Preko turske mi je išlo zadnjih par sa tracking-om. Yanwen (bez tracking-a), Litvanija i češće Uzbekistan.
Meni je isto tako, imao je i drugi broj za pracenje samo sto ga nisu prosledili, video sam ga kada je vec stiglo. Ukupno mu je trebalo 31 dan da dtigne a posle tog statusa je brzo stiglo ako se dobro secam.SYA pošiljka - Out for delivery. The end of tracking.
Je l' tu neđe blizu? [emoji3]
![]()
Neni su poslednja dva stigla preko Turske, jedan za 11 a drugi za 12 dana.Meni Yanwen kako rekoh vec 2 meseca nema sanse da ide preko Turaka, vec Holandija iskljucivo.
Sinoc sam porucio 10 posiljaka sve sitnice, i sve su otisle preko UB LV i ako sam se trudio da miksujem nacine slanja, prosto neverovatno..
Inace sleteo registrovani Holandjanin kod nas posle 12 dana od statusa da je prosledjeno iz Holandije ka nama.. tako da sutra / prekosutra verovatno da se mogu ocekivati ture i neregistrovanih posiljaka...
Pa logicno mi je najblizu tebi.Ne znam stvarno, glupa situacija.
Jedino da zovem DHL, pa da se sa njima natezem.
Edit:
Da li neko zna,koji broj da pozovem, posto mi izbacuje dosta DHL lokacija i predstavnistva?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Na postinoj strani pise, da je isporuceno meni, imenom i prezimenom.Obicna posta bi trebalo da ga isporucuje, i sta kaze postin track&trace?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari