Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj scenario od avgusta 2019 (vidi sliku gore)je i dalje na snazi i gotovo identican nacrtanom i to jedno 8-9 meseci unapred.Jedino nisam siguran da ce i razresenje biti pocetkom sledece godine ili mozda vec ove.Sada cu probati malo (preuranjeno ) da skiciram sliku sta sledi nakon razresenja trougla.U volumenu se jasno vidi da smo imali tzv.buying climax kad je cena bila oko 20.000$. Ne znam koliko je merodavan Coinbase volume, ali se jasno vidi spike poput onoga kada smo doziveli pad. Taj volume spike predstavlja tzv.selling climax, odnosno kapitulaciju prodavaca.Kada interpoliram osovinu trougla i uzmem u obzir da je dno postavljeno, sledece sto bismo mogli ocekivati je kurs od oko 28.000-30.000.Pa ljudi, bujrum i cujemo se za par meseci ;)

Pogledajte prilog 284595

Sad kad je sezona euforije, tek da podsetim na april kada sam postavio sledeci target 28.000 . ;) Happy BTC

Jedno pitanje... mi koji smo u Altovima koji krvare svakim skokom BTC a krvavre jos vise svakim manjim padom BTC... kako znati ako nismo strucnjaci kada je vreme za spremanje i prst na okidaci?
Svi pricaju da oni zadnji opale, da ce krenuti... za sada, nema nagovestaja ali mada zadnja umire! Do sada, kada god sam prodao, ono skoci, kad kupim, ono dotalne dno. Sad sedim i cekam u coinu.
Ako i krene, kako znati koliko i dokle moze da ide?
Znam da je ATH bio nekih 10$ kada se pojavio a sada daleko ispod 0.5$ [emoji16][emoji23]
Cisto informativno...
Mada negde pise da je bio 2.75 negde 3.2 a eto negde nadjoh 10$,kroz BTC msm da bese oko 95k satoshija... sta se moze ocekivati?

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Poslednja izmena:
Ako LTC bude 500 znaci ETH 4000. LTC 2000, ETH 16000
Malo moorat :d
Ja jesam optimista ali realan optimista
Pusti snovi Saj, pusti snovi

Poslednja izmena:
Sve si napisao osim toga o kom novcicu pricas :d
Ne brini za altove, samo sedi i uzivaj, krenuce i opalice. Cela godina je pred nama. Strpljenje je kljuc uspeha ;)

@John Cena A sta ako skoci dotle? Makar LTC, ne znam za ETH. Zasto mislis da je ista nemoguce? Svakog ciklusa cifra probije i najoptimisticnja ocekivanja.

Poslednja izmena:
Zar stvarno mislis da ce LTC odnos nastaviti da pada a ne da raste? :d
Jesi prespavao poslednjih 6 meseci?

Tapatalk from Poco loco

Sve si napisao osim toga o kom novcicu pricas :d
Ne brini za altove, samo sedi i uzivaj, krenuce i opalice. Cela godina je pred nama. Strpljenje je kljuc uspeha ;)

@John Cena A sta ako skoci dotle? Makar LTC, ne znam za ETH. Zasto mislis da je ista nemoguce? Svakog ciklusa cifra probije i najoptimisticnja ocekivanja.

Ja cu ti prvi cestitati sto si pogodio. I sam hodlujem LTC.

Ja samo imam dilemu da li ici all in BTC pa presuti u LTC ili odmah all in LTC.

@hogarstrasni U odnosu na BTC, ali u odnosu na USD je poprilicno stabilan. Trenutno je BTC poludeo i naravno da je sav fokus na njemu. Malo sam se salio kad sam napisao all-in, ali ovo je ulaganje na duge staze, videcemo da li je odluka bila ispravna.

A sto se tice BTC-a, ja cu sacekati da vidim sta ce se desiti u narednom periodu, trenutno razmisljam da dokupim. Ali svako radi kako misli da treba ;)

@IGY imam slicnu dilemu... Da li pola pola, ili sve u LTC... Ili manji deo u BTC a veci u LTC.... Ah, toliko mogucnosti...

Poslednja izmena:

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    7.1 KB · Pregleda: 136
@hogarstrasni U odnosu na BTC, ali u odnosu na USD je poprilicno stabilan. Trenutno je BTC poludeo i naravno da je sav fokus na njemu. Malo sam se salio kad sam napisao all-in, ali ovo je ulaganje na duge staze, videcemo da li je odluka bila ispravna.

A sto se tice BTC-a, ja cu sacekati da vidim sta ce se desiti u narednom periodu, trenutno razmisljam da dokupim. Ali svako radi kako misli da treba ;)

@IGY imam slicnu dilemu... Da li pola pola, ili sve u LTC... Ili manji deo u BTC a veci u LTC.... Ah, toliko mogucnosti...

Iskren da budem ja sve analiziram u odnosu na BTC i eventualno ETH. Ako LTC pada u odnosu na BTC zasto drzati LTC?? Drzis lepo BTC pa kad se trend preokrene uletis u LTC. Odnosno za iste pare kupis veci broj LTC-a. Zar to nije logicno??Inace Max Kaizer je prognozirao da ce u jednom momentu kad krene FOMO BTC kao crna rupa usisati sve altove. Ne znam da li je to tacno, ali sudeci po grafiku za sada je tako

Pa tako je bilo i 2017. BTC je skakao cele godine, kada je dostigao 6000-7000 onda su krenuli i altovi polako pa onda ubrzali tako da su svi imali ath u decembru. Kako su btc, ltc i eth ubačeni na paypal nema logike da btc prebaci svoj ath a da ostali ostanu ispod njihovog.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Max Keiser odavno nije relevantan u kripto svetu. Nalupao se gluposti za 3 zivota.
Realno, tako bi trebalo da bude ali nikada ne znas kada ce da opali i gde ce biti dno. Da rizikujem za 10% kroz odnos mi ne znaci apsolutno nista. Kad opali veca ce steta. Uci na vreme i ne dirati nista.

Tapatalk from Poco loco

Pa tako je bilo i 2017. BTC je skakao cele godine, kada je dostigao 6000-7000 onda su krenuli i altovi polako pa onda ubrzali tako da su svi imali ath u decembru. Kako su btc, ltc i eth ubačeni na paypal nema logike da btc prebaci svoj ath a da ostali ostanu ispod njihovog.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Moguce da je tako. Jedino cena ne ide sledeci nasu logiku Kad se to desi, onda cu znati da je tvoja logika ispravna. Za sada nije ;)

Max Keiser odavno nije relevantan u kripto svetu. Nalupao se gluposti za 3 zivota.
Realno, tako bi trebalo da bude ali nikada ne znas kada ce da opali i gde ce biti dno. Da rizikujem za 10% kroz odnos mi ne znaci apsolutno nista. Kad opali veca ce steta. Uci na vreme i ne dirati nista.

Tapatalk from Poco loco

Njega sam samo pomenuo onako uzgred. Ono sto vidim na grafiku da LTC moze jos dosta da zvizne. Nema nikakve naznake promene trenda. Sad je oko 0.004 a moze da ide i na 0.002. To je duplo manja kinta, odnosno duplo manje LTC-a (ako ih preferiras) koje bi mogao da imas. Ali ok. Prihvatam da ti imas svoju logiku. Ja sam isto kao i ti ovde na duge staze, pa cisto da podelim neke razmisljancije

Nikad nije kasno za ulazak iz altova u btc. Ne cekajte neke sulude odnose od pre par godina jer cete ih tesko docekati, pohlepa je cudo. Ne gledajte ni dijagrame, ni gluposti samo se presaltajte u btc na vreme, daleko je jos momenat kada ce se prelaziti iz btca u altove.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Toliko mnogo "pametnih" trejdera ima za juce. Kad sve prodje onda se crtaju grafikoni i objasnjava zasto se to desilo. Znaci manite se vise tih prognoza za juce smarate.

Ja samo imam dilemu da li ici all in BTC pa presuti u LTC ili odmah all in LTC.

Sad je vec teze procjeniti jer vjerujem da je malo ko ocekivao BTC na 15K ovako brzo. Ako se BTC zadrzi neko vrijeme na 15K altovi bi mogli u lagan oporavak ali ako krene prema 20K kako neki najavljuju da ce biti do kraja godine onda se ocekuje jos krvarenja altova.
Sto kaze @Saj ja imam zacrtan izlaz i to cekam tako da mi je svejedno sada dal ide gore ili dole jer nije ni blizu one cifre na kojoj izlazim.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zavisi koji su altovi. LTC, ETH sigurno ocekujem da ojacaju jako brzo, ostali ce sigurno u nekom trenutku. BTC nikad bolje nije izgledao ako mene pitate. Bice potpuno ludilo.

Tapatalk from Poco loco

Koliko se secam, ovo prvo ide na aukciju, pa taj koji kupi tek on moze da radi sa tim BTC-om sta hoce?

S&P 500 ima najbolju nedelju od ~juna meseca sto se visestruko prelilo u BTC. U ovakvim situacijama cesto se desavalo da trejderi 1-2 sata pred zatvaranje berze u petak urade masivan sell-off jer niko ne zeli da drzi tokom vikenda bilo sta sto je ovoliko poraslo u toku nedelje.

Poslednja izmena:
Ta aukcija ce ko zna kada. A mora na aukciju, drugacije ne mogu da prodaju. Pre svega toga moraju da dokazu da je zaplenjeni kripto zaradjen kriminalnim radnjama itd. Dug je proces ;)

Tapatalk from Poco loco

Ja još ne mogu da se opasuljim da sam tačno predvideo izborni scenario, ali da je tržište reagovalo suprotno od logike. Mislim da svi opet debelo potcenjuju Glumpa i moć glupih ljudi u velikim brojevima. Nema šanse da ovo može da ima happy end. Ja ostajem debelo bearish, što doduše i nije neka mudrost, jer posle ovakve parabole jedino što i može da se desi je blow-off top.

Poslednja izmena:
Uđeš na 15, izađeš na 25, šta je tu problem?

Ja sam ušao na 8.4k, i izašao sinoć na 15.600, dobro sam izdržao da ne izađem ranije. Sad čekam ako bude neke korekcije za vikend. Ako se to ne desi, i trend se nastavi, ponovo ulazim, mogu da zamislim kakva je ovo igra ovima koji imaju milione

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno