh rate podešavanju to zelenilo se ne vidi. Pa me interesuje da li je jos neko primetio takav problem na svom uređaju ili sam ja dobio primerak sa falinkom i da idem da ga menjam ili da čekam neku softversku nadogradnju.
Нисам имао таквих проблема, пробај да ставиш у подешавањима дисплеја уместо vivid боја normal...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Kao što ti je rekao kolega, ukucaj ovaj kod koji je napisao ali black će ti sigurno uvek prikazati black. Ono što sam ja primetio je da u ProMobiju testiraju sa opcijom Receiver, međutim ima opcija Loopback koja smanji osvetljaj i tek se tu vidi green tint. Ja ga recimo imam na S20 FE i glat su odbili garanciju jer kažu da je do software-a u šta lično sumnjam, ali sačekaću još koji update da ne bude da nisam ispoštovao. Proveri ovim putem, pa ako je defektan, pravac servis i neka menjaju.

Ako na kraju ipak bude da displej nije u redu, ne prihvataj popravku, nego iskljucivo zamena za novi. @mikiekim

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Desi se to cesto na xda. Do tapatalka je.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kada li ce za nas Android 11...za telefonce za vip-a je jos aktuelna zakrpa za oktobar...

Kada li ce za nas Android 11...za telefonce za vip-a je jos aktuelna zakrpa za oktobar...

Званично у јануару за Европу

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

21 januar je valjda za N20U.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Vidim da je kolega sa S20 dobio vec na Telenoru u drugoj temi, pa sam se prerano obradovao :D

S20 je prva koja dobija (mada ne i moj iz HK), note druga polovina meseca valjda beše.

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Hoce li i Note 9 dobiti Android 11?

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Poslednja izmena:
Valjda je trebao Note 20 dobiti pre S20 kao noviji telefon, ali dobro...

Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk

Vrh Dno