Na momente mi izgleda ko GTA San Andreas, u grafickom smislu... Mada gledam na telefonu, mozda na velikom ekranu bolje izgleda...Nije sve ni u guzvi. Gomila NPCova koja ide tamo vamo u krug bez ikakve poente je takodje imrzn killer. RDR2 sa par NPCova napravi autenticnu atmosferu.
https://streamable.com/3jprvx
Na momente mi izgleda ko GTA San Andreas, u grafickom smislu... Mada gledam na telefonu, mozda na velikom ekranu bolje izgleda...
Ovo je veoma koristan post!Kakva je situacija sa izborom jezika u igrama i dali treba koristiti VPN tokom igranja?1) Treba pri otvaranju novog naloga, tj pri prvoj kupovini. VPN, novi nalog na Rusiju, kupovina jedne igre u rubljama. Posle normalno kupujes bez VPN, ima i PP. Jednostavno imas ruski nalog, bez obzira gdje je tvoj IP.
2) Moze i na postojeci ali na sledeci nacin: Ukljuciti VPN na rusiju, promjenis zemlju, odnosno odaberes Rusiju, kupis jednu igru po cijenama u Srbiji. Iskljucis VPN. Zemlja ce od tada biti Rusija. Svaka sledeca kupovina ce biti u rubljama. ZNaci mozes se i srbijanski nalog prebaciti na ruski, ali se mora obaviti jedna kupovina u eurima, po cijenama koje su na srbijanskom nalogu. Nakon toga ce promjeniti na Rusiju i cjene idu u rubljama. Politika Steam-a od avgusta mjeseca.
Ovo je iz mog iskustva.
Ovo je veoma koristan post!Kakva je situacija sa izborom jezika u igrama i dali treba koristiti VPN tokom igranja?
Uvek mi je u glavi onaj "here we go again" meme... [emoji1]@nikornla Jesi pogledao skoro kako izgleda San Andreas?
Mislim, nije sarkasticno, posle neke vremenske distance zaista zaboravimo kako su ti naslovi zaista izgledali i gledamo ih kroz nostalgiju i osecaj koji su nam davali u momentu igranja.
Svakako ne treba suditi dok ne izadje neki konkretan gameplay, nista ispod 1080p
E kod mene je i novi mail bio, pa sam posle promjenio mail na moj main.@whiplasher!
Hvala ti puno na pojasnjenju!probao sam da napravim novi nalog,ali mi ne ide od ruke,posto su mi cene uvek u evrima bez obzira dali je VPN ukljuce ili ne!Mozda ima veze sa gmail nalogom koji je na Srbiji!
krenuo download![]()
krenuo download![]()
Nisam sve slusao, ali je pobrojao brdo bagova... Nadam se da ce solidno ispeglati i optimizovati do kraja godine, mada cenim da ce samo peglanje trajati par meseci, ali bar to glavno da srede sto pre.
34:36, bas kao sto sam i mislio da ce bit, *ebeno neoptimizovana igra, ni 3080 ne moze izgleda da drzi stabilnih 60fps na 1440p bez RT. Ne postoji gameplay trailer od strane CDPR gdje su pokazali gampelay u 60 tako da je bilo i za ocekivati ovo..
Medjutim ovaj lik se izgleda bas i ne razumije najbolje u PC hardver jer nije bio u stanju da provjeri da li je GPU ili CPU razlog limit/niskog framerate-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari