Cpu.Sta god da podesim, ukljucim fidelityFX cas, smanjim rez itd, ne moze da da vise od 60fps. Dodje do 60 i onda mi opada gpu usage. Cpu usage je na 60%. Zasto ne moze da prebaci 60? Vsync ugasen, limit ugasen itd. Gpu je 99% , ali u nekim mjestima 100% moze dati i 70fps, al ona smanji gpu usage a fps zakucan na 60.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Toliko dizanje farse oko bug-ova, samo zato sto je i ogroman hajp oko igre. To sto su sve ostale igre bile poluproizvodi zadnjih par godina, posebno od par kompanija koje su njesra vec duze vreme a navodno firmetine u Gaming svetu, nije se toliko primecivalo, ali sad, ovo je show.. 😀
Daj opustite se, kao i za sve ostale i ova ce da se sredi kroz par patcheva, CD je bar odgovorniji od ostalih...
Imate li neke savete oko resursa u igri? Šta rasparčavati, šta prodavati i sl.?
E, al meni GPU ne pada toliko. Padne par procenata recimo, al dovoljno da moze da ima barem 61-62fps. Evo sad sam probao na jednoj lokaciji. Tipa imam 60fps, GPU 99%, GPU padne na 96%, al i dalje zakucan na 60fps. Kao da je neki limit ili vsync ukljucen, a nije. Bukvalno ne moze da prebaci 60fps. U zatvorenim prostorijama komotno bi mogao imati 70fps recimo, al on ga zakuca na 60 i to je to. CPU svi programi pokazuju 60tak % kroz citavu igru. Vidim i po temp da nije ni blizu 100% zauzeca. Mada 60fps je ok, radi freesync i slika je mlijeko, samo sto bez fidelityFX cas i target 75fps, pada i ispod 40 na 2k i low/med, i za moj ukus postane neigrivo. Mada ne znam jel do fidelityFX cas, ali teksture pocnu da brljave, pogotovo na autima koji ulaze u kadar. Blury su, pa tek posle nekog vremena se izostravaju.
Inace za korisnike AMD karti starijih generacija. FidelityFX CAS, target fps 75-80, min rez 80% i dobije se boost solidan. Mada kod mene na Vega na 1080p je solidan fps na med i ponesto low, moze da se igra sto se tice fps-a, dok na 1440p padne drasticno i nemoguce je igrati bez ovog FidelityFX CAS.

@whiplasher
to za fps si u pravu, ja sam sinoc pre igranja CP2077, igrao jedno 2 sata warzone u stabilnih 135-140fps.....
kad sam posle toga pokrenuo ovu igru, i na tih 80fps..... prvij 10-15 minuta imao sam utisak kao da gledam crno beli nemi film iz 1930tih godina proslog veka 😀 😀 😀 ..... posle se malo oko priviklo, pa je ajde kao bilo OK
Posle koje je to misije otprilike?Ne mogu da se setim dali mi se to pojavilo ili nije!Igram vec nekih 8h,mada igrao sam dosta i side misija!Igra se definitivno zahuktava tek nakon title screen-a kao što su neki pisali juče. Što više igram to je igra bolja, čak i bagove viđam sve manje i manje.
Sekvenca kada igramo kao Johnny Silverhand je maestralno odrađena, baš sam se pitao kako će da nas upoznaju sa njim i bolji način definitivno nisu mogli da izaberu.
Posle koje je to misije otprilike?Ne mogu da se setim dali mi se to pojavilo ili nije!Igram vec nekih 8h,mada igrao sam dosta i side misija!
Ima stvari što mi ponekad baš zasmetaju, npr. linearnost u rešavanju nekih misija...
Npr.Ona misija kad vijaš policajku Hamil... Ok raspituješ se, tipuju ti gde je i bam... Ako nemaš tech 6, ne možeš da hakuješ vrata njene sobe... Mislim WTF, možda sam ulagao u agilnost daj mi opciju da mogu da joj uletim kroz prozor sobe, daj mi opciju da potplatim jbnog domara koji čisti hodnik ispred njene sobe da mi otključa sobu (probao sam :d), nemoj me za.ebavati da moram da budžim tech mimo volje... Ko je igrao prvi prvi (stari) DeusEx zna da je većinu misija, čak i sporednih (kao što je i ova u CP) mogao rešiti na više načina, zavisnosti od preferencija...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari