Darko_Note9
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.01.2019
- Poena
- 125
Pa to je bilo i za ocekivati note je note.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Mada je 12 tanji i manjih dimenzija, što sigurno utiče na grejanje, a razlika u prosečnom FPS i ukupnom skoru je i pored throttlinga značajno u korist ajfonaExynos ima stabilnost. Bolji je od Apple čipa. Samo se bez razloga drama pravi.
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Proximity.Drugar je primetio da mu se u gornjem desnom uglu pali i gasi pixel. Meni se cini da sam negdr procitao da je u pitanju neki senzor? Ima note 20, ali ne desava se to konstantno vec samo ponekad.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Нисам имао таквих проблема, пробај да ставиш у подешавањима дисплеја уместо vivid боја normal...Dobar dan. Uzeo sam telefon u mts-u 27.11 ali ja tada nisam bio prisutan da bi ga upalio pa je čekao nedelju dana da ga upalim uopšte. Ovu nedelju odnosno 06.12 sam ga upalio konačno i počeo da ga koristim juče uveče sam primetio da kada je totalni mrak oko mene, u okruženju, a telefon podešen na adaptive refresh rate i smanjeno osvetljenje na minimun da ekran izgleda kao da je presvučen zelenim filterom odnosno na skoro svim sivim podlogama se vidi da nisu potpuno sive nego kao presvučene zelenkastom bojom, a takođe je zanimljivo i to da kada prebacim refresh rate na standardno (60hz) ta zelena boja, nijansa nestane skoro potpuno.
Inače kada je osvetljenje preko tipa 40% na bilo kom refresh rate podešavanju to zelenilo se ne vidi. Pa me interesuje da li je jos neko primetio takav problem na svom uređaju ili sam ja dobio primerak sa falinkom i da idem da ga menjam ili da čekam neku softversku nadogradnju.
Ako ima COD igrača, javite se.To je super brat, ALI opet to ALI ako si tokom igre bio na 30 fps to je takodje onda olaksavajuca okolnost. Tacnije, moras staviti na 60 fps u igri. To onda kidabtw jel si krenuo da igras COD, da cepamo zajedno
P.S. kooooonacnooo su izbacili GPU update, konacno
https://photos.app.goo.gl/JSPWVgLLXhGw2PqCA
Dobar dan. Uzeo sam telefon u mts-u 27.11 ali ja tada nisam bio prisutan da bi ga upalio pa je čekao nedelju dana da ga upalim uopšte. Ovu nedelju odnosno 06.12 sam ga upalio konačno i počeo da ga koristim juče uveče sam primetio da kada je totalni mrak oko mene, u okruženju, a telefon podešen na adaptive refresh rate i smanjeno osvetljenje na minimun da ekran izgleda kao da je presvučen zelenim filterom odnosno na skoro svim sivim podlogama se vidi da nisu potpuno sive nego kao presvučene zelenkastom bojom, a takođe je zanimljivo i to da kada prebacim refresh rate na standardno (60hz) ta zelena boja, nijansa nestane skoro potpuno.
Inače kada je osvetljenje preko tipa 40% na bilo kom refresh rate podešavanju to zelenilo se ne vidi. Pa me interesuje da li je jos neko primetio takav problem na svom uređaju ili sam ja dobio primerak sa falinkom i da idem da ga menjam ili da čekam neku softversku nadogradnju.
Званично у јануару за ЕвропуKada li ce za nas Android 11...za telefonce za vip-a je jos aktuelna zakrpa za oktobar...
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Нема га на списку, засад...Hoce li i Note 9 dobiti Android 11?
Poslano sa mog SM-T725 koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari