Neko je pomenuo da mu slika izgleda "grainy" iako je isključen Film Grain. Primetih to i ja, pa sam se igrao sa podešavanjima jer na low presetu toga nema - u pitanju je Screen Space Reflections Quality. Kada je na off, slika nije više grainy ali se i osvetljenje sveta dosta pogoršava naravno. Tek kad se taj setting podigne na ultra/psycho nestaju te mrljice, ali naravno nestaje i fpsDobra stvar u svemu tome je da se te mrljice primećuju samo danju. Popraviće to valjda.
Inače, meni pojedina podešavanja na većim nivoima kvaliteta podižu fps nekim čudom.
Evo i primera, SSRQ Off, Medium i Ultra(najviše se primećuje na nepostojećem horizontalnom pešačkom)
Pogledajte prilog 293867
Pogledajte prilog 293868
Pogledajte prilog 293869
Ja sam Witcher 3 tek uzeo da igram kad je izašla finalna GOTY verzija, isto planiram i sa Cyberpunk 2077, a do tad bi i novi GPU-i trebalo da imaju normalne cene...
Planiram baš ovih dana da krenem polako RDR2, ima šta da se igra u međuvremenu...![]()
Vidim i po temp da nije ni blizu 100% zauzeca.
Inace za korisnike AMD karti starijih generacija. FidelityFX CAS, target fps 75-80, min rez 80% i dobije se boost solidan. Mada kod mene na Vega na 1080p je solidan fps na med i ponesto low, moze da se igra sto se tice fps-a, dok na 1440p padne drasticno i nemoguce je igrati bez ovog FidelityFX CAS.
možeš, odeš u stan ispod, pa preko terase udješ u njen stan. A izgleda da može da se završi misija i da je ne ubiješ
Neko je pomenuo da mu slika izgleda "grainy" iako je isključen Film Grain. Primetih to i ja, pa sam se igrao sa podešavanjima jer na low presetu toga nema - u pitanju je Screen Space Reflections Quality. Kada je na off, slika nije više grainy ali se i osvetljenje sveta dosta pogoršava naravno. Tek kad se taj setting podigne na ultra/psycho nestaju te mrljice, ali naravno nestaje i fpsDobra stvar u svemu tome je da se te mrljice primećuju samo danju. Popraviće to valjda.
Inače, meni pojedina podešavanja na većim nivoima kvaliteta podižu fps nekim čudom.
Evo i primera, SSRQ Off, Medium i Ultra(najviše se primećuje na nepostojećem horizontalnom pešačkom)
Pogledajte prilog 293867
Pogledajte prilog 293868
Pogledajte prilog 293869
Ja sam Witcher 3 tek uzeo da igram kad je izašla finalna GOTY verzija, isto planiram i sa Cyberpunk 2077, a do tad bi i novi GPU-i trebalo da imaju normalne cene...
Planiram baš ovih dana da krenem polako RDR2, ima šta da se igra u međuvremenu...![]()
Linkao sam ja hex fix i upravo ga testiram, na istoj lokaciji imam 90fps gde sam imao 74fps gpu i cpu usage je dramaticno skocio i za sada je razlika nebo i zemlja. Voznja je sada potpuno podnosljiva.
Kakva glupost od developera.
Ako imate ryzen obavezno odradite ovaj fix dobijate sigurno 20-30% .
Edit: udara cpu do 80% i gpu najzat radi na 99% skoro uvek znaci nije bilo cpu bootelnecka vec glupost od developera.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pretekao me je gospodin bro82.Moze li neki step by step? Trenutno je i reddit post obrisan ali kada sam trazio u fajlu, nije se nista poklapalo. Pocinje nesto sa 75 dok kod mene to nije slicaj. Nesto krivo radim.
Hvala.
Linkao sam ja hex fix i upravo ga testiram, na istoj lokaciji imam 90fps gde sam imao 74fps gpu i cpu usage je dramaticno skocio i za sada je razlika nebo i zemlja. Voznja je sada potpuno podnosljiva.
Kakva glupost od developera.
Ako imate ryzen obavezno odradite ovaj fix dobijate sigurno 20-30% .
Edit: udara cpu do 80% i gpu najzat radi na 99% skoro uvek znaci nije bilo cpu bootelnecka vec glupost od developera.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja sam samo prvi broj zamenio 75 sa EB i odradio save.Koji fiks na kraju, ti si poslao jedan, a kolega @Imotep drugi?
EDIT: Skontao...
EDIT: da li umesto prvog stringa lepiš zajedno 74 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08 EB 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
Control + f i onda izaberes Hex-values tab i ubacis vrednost koju hoces da nadjes.Ja ne mogu da nadjem ove vrednosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari