E komsija, sad ga pretera.pa cela ova prehlada ima veze sa kriptom
U tom trenutku je 13800 možda bio nekakav resistance, ali se zidovi menjaju sa kretanjem cena i protokom vremena, sentiment se menja, pa je sada bespredmetno prozivati.Gde su sad oni koji su rekli da 13 800 nesto predstavlja i koji su mi postalvjali pitanje da li cu ulagati na 13 800 ili tako neki lupljeni broj 13700 ne secma se ?
13 800 ne predstavlja apsolutno nista ustvari predstavlja broj kao i svaki drugi.
Ne pamtim cifru koja u nekom trenutku nije bila resistence pa niko nije postalvjao pitanje da li neko odavde planira da kupi na toj cifri, ali za 13 800 jeste iako u tom trenutku sigurno nije bila resistence vec je bila pre x godinaU tom trenutku je 13800 možda bio nekakav resistance, ali se zidovi menjaju sa kretanjem cena i protokom vremena, sentiment se menja, pa je sada bespredmetno prozivati.
Gde su sad oni koji su rekli da 13 800 nesto predstavlja i koji su mi postalvjali pitanje da li cu ulagati na 13 800 ili tako neki lupljeni broj 13700 ne secma se ?
13 800 ne predstavlja apsolutno nista ustvari predstavlja broj kao i svaki drugi.
Jel iko ovde planira zapravo da kupuje btc preko 13-14k ?
Naravno da ne predstavlja nista, cifra kao i svaka druga.
I te kako znace cifre/leveli. Posebno ce doci do znacaja ako probijemo ATH, iako dostizanje samog ATH-a je cifra kao i svaka druga. Ja bih voleo da vidim jos jednu vecu korekciju pre implementiranja u paypal.
Dobro, ja sam na 13700 otvorio short, a vi moonboy-i što znate mnogo bolje od mene, radite kako god smatrate da treba.
Rekao sam da ti se necu obracati ali brate mili sta se razmisljas, uvaljuj sve do poslednjeg evra u kripto i nemoj da se zahvaljujes. Inflacija je neminovna, to ne moze da se izbegne u ovakvoj situaciji. Ja sam pre 15-ak dana dao stos pedesetki sa serijskim jedan za drugim, nije to nista cudno, glanc nove. Zlato je sigurica ali to je sigurica 20-og veka i steta je da ne zaradis mnooooogo vise od kripta. BTC ti je sad sigurica, nikad ga vise nece biti ispod 10K, to je sigurno. Pogotovu ako uzmes inflaciju u obzir. Tursku ubi inflacija od preko 36%, svako ko je cuo za BTC je kupio vec. Cuvaj kapital, budi pametan. Sve ti se samo kazuje
Za kucu je rano, biraj sledece godine koju hoces, ove se ne kupuju nekretnine. Ja sam pre proslog pump-a sredjivao stan, dao sam 2/3 kompletnog kripta u to. Sledece godine sam mogao dve stancine da kupim za te pare ali nije mi zao. Pamet u glavu, uci na tudjim greskama, to bar ne kosta![]()
Rekao sam da ti se necu obracati ali brate mili sta se razmisljas, uvaljuj sve do poslednjeg evra u kripto i nemoj da se zahvaljujes.
BTC ti je sad sigurica, nikad ga vise nece biti ispod 10K, to je sigurno.
Za kucu je rano, biraj sledece godine koju hoces, ove se ne kupuju nekretnine. Ja sam pre proslog pump-a sredjivao stan, dao sam 2/3 kompletnog kripta u to. Sledece godine sam mogao dve stancine da kupim za te pare ali nije mi zao. Pamet u glavu, uci na tudjim greskama, to bar ne kosta![]()
Jel jos otvoren? Koji ti je target?
@Morbius ti si toliko dugo u ovoj temi a jos si jako zelen. Samo ne ne znam kako te historija nije naucila. SAJ je u pravu, da sam bogdom usao ALL IN sa ustedjevinom kada sam kupio 100 ETH 15 marta u 10:37 kada je cena ETH bila 111.78eur, mada sam opet jako zadovoljan sa 350% zarade, tj. 25K+ eura otprilike kada bi sada prodao ali cekam bar 1000e/ETH prije prodaje. A sada kada bi ti rekao da sam zaradio 4000% (40x) na jednom koinu a ulozio u njeg samo 180eur ti mi ne bi verovao. Totalno sam ulozio oko 50K eur (u razlicite koine koje sam licno istrazio)i da se sada mogu vratit unazad celokupnu ustedjevinu bio ulozio u crypto, a ne ovako dobar dio novca mi stoji na racunu kao mrtvi kapital koji banka korisiti. Bolja investicija od ove nema, to je objektivna cinjenica bez obzira kakav je tvoj subjektivini stav.
Nista druze, svoj ti posao i zivi u iluziji kako je nemoguce zaraditi mizerni 400e mesecno na kriptu![]()
Uzeo sam ja sinak 20x na Stellar-u u srećno vreme, baksuz što sam imao samo siću na njemu onda i što sam propustio celih 50x. Ali ti ne kapiraš da je to vreme davno prošlo i hteo bi i po drugi put da dobiješ na lutriji. To već malo teže da ti se ostvari.
Pozdrav svima.
Prvo, srećan novi mesec i da budete uvek u plusu.
I drugo, vaše mišljenje... Vidim u raznim TG trejd grupama se spominje tema izbora u SAD. Neki očekuju dump posle 3-eg, neki pump ako pobedi Bajden... Ne zanima me nimalo ko će pobediti, samo bih voleo da čujem još mišljenja o kripto marketu i izborima, šta vi mislite da će biti?
Koristenje eufemizma poput "sinak" ti ne uvecava argument nimalo. Mozda nisi procitao sta sam ti napisao, ove godine sam 40x dobio na ovoj "lutriji", 180eur x 4000%, preko 7000eur, verovatno tvoja godisnja zarada za koju radis od 8-17. Takodjer sam mogao izac sa 400% na ETH, to bi bilo 30K eur zarade na ulozeni 10k, al cekam i tu minimalno 10x. Toliko o tome "da je to vreme davno prošlo". Mislim da "invisible gorilla experiment" tebe kao pojedinca odlicno opisuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari