Šta je novo?

Cyberpunk 2077

Možda i ne bi bilo mnogo da je urađena kako treba od prvog dana. Ovako čekaj bar 6 meseci da sve bude na mestu. Tako da ću je ja za 6 meseci možda i kupiti. Skoro sam kupio Partisans 1941 prvog dana i po punoj ceni iako sam rekao da to neću više raditi, ali mi je izgleda udario Desperados (i Shadow Tactics) u glavu i pomutio razum :d Srećom, kada su AAA igre u pitanju, znam za jadac i nema te sile koja će me naterati da promenim stav. A CB 2077 je bio veoma blizu

^ ljudima se dogadjalo da im ostane upaljen launcher na desktopu dok su pokusavali da kupe preko vpna i to ih je zezalo(konkretno epic)

5:55

Performance Preview and Initial Impressions | Tom's Hardware

JmALSs8SnbssJDmyhbwj7h-970-80.png

uP6tZYGcGvQkw76YLjqoji-970-80.png

PxcCTR2D7VuUy2ZbwxJYPf-970-80.png

3gSyXcVd9KENVSjtj3BXuf-970-80.png

zEMKgpfRYxP6SDGjvFMrag-970-80.png

Lepo bogami, posle dugo vremena ću morati da lockujem igru na 30fps.

Što se bagova tiče, ispade da su trebali još više da odlože igru, mada nadajmo se da će taj day 1 patch da sredi većinu tih očiglednih.

Ja probao svuda, da uzemem preko VPN-a, i GoG, Steam, Epic...
Nigde mi nije proslo, kada dodje do placanja, uvek mi izbaci gresku.
Znaci, za sada nista od igre, posto mi je mnogo 60e, da dajem za nju.

Jesi li probao da dodas novac u wallet na gog-u pa onda preko VPN-a da kupis? Neki ljudi su tako uspeli. Ja licno se jos uvek dvoumim dal da kupujem za ps4/ps5 ili pc.

Probao i to, nece, prijavljuje gresku.
Ne dozvoljava mi da dodam novac.

Edit:
A da li da iskljucim vpn, pa da dodam jedno 25e, pa nakon toga kada upalim vpn, da li cu moci tih 25 e onda da iskoristim za kupovinu igre, koja je u rubljama?

Poslednja izmena:
Probao i to, nece, prijavljuje gresku.
Ne dozvoljava mi da dodam novac.

Edit:
A da li da iskljucim vpn, pa da dodam jedno 25e, pa nakon toga kada upalim vpn, da li cu moci tih 25 e onda da iskoristim za kupovinu igre, koja je u rubljama?

Pogledaj ovaj topic https://forum.benchmark.rs/showthre...nude-igara-(Steam-Amazon-GMG-GamersGate-GOG-)

Ja sam ovde pitao i kolege sa foruma mi rekose da mora da se doda u $. Mislim da bez vpn-a mozes da uplatis dolare, ima tamo opcija u walletu da bira izmedju € i $. Kontam da kad dodajes ti ne treba VPN a posle moras da ukljucis da bi prebacilo u rublje i samo platis iz walleta.

Ja licno nisam jos probao a kazu da je dosta forumasa kupila sa ruskog gog-a.

Na Epicu prekjuče prošlo bez problema, upravo skinio preload od 60GB

Sent from my Mi 10T PRO using Tapatalk

Na epicu dobijam prozor, sa additional verification, i tu jednostavno ne prolazim.
Do sada nisam imao problema, malopre probao neku kupovinu na originu, prosla, na steam-u takodje, ali cim upalim vpn, i prebacim se na Rusiju, nece.
Mada, da ne gusimo temu ovde, sa ovim problemom.
Ako padne cena nekada, tada cu je uzeti, i gotova prica.

Poslednja izmena:
Čitam neke komentare ljudi po netu i neki se žale što ima mnogo dijaloga i priče :wall: . To je problem kad izložiš klince sa trailer-ima i posle očekuju Call of Duty sa boljom pričom.

Годину и по дана после куповине, напокон и ово да се деси :)
Не иде пуном брзином, али је стабилно.

Screenshot (52).jpg

Годину и по дана после куповине, напокон и ово да се деси :)
Не иде пуном брзином, али је стабилно.

Pogledajte prilog 293625

Meni baš suprotno, brzo skida, ali čsto je GOG server failovao sa konekcijom, sreća pa je resume tokom poslednjeg downloada besprekorno funkcionisao.

Nego, da li će se ovaj peč (pečevi) opet skidati preko GOG klijenta (ili Steam, šta ko već ima) ili će obezbediti neki brži i pouzdaniji način?

Preko Goga ce isto.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Mislim da će ljudi poprilično napljuvati igru zbog hardverskih zahtjeva, a da će biti još teže doći do novih grafičkih kartica, cijene će ići samo gore. Milioni su uradili preorder, a sada treba da vrte ovo na 2060 ili na 1080... nema šanse.

Preko Goga ce isto.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Majko sveta, moram pripremiti živce za to mučenje... Hvala za info...

EDIT: A na ovo kmečanje kako je igra kompleksna i kako ima mnogo dijaloga i teksta, nemam komentar... Takođe nisam neka graphic whore, pa da se gadim 1080p rezolucije i nekih kompromisa u kvalitetu grafike...

Poslednja izmena od urednika:
i za PS krenuo preload sa patch-om
b25db79e580209a53f983737aea4001a.jpg

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Sta kaze koliko je imao fps i u kojoj rez ? Olaksaj nam da ne gledamo citav video.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Sta kaze koliko je imao fps i u kojoj rez ? Olaksaj nam da ne gledamo citav video.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Nije pominjao fps.

Da dodam. Inače review-eri su dobili day 0 patch koji će ustvari biti day 1 patch za kupce sa još nekim sitnim izmenama. Tako da je najverovatnije krivac za lošije performanse pomenuti "review drm".
Niko nije dobio konzolnu verziju igre što ostavlja malo sumnje kako sve to radi na njima.

Poslednja izmena:
Al dok je igrao na high, znaci da je imao +50 vjerovatno na 1080p. Ko bi igrao na 30fps-a?
Ove novije igre sve igram na low/med/high/ultra kombinaciji, vec dugo vremena ne znam za sve na maks, jos od doba GTX 660 u SLI i posle 280x u crossfire :) :) :)

I kad će taj day one patch 10.12?

Vidim da kolega na PS4 odmah skida onovnu verziju+patch, a meni je juče za PC bila dostupna samo osnovna verzija bez patch...

Izvinjavam se ako pitam nešto što je opšte poznato, ali nisam pratio detaljno, iako sam preorderovao igru, ali hype train mi ne da mira...

[emoji28]
a14c095137ac600633be6b0374b29841.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

a4i5q2tlnr361.jpg

Dobro izgleda, samo milion kablova se vidi, sto je mozda i fora, ali bih ja ipak sa malo manje istih ili drugacije organizovano...

Nazad
Vrh Dno