Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

I ja sam preko KP rezervisao od nekog lika ps5, stiže posle 15. Decembra pred katoličke praznike. Ne uliva mi poverenje ovaj CL niti jedan domaći lanac, za*ebao sam se što nisam u Septembru od naših sa KP, al' šta je tu je.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Plus zar nije tamo policijski cas od 20h do 5 ujutru? I sto cujem da ce od 15.11. biti totalni lockdown

Ovo sto su sad doneli vazi od danas (policijski cas) sa rokom trajanja do mesec dana. Ne verujem da ce za cetiri dana promeniti ista.

Ovog puta snažno ulaze u trku i jedni i drugi. Ako čovek kupuje novu konzolu i izbor pada na jednu zaista je teško odlučiti, štaviše teže je nego ikada.
Microsoft se opasno zaleteo kupovinom raznih jačih studija (npr Bethesda WTF), te skratio dolazak nekih baš dobrih igara na plejku, tipa Stalker koji će uskoro vaskrsnuti nakon više od 10 godina, a onda Obsidian, pa ovaj, pa onaj... Gura i svoj gamepass... Dakle, sve i da ih Sony ponovo odere nekim ludačkim ekskluzivama (npr novi GoW koji je praktično tu )sigurno ih neće odrati kao prošle generacije.
Sve što dođe na Xbox dolazi i na PC, međutim, ono što nam definitivno treba jeste dolazak igara sa Plejke, mislim da bi to bilo fenomenalno i da bi mi PC igrači jako profitirali, no time bi se intezitet Plejke kao konzole unikatnih ekskluziva drastično smanjio.
Nadam se da će se multiplatform velikih igara nastaviti na obe konzole (uz PC) jer bi zaista bilo jadno da jedan Starfield ili čak Elder Srolls 6 ne dođe na plejci.
Elem, evo jedan interesantan članak obe konzole, njihove prednosti i nedostaci u ovom momentu: https://www.hcl.hr/hardver-i-softve...h-xbox-series-x-playstation-5-konzola-163518/
Mašine su sjajne, imaju sve, dozvoljavaju mnogo, sad je samo do developera.

Ako se u potpunosti otvore prema pc-u, masa ljudi vise nece kupovati playstation. U tom slucaju je xbox mnogo bolja kupovina..

Gore pročitaj da su integrisali SSD... Genijalno. Zbog dijela od 50€ mjenjaš uređaj 10x skuplji.

Da li ima nekih naznaka da ce Tlou 2 dobiti next gen patch? Skenjao sam se kad sam video da ide u 30fps :(

I ja isto čekam TloU 2 u 60fps...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Puno sreće sa 50 eura za ultra brzi nvme 825GB :) Taj čip ako crkne baš ću biti iznenađen... ima tu drugih konkurenata na koje bih se pre kladio :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Aha, sry onda, nisam gledao ranije post-ove.

Sent from my SM-A105FN using Tapatalk

DS, Kamera i Remote su na lageru. Ja nešto kameru merkam, deluje mi da će biti dobra za neki in console streaming.

Hmm nakon citanja onog texta gde je nemali broj konzola vec riknuo zbog one greske na SSD-u razmisljam cak i da otkazem preorder., nije mi sad bas svejedno

Imaš garanciju dve godine. Šta te briga :)

Hmm nakon citanja onog texta gde je nemali broj konzola vec riknuo zbog one greske na SSD-u razmisljam cak i da otkazem preorder., nije mi sad bas svejedno
Uzmi ga i cekaj FW update sa kojim ce to valjda resiti , stavi ga neka stoji kao ukras dok ne prodje opasnost :) .

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Uzmi ga i prodaj po duplo vecoj ceni :D

Dok stignu konzole do nas, sigurno će pustiti najkritičnije softverske ispravke. :)

Ponuda/potraznja, naucite vec jednom... I ne mogu da se ljutim ni na koga ko hoce da se ovajdi, ako moze neka se ovajdi.

Ima jedan na KP navodno nabavlja iz Engleske za 405 i 495 evra. Jel poručio neko preko njega?

Malo se pise o integrisanom media plejeru na PS5.Na cetvorci je isti bio prakticno neupotrebljiv.
Znam da je konzola za igranje.

Ima jedan na KP navodno nabavlja iz Engleske za 405 i 495 evra. Jel poručio neko preko njega?

taj cak i ne odgovara na poruke :)
vidim da je dosta oglasa za prodaju ps5 i nestalo u medjuvremenu, sto mi ima smisla, jer ne vidim nacin kako bi oni nabavili to negde preko pre nego bilo koji obican korisnik iz tih zemalja jer ce svuda biti izuzetno limitiran broj u prodavnicama van pre-ordera
bukvalno ne vidim nacin da taj covek nabavi neki veci broj konzola u britaniji a da obicni korisnici tamo koji refreshuju sajtove do besvesti ne mogu ni jedan. Plus sto ce sve ici online, cak i da ima bota koji porucuje online nece biti u prednosti u odnosu na botove koje imaju lokalne msuterije

Jedno pitanje kad budu izlazile igrice za ps5 , dali ce one moci u na ps4 , kao sto moze obrnuto sada?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno