Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@alczaty

Kad kažeš novi uređaj da li misliš na Move? Ova aplikacija za instaliranje, da li se nalazi na uređaju ili se skida?
Koliko kapiram uređaj nema neki play store pa me interesuje gde skidam aplikacije kako bih ih prebacio na flash?

Nisam ovo nikad radio pa sam tanak sa znanjem. Možda bude još koje pitanje.

EDIT: Trebala bi mi neka aplikacija za IPTV gde mogu da ubacim mac adresu pa ako neko zna zahvaljujem unapred na info.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Koliko ja kapiram apk fajl (instalaciju odredjene aplikacije) mozes skinuti na nekoj od alternativnih prodavnica npr Apdoide i prebaciti na fles.... Dalje ide uputstvo koje je par postova iznad postavljeno.
Citiram:
Ides na tv daljinac options, pa device options i otvori ti meni sa strane od boxa. Posle na fles ubacis sta oces, imas bas aplikaciju za instaliranje novih i preko nje.

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Koliko ja kapiram apk fajl (instalaciju odredjene aplikacije) mozes skinuti na nekoj od alternativnih prodavnica npr Apdoide i prebaciti na fles.... Dalje ide uputstvo koje je par postova iznad postavljeno.
Citiram:
Ides na tv daljinac options, pa device options i otvori ti meni sa strane od boxa. Posle na fles ubacis sta oces, imas bas aplikaciju za instaliranje novih i preko nje.

Tako je. Skines apk na fles i ubacis. I slijedis ovo upustvo.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Mislio sam da se apk fajlovi za android box (TV) razlikuju od apk fajlova za android mobilni.

Poslednja izmena:
na starom ott uređaju ne može da se instalira sa usb-a apk fajl jer uređaj ne prepoznaje apk instalacioni fajl...na novom move uređaju verovatno može (ne znam jer ga nemam).....mogao bi da okačiš sliku da onaj ko ima move uređaj vidi odakle pokrećeš instalaciju

Čitaj malo predhodne postove pa ćeš shvatiti o čemu se radi....

Onda se ogradi i napiši da nije skoro u ubačen nijedan kanal na ex kopernikusu a ne na supernovi jer supernova nije samo ex kopernikus
Pogledaj spisak kanala na stranici 661 pa ćeš videti koje sve kanale nemaš-skroluj dole, pri dnu stranice je spisak

Ne kapiram da neko nešto napiše a da pročita samo zadnju eventualno predhodnu stranu foruma, pa pita nešto o čemu se piše deset stranica. Čitaj malo forum pa ćeš znati o čemu se radi....(bez obzira što ima preko 700 stranica čitaj barem zadnjih 10-20)
Mrzi ih da dignu dupe da procitaju...

Onda se ogradi i napiši da nije skoro u ubačen nijedan kanal na ex kopernikusu a ne na supernovi jer supernova nije samo ex kopernikus
Pogledaj spisak kanala na stranici 661 pa ćeš videti koje sve kanale nemaš-skroluj dole, pri dnu stranice je spisak
Nisam li ja napisao u BORU EX KOPERNIKUS!!!Zadnji ubaceni kanali Red TV i Hype TV,Arena Fight! Nismo mi bas toliko glupi da neznamo sta pisemo,poenta je da supernova ima iste cene za sve a razlicitu ponudu kanala.A da zaboravih da spomenem da su izbaceni kanali Adult 6 i 7.

Nisam li ja napisao u BORU EX KOPERNIKUS!!!Zadnji ubaceni kanali Red TV i Hype TV,Arena Fight! Nismo mi bas toliko glupi da neznamo sta pisemo,poenta je da supernova ima iste cene za sve a razlicitu ponudu kanala.A da zaboravih da spomenem da su izbaceni kanali Adult 6 i 7.

pa očigledno je da ne znaš šta pišeš. prvo si na stranici 715 napisao:

"Ni jedan kanal nije ubacen vec nekoliko meseci,zato i neznaju.Mnogi od njih nisu ni radili u supernovi kad su zadnji novi kanali ubaceni"

pa sam ti ja odgovorio na to, isto na stranici 715:

"pa nije baš nekoliko meseci....zadnji kanal je ubačen 04.11.2020-TOXIC FOLK HD"

pa si TEK TADA napisao da je u pitanju BOR EX KOPERNIKUS....."Nema tog kanala u Boru EX kopernikus!"

zato sam ti i napisao da se ogradiš jer na samom početku NISI SPOMENUO da je BOR u pitanju i EX KOPERNIKUS:

"Onda se ogradi i napiši da nije skoro u ubačen nijedan kanal na ex kopernikusu a ne na supernovi jer supernova nije samo ex kopernikus
Pogledaj spisak kanala na stranici 661 pa ćeš videti koje sve kanale nemaš-skroluj dole, pri dnu stranice je spisak"

PREMA TOME NE ZNAŠ ŠTA PIŠEŠ ILI SLABO PAMTIŠ ONO ŠTO SI NAPISAO....KAO ŠTO REKOH ČITAJ FORUM

Poslednja izmena:
Citiram:

Prvo zašto na daljinski od TVa? Drugo, ni na jednom daljinskom nemam dugme Options

^^ i ^5 i ^6 ... A ima li IŠTA korisno ili vazno u toj raspravi koju vodite?
Kako bi bilo da ne cepate pubičnu dlaku na 16 delova i ostavite je takvu isčupanu na mestu gde se nalazi i da ne zagadjujete prostor foruma besmislicama...

Poslednja izmena:
^^ i ^5 i ^6 ... A ima li IŠTA korisno ili vazno u toj raspravi koju vodite?
Kako bi bilo da ne cepate pubičnu dlaku na 16 delova i ostavite je takvu isčupanu na mestu gde se nalazi i da ne zagadjujete prostor foruma besmislicama...

Zeha nije poenta u raspravi i ne želim nisakim da ulazim u raspravu, naprotiv želim da pomognem onoliko koliko znam ( i uvek pre nego što napišem bilio koji post prvo proverim tu informaciju koju napišem i dobro pročitam to što citiram pa tek onda kliknem enter) ali se uvek nađe neko da to minira...samo sam hteo da mu dokažem da nije u pravu jer je mene citirao

Poslednja izmena:
@rameddenas Aj objasni kako je na starom uređaju išlo to za instalaciju. Ja se definitivno sa ovim ne snalazim.

Prvo zašto na daljinski od TVa? Drugo, ni na jednom daljinskom nemam dugme Options

Evo evoo :)
Aj molim te slikaj korake kako ide na ekranu.

Druze ne znam ja tako mogu da udjem jedino. Ti ako imas bolje resenje i brze preko daljinca od andorid boxa javi.
Evo slika:
Daljinc i opcija options
Sta pise meni kad je stisnem na nju
Idem na device options i onda imam ovo s desne strane
Kad odem na app idem na sistemske i izaberem ovu koju sam markirao.
Izaberem fles dje sam vec skinuo apk file.
Instaliram
Vratim se u aplikacije i pokrenem
Done :)
2bf307108729ac528d740d784a18aaaa.jpg
b6e9e1561e13ce7a0ee62cc1998ead3d.jpg
c84cacf73e2257b3d028ff5665ff2ba0.jpg
d5c9a113cabec8b56e8180fd2e57d95d.jpg
0066b72ee36d5a268fb93bf72c504d21.jpg

Koji ke tv u pitanju?

@rameddenas Aj objasni kako je na starom uređaju išlo to za instalaciju. Ja se definitivno sa ovim ne snalazim.

Pa klikneš na daljincu samo next next next next next i finiš, i to je to....next na daljincu ti je ispod baterija.....javi šta si uradio......

Ima li neko dobar predlog kako da konektujem eon, prije sam preko nordvpn ali to je muka... zna li neko brzi nacin da ne palim toliko aplikacija?

Ima li neko dobar predlog kako da konektujem eon, prije sam preko nordvpn ali to je muka... zna li neko brzi nacin da ne palim toliko aplikacija?

Il sam glup ili ne znam. Koji je tačno Philips u pitanju?

Meni nekako nije logično da sa daljinskim od TVa možeš da pristupiš podešavanjima boxa.

Meni nekako nije logično da sa daljinskim od TVa možeš da pristupiš podešavanjima boxa.

Ima valjda neka opcija u boxu da se upali da radi i daljinac od tv. Potrazi to pa moze. Mislim nije potpuno funkcionalan ali radi.

Da li se uz neki paket na Supernovi dobija i Hbo Go?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno