Sad znam, ali nisam na Progresivu.Znas da mozes da odes na bilo koji drugi bankomat i podignes bez provizije ako si na progresivu?
Kako da znam na kom može, "ne piše im na čelu", a u kontakt centru nisu bili nimalo od koristi da mi pomognu oko bankomata jer navodno oni ne znaju u kom bankomatu ima koliko novca.ne može na bilo kom bankomatu da podigne 500.000
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Da provedem dan obilazeći bankomate, 4+, hehe. Ionako su grupisani samo u centru Beograda.Pa ne mora svih 500k, moze do tog limita na 2-3-4-x bankomata, ne podize se toliki novac u kesu svaki dan ionako
Nego šta nego će da kaže klijentu koji zove sa autorizovanog broja telefona i najavljuje iznos koji će podići! O tome sam se informisao još pre više godina za svaki slučaj. Ali u praksi, očito, nije tako. (ne pitam koliko novca ima za isplatu u bankomatu već da li ima sume koja je meni potrebna).Ili se podigne na salteru. Sve ce banka preko call centra da kaze koliko para ima u bankomatu![]()
Hoće, meni poslednji put rekli, tipa u bankomatu ima 70 novčanica od 50e.Ili se podigne na salteru. Sve ce banka preko call centra da kaze koliko para ima u bankomatu![]()
Sad znam, ali nisam na Progresivu.Kako da znam na kom može, "ne piše im na čelu", a u kontakt centru nisu bili nimalo od koristi da mi pomognu oko bankomata jer navodno oni ne znaju u kom bankomatu ima koliko novca.Da provedem dan obilazeći bankomate, 4+, hehe. Ionako su grupisani samo u centru Beograda.
Uglavnom te i imaju. 500 skoro nikad, po 1000 kako kad.Meni za ovih x godina koliko sam dizao pare sa njihovih bankomata, nikad nije izbacilo novčanicu od 5k, uvek 2k za bilo koji iznos.
odakle ti petsto hiljadaDanas sam ponovo pokušao da podignem 500k din sa bankomata (plural). Slavija, Beograđanka, Sremska, Topličin venac -- ni jedan nije hteo da izbaci ni 100k. Kaže "nema sredstava".
Onda sam u Telenor prodavnici u Knezu, na bankomatu unutra, iz 5x 100k podigao sve bez problema. Samo da znate, ako neko bude imao sličnu potrebu. I to u novčanicama od 2.000, ne 5.000din.
(Nisam morao da zovem kol centar da mi dignu limit, do 600k/dan može da se podigne iz app.)
Imam Osnovni paket.
atm se podesava koliko max banknota moze da izda odjednom i to zavisi od modela tj tray-a ..obicno na ulicnim ide oko 40 komada, i onda jelte ne moze 50 komada po dve hiljade da izda. taj u knezu ako je drugaciji i ima veci tray, moze 50 odjednom, i eto uspeha![]()
Kada je u pitanju limit po transakciji, on je određen mogućnošću bankomata da isplati maksimalno 99 novčanica, što znaci da limit po transakciji može da bude maksimalno 198,000 RSD, odnosno 4,950 EUR, uz prethodno podešavanje dnevnih limita u aplikaciji na ove iznose.
Takođe, u mreži Mobi Banke postoje bankomati na kojima je najveći apoen za isplatu 1,000 RSD. Na ovim bankomatima maksimalni iznos transakcije je 99,000 RSD.
ali pitanje je da li ovo vazi za svaki atm, odnosno da li su svi isti uredjaji .. ja odavno nisam ove na ulici koristio, ali mislim da oni nemaju onaj veliki tray, i u tom slucaju nema sanse da daju 99 banknota, vec oko 40. sa druge strane ovi indoor imaju veliki tray bar koliko sam vidjao i tu nema frke. uostalom i Owim je imao u praksi isto ovo iskustvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari