Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja koristim modul, slika je odlična samo mi sporo menja kanale. Traje par sekundi dok ne prebaci.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

To nije do modula, to je do televizora, zavisi koji procesor on u sebi ima.

Ja imam Teslin TV, običan, nije nikakav smart, CI modul radi odlično.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Mene zanima da li uopšte postoji aplikacija za smart tv samsung i lg......ako neko ima neka postavi sliku da vidimo kako izgleda.....

Mene čudi da nisu još uvek napravili aplikaciju za tv sa android sistemom?

@Sale99
da pojavi se,a gde se unosi kod

Poslednja izmena:
Ja mislim da aplikacija za smart televizore ne postoji.....nije napravljena.....ako neko tvrdi da ima neka postavi sliku.....napominjem za smart televizore a ne android aplikaciju.....

Ja mislim da aplikacija za smart televizore ne postoji.....nije napravljena.....ako neko tvrdi da ima neka postavi sliku.....napominjem za smart televizore a ne android aplikaciju.....

“Mene zanima da li postoji?”
“Ja mislim da ne postoji”

U roku od 5 minuta :) dogovorite se :)

Naravno da postoji, za LG i Samsung televizore. Ako se dobro sećam, izgleda isto kao na starom “tv po tvom” boxu.

Jel imaš tv po tvom, ako imaš onda ti je stigao

Ako nemaš tv po tvom, aplikaciju možeš samo gledati na slici kako izgleda

Ok razumeo,hvala vam,jel koristi neko...
Tek treba da postanem korisnik,pa da se raspitam...

Poslednja izmena:
Postoji, evo aplikacije na LG smart televizoru. Ima neko nalog na sat vremena da vidim kako radi? [emoji16]
d821e7dfbc023df6a991a984a2c815ce.jpg

Ma fake je :) . Vidite li da pise Provjerite umesto proverite.
:) :) :) :)

Ha ha, pa i da jeste, uređaj se valjda odmah može obrisati sa korisničkog naloga.

Važno je da smo ustanovili da postoji smart aplikacija za LG i Samsumg smart televizore.

(Ne znam čime sam zaslužio ovoliko nepoverenje :D)

A jel ima za Hisense televizore?Treba da mi stigne jedan ovih dana,a takodje i sa SN treba da potpisem ugovor.

Za Hisense jos nema, bar nije na najnovijem OS Vidaa 4
Ima EON, fali HBO Go to bi bilo extra

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

@ Mr_Cojko
hvala.......

Poslednja izmena:
Sve to lepo samo mi nije jasna politika zašto ne naprave xa android TV

Pa napravice, sigurno... meni čudno sto su prvo napravili za Samsung i LG.

Najpopularniji TVovi kod nas. Isto kao i SBB sto je radio.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nema to veze sa nama, web OS i tizen su 2 najpopularnije Smart TV platforme na svetu, pored androida za mobilne uređaje.

Android TV je daleko iza koji su počeli da ugradnju proizvođači koji su pukli ili nemaju resurse za svoju platformu poput kineza
Ne treba mešati android i android TV to su različite stvari i drugi je način korišćenja.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema to veze sa nama, web OS i tizen su 2 najpopularnije Smart TV platforme na svetu, pored androida za mobilne uređaje.

Android TV je daleko iza koji su počeli da ugradnju proizvođači koji su pukli ili nemaju resurse za svoju platformu poput kineza
Ne treba mešati android i android TV to su različite stvari i drugi je način korišćenja.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Da mnogi mešaju android i TV sa Android sistemom. Odma kažu ima, a aplikacija je za telefone [emoji4]. Ja tako pitao jednom službenicu dal će biti aplikacija za TV sa android sistemom i počela ubeđivanja da to već postoji itd. Dijalog trajao 45 min. [emoji23][emoji481] Valjda sam uspeo da joj objasnim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno