Preorder podrazumeva da u roku dobiješ ono za šta si platio.
Desi bre Kure legendo![]()
Ne znam da li si nekada nesto preorderovao preko, ali to ne garantuje skoro nista, cak ni da ces dobiti uredjaj, mogu da ti vrate pare nazad ako se nesto iskomplikuje. Ovo sa PS5 je jos i super, cesto ljudi plate nesto 6 meseci ranije a dobiju ga posle 12. Ocigledno je velika potraznja i oni ne smeju da kazu da ne mogu ni blizu dovoljno da proizvedu, a ko je za to kriv? Kao i uvek Microsoft svojim rushovanjem svega jer kvalitetom ne zna da se takmici.
Glavni cilj preordera nije zbog kupaca, nego da bi prodavci znali koja je stvarno potraznja, zato ljudi preorderuju novi Tesla model za 100 dolara 3-4 godine pre nego sto i krene prodaja.
Pa kad god bude moglo, raznatram opcije?Za kad planiras kupovinu? Posto je i tamo ista situacija..
Isto je prosao i xbox kod jednog youtubera , nesto mi ne ulivaju poverenje kako su poceli . Od par poslatih jedinica imamo dve mrtve , nadam se da je problem resiv.Ovom vec crkla
Jedino ovo mi se ne svigja kod ps5 sto je ssd integrieani na samoj ploci,kada crkne neki nand ili controler moras.da bacis ceo ps5,mogli su samo da stave m.2 i plus jos jedan slot i cao,crkne ssd ides kupis novi ovako moras novi ps5 da pazaris
Hehe moguće da ima i toga. Za lika nisam ni čuo, a sigurno ne bih ni pogledao da neko nije podelio ovde. Ujedno, nikakve posebne detalje u vezi sa problemom nije rekao u klipu. Tako da je klip clickbait.
Ali mi svakako nije svejedno ako prva serija bude problematična.![]()
ACG je bio sasvim solidam YT reviewer jedno vreme, ali u zadnje vreme poceo je ozbiljno da smara, ne znam zasto.
Gde to ovi svi sa Kp suboticani nabavljaju iz Madjarske, iz Segedina mozda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari