Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam kasne Viber notifikacije na GT2, telefon je Huawei P30 I stavio sam Viber na lunch manually...

I sto je jos čudnije ne prijavljuje mi Viber poziv uopšte... To ga čini prilično neupotrebljavim [emoji19]

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam jutros imao poziv koji nije prosao ali sam cuo notifikaciju kao za poruku kad je prestalo zvoniti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li vam kasne Viber notifikacije na GT2, telefon je Huawei P30 I stavio sam Viber na lunch manually...

I sto je jos čudnije ne prijavljuje mi Viber poziv uopšte... To ga čini prilično neupotrebljavim [emoji19]

Koliko ja znam, prijavi samo obične pozive. Mada nemam WA i Viber poziva da potvrdim da nekad radi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Na gw ne dolaze ni viber ni wapp pozivi....

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Hm... I oni to zovu smart watches? Na Xiaomi Stratos i Garmin Fenix to radi...

Na gw ne dolaze ni viber ni wapp pozivi....

Kažu korisnici iphone-a, da njima normalno radi kad upare telefon sa GW... Navodno je problem Android, a ne GW...

Ne mogu da tvrdim 100%, ali mislim da je meni radio Viber poziv na GW kad sam ga kupio, sad ne radi...

Jedno vreme je radilo i onda je whatsapp ili sam android nešto zeznuo.

Na iOS-u radi, makar kada sam poslednji put koristio pre par meseci.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Koji kais ide za gt2 od 46mm - 20,22 ili 24mm?
Hteo bih da narucim metalni kais ali ne znam od koliko mm?

Kome se sviđa. Kuponi
a294e0d875fe9604803a29df3dec06e9.jpg

Jos jedno pitanje... Da li vam stiže notifikacija da se sat GT2 diskonektovao od telefona kad se udaljite ili kad isključite Bluetooth? Meni izgleda ne [emoji19]

Svaki put. Cekiraj ovo na slici
f35d652fd8b40a7ddf6fb4ee970f87ea.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako moze pomoc, ne mogu da nadjem na forumu. Vidim sada su na popustu satovi u ovim vecim radnjama, pa me zanima da li ovaj Samsung Galaxy Watch(29500rsd otprilike) ima opciju da se razgovara preko njega? Msm, ne da on ima karticu u sebi, nego veza sa telefonom, a prica se preko sata. Inace telefon je Galaxy s9.

1 here we go
2 samo zbog kazaljki necu da ga skinem [emoji16]

Koja je dobra aplikacija za navigaciju za Galaxy Watch, da ima pomogucstvu offline mape?
HereWeGo je najkompletnija nezavisna, ali mi je na satu suviše sitna mapa.

U praksi koristim za navigaciju Navigation Pro koji je povezan sa Google Maps na telefonu i to je dosta upotrebljivo. Podržava i neke druge mape, nažalost još ne i Magic Earth koji mi deluje tačniji i upotrebljiviji od GM.

Navigation pro traži licencu a nije mi do plaćanja

To je jedina aplikacija koju sam kupio za Android :) Mislim da je bila oko 2$

Licenca je potrebna za aplikaciju na telefonu, na GW je besplatna.

Evo, kod mene su vec 10ak dana Honor Watch GS Pro i Honor Watch ES, pa ako se neko odluci za njih neka pita sta ga zanima, pokusacu da budem sto precizniji. :wave:

Notifikacije na GS Pro, mejl je citljiv ili samo naslov i početak mejla? Ostalo, sms, whatsapp, viber?

Sent from my OP7T

Postoji li nacin zakljucati GT 2e? Dugim pritiskom na donje dugme nece. Hvala

Da

Hvala, to sam i ja mislio. A i ovde na benchmarku sam posle nasao test gde pise da moze da se razgovara preko sata. Ali u tehnomaniji ne znaju, u gigatronu lik me ubedjuje da nema opcije za razgovor, pa reko da proverim.

Hvala vam na preporuci za navigaciju. Probacu Here we go i Navigation Pro.
Mada Navigation Pro vidim da ima da pokazuje sa strelicama. A meni vise treba kao mapa na satu dok vozim.

A kakva je ona google maps pro? I da li ima za nju offline mape mozda ili se veze na net preko telefona?

Koristio sam Huawei GT2 ali nije ispunio moja neka ocekivanja pa sam presao sad na Galaxy Watch.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno