Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ne znam je li prava tema, moze li preporuka za kupovinu preko madjara, citao sam na drugim temama da se masovno kod njih kupuje tehnika?

Za kad planiras kupovinu? Posto je i tamo ista situacija..

Ovom vec crkla

jako zanimljiv deo u kome kaze kako mu je preporuceno da se ne prica o bagovima jer ljudi mogu da refundiraju igre

Igre uvek imaju Day1 patch koji reši dosta stvari, ovde još nije Day1. Navodno će i konzola dobiti VRR sa day1 nadogradnjom.

Preorder podrazumeva da u roku dobiješ ono za šta si platio.

Desi bre Kure legendo :D

Ne znam da li si nekada nesto preorderovao preko, ali to ne garantuje skoro nista, cak ni da ces dobiti uredjaj, mogu da ti vrate pare nazad ako se nesto iskomplikuje. Ovo sa PS5 je jos i super, cesto ljudi plate nesto 6 meseci ranije a dobiju ga posle 12. Ocigledno je velika potraznja i oni ne smeju da kazu da ne mogu ni blizu dovoljno da proizvedu, a ko je za to kriv? Kao i uvek Microsoft svojim rushovanjem svega jer kvalitetom ne zna da se takmici.

Glavni cilj preordera nije zbog kupaca, nego da bi prodavci znali koja je stvarno potraznja, zato ljudi preorderuju novi Tesla model za 100 dolara 3-4 godine pre nego sto i krene prodaja.

Poslednja izmena:
Ma super je, nikad nije bolje bilo, najbolje je.

Desi bre Kure legendo :D

Ne znam da li si nekada nesto preorderovao preko, ali to ne garantuje skoro nista, cak ni da ces dobiti uredjaj, mogu da ti vrate pare nazad ako se nesto iskomplikuje. Ovo sa PS5 je jos i super, cesto ljudi plate nesto 6 meseci ranije a dobiju ga posle 12. Ocigledno je velika potraznja i oni ne smeju da kazu da ne mogu ni blizu dovoljno da proizvedu, a ko je za to kriv? Kao i uvek Microsoft svojim rushovanjem svega jer kvalitetom ne zna da se takmici.

Glavni cilj preordera nije zbog kupaca, nego da bi prodavci znali koja je stvarno potraznja, zato ljudi preorderuju novi Tesla model za 100 dolara 3-4 godine pre nego sto i krene prodaja.

Bratori nisu oni počeli proizvodnju pre dva meseca kad su videli rezultate preordera pa da im je sad stiska sa vremenom...

Verovatno je mnogo veća potražnja nego što su procenili, ali niko ih nije udarao po ušima (mislim na ove naše distributere) da uzimaju pare avansno u količinama većim nego što mogu (i što su imali potvrdu) da će im biti isporučene...

Eto kolega @Pioneerko kaže da će sve biti ok sa preorderom i rokom isporuke u većini lanaca u nas...

Da ne spamujemo više temu, strpljen-spašen, sve će se znati za nedelju dana...

Ima tu još mnogo faktora, Phison koji ucenjuje za kontrolere SSD-ova, a prave ih za oba tima. Proizvodnja koja je počela kada su počeli sa worldwide lockdown-ovima i slično, nije ni Kina bila izuzeta od toga, radnike su postepeno vraćali u fabrike ...

Nešto razmišljam. Šta mislite koliko pregleda se dobije više ako u naslovu stoji PS5 dead? :trust:

Hehe moguće da ima i toga. Za lika nisam ni čuo, a sigurno ne bih ni pogledao da neko nije podelio ovde. Ujedno, nikakve posebne detalje u vezi sa problemom nije rekao u klipu. Tako da je klip clickbait.

Ali mi svakako nije svejedno ako prva serija bude problematična. :)

Ako bude problematična, bez brige. Naši prodavci uvek ispoštuju garanciju, a i zamenskih konzola će biti na pretek. :D
/s

Verovatno ce ova prva tura da ima problema ko i svaka, pa ce da nam prodaju slim,pro itd verzije koje su unapredjene i bez problema. Sacekacu ja 2-3 meseca koja nista ne znace da vidim probleme, ako ih ima sacekacu pa verziju bez problema ipak se to koristi nekoliko narednih godina, tako sam uradio i sa ps4 i pro verzijom, i sa trojkom i ono pregrevanje sto je imala.

Znao sam ja da je nekako Microsoft kriv za sve :D.

Jedino ovo mi se ne svigja kod ps5 sto je ssd integrieani na samoj ploci,kada crkne neki nand ili controler moras.da bacis ceo ps5,mogli su samo da stave m.2 i plus jos jedan slot i cao,crkne ssd ides kupis novi ovako moras novi ps5 da pazaris

Jedino ovo mi se ne svigja kod ps5 sto je ssd integrieani na samoj ploci,kada crkne neki nand ili controler moras.da bacis ceo ps5,mogli su samo da stave m.2 i plus jos jedan slot i cao,crkne ssd ides kupis novi ovako moras novi ps5 da pazaris

Da, ali onda ne bi bio toliko brz.

Hehe moguće da ima i toga. Za lika nisam ni čuo, a sigurno ne bih ni pogledao da neko nije podelio ovde. Ujedno, nikakve posebne detalje u vezi sa problemom nije rekao u klipu. Tako da je klip clickbait.

Ali mi svakako nije svejedno ako prva serija bude problematična. :)

ACG je bio sasvim solidam YT reviewer jedno vreme, ali u zadnje vreme poceo je ozbiljno da smara, ne znam zasto.

Javili su mi da ps5 stize u HU 18.11., a joypad i punjac 16.11.

Gde to ovi svi sa Kp suboticani nabavljaju iz Madjarske, iz Segedina mozda?

Segedin i Pesta, verovatno.

Ide se do 30km od granice sve ostalo je veliki rizik,pogotovo aku su nase table pa si upadljiv.

Plus zar nije tamo policijski cas od 20h do 5 ujutru? I sto cujem da ce od 15.11. biti totalni lockdown

Meni je lik usluzno doneo tv pre tri dana isao covek do Peste na sopstveni rizik.Naravno imao je i dobar razlog (citaj zaradu) al opet nije sve jedno.
Tog istog cu i za PS5 da cimam samo da se malo oporavim finansijski.
Mozda neka grupna nabavka pa da na kolicini oborimo cenu?

@micicss

Necu ici, uzecu od ovih sa KP iz SU..ali svakako idem po konzolu do SU rizik mi je jer ima prodavaca mali milion raznih

Vrh Dno