Uh sad bio do radnje igrao se sa tcl c715 and i like it, i like it a lot!![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
I mene zanima info. Hvala.Može malo utisaka šta te je impresioniralo (slika, boje, kvalitet izrade, OS...), jer očigledno ovaj model nije svuda izložen, čak bih rekao da je retko izložen u radnjama, pa nemamo svi mogućnost da pogledamo uživo...
Koju dijagonalu si gledao? Da li si na TVu gledao neki njihov materijal ili su te pustili da pustiš svoj materijal? Da li su tačne infromacije sa sajtova da je u pitanju Quantum Dot displej?
Saznaćemo uskoro![]()
![]()
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
C ima quantum dot filter(qled).
Na papiru deluje kao ubedljiv bestbuy u budget segmentu.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Na svim testovima koje sam gledao su ga nahvalili osim za par stvari:
1. Jako sporo radi u nekim trenucina os
2. Upscale 1080p ekstra, 720p nije los, ispod toga nikakav.
Pasivni 3D koji je kod LG ide i sa 60Hz.^ hmm jel si siguran u to ? Posto je 3D tv a nisam siguran da je tehnicki izvodljivo da ide 3d na 60hz
Pozdrav kolege,
TLC 43P715 je trenutno na popustu kod Tehnomanije za 37 hiljada. Valja li cemu ili ima nesto bolje za slicnu cifru?
Samo update, zvao sam ih i nemaju tv na stanju. Sumnjam da će i imati s obzirom da je staiji model.@Sirius9 Imaš ga u emmezeti za 56.000. To je ok cena. I ja sam jedno vreme gledao taj i ne secam se da je bio toliko jeftin. Najjeftinije je bio na akciji u Dr. Techno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari