Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Dal je pametno sad odmah uzimati ps5 jer mogu od preko da uzmem odmah na vreme, ili da sacekamo probleme koje ce imati ko svaka kad tek izadje pa unaprede sa sledecim modelom, da ne budu pregrevanja, kocenja itd znate sa kakvim smo se problemima susretali u proslosti... i ps 4 sam tako cekao do usavrsenih verzija i na kraju pro uzeo

Nije bilo problema ni na ps4 ni na ps4pro.

Ivan[emoji2400 je napisao(la):
;6206919]Ali ostaje nejasno kako rpcs3 tim to može da uradi nezvanično, bez ikakve dokumentacije i podrške, a Sony ne može.

Samo da im otvore sve, ekspresno bi napredovali. O Sony inženjerima da ne pričamo, izvodljiva je ps3 emulacija 100%, nadam se samo da ovo neće biti trajna politika i da ima šanse da ubace to kasnije.
Ne verujem da ce biti BC sa PS3 ikada. Zasto bi to radili, kad mogu kao u slucaju sa Demon's soul da naprave remaster i prodaju ga kao novu igru.
A budimo realni, niko nece odustati od PS5 zato sto nema BC za trojku.

Lose ti je razmisljanje, od puno cekanja i fantaziranja nema nista, uzmes i igras i ne mislis. Kakvo cekanje Pro konzola, uhvatili se svi Pro konzola a mozda ih u ovoj generaciji i ne bude...tek mozda na kraju tamo. Ne vidim razlog i u stvari zasto bi izdavali neki Pro, i spec.na ovima su skroz dobre za neki future proof

Ne verujem da ce biti BC sa PS3 ikada. Zasto bi to radili, kad mogu kao u slucaju sa Demon's soul da naprave remaster i prodaju ga kao novu igru.
A budimo realni, niko nece odustati od PS5 zato sto nema BC za trojku.
Tom logikom bi mogli da kažemo isto i za PS4, čemu PS4 BC kad mogu da prave remastere.

A i ne znam zašto ljudi uvek smatraju da su samo poznate ekskluzive bitne za BC, jednako su značajne i druge, manje poznate igre. Svako zna šta mu se igra, ne znači mi nista da mi neko drugi odredi šta će odraditi kao remaster.

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da imam vremena uopšte da razmatram igre stare nekoliko godina a kamoli 10+ :) I ovih novih imam u backlogu brdo a pola neću odigrati. Sad kad izađu Demon's Souls i Cyberpank nekoliko meseci će samo to da se igra realno.

Inače, mislim da Sony radi na BC za PS3 i da će biti u roku od godinu dana objavljen...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Iako bih voleo BC za ps3, mislim da je to totalno nerealno u ovom trenutku.
Mene vise zanima koliko bolje ce ps4 igre da rade na novoj konzoli.

Što se mene tiče, neka boost dobiju ekskluzive i RDR2 and I'm good :) W3 isto dobija boost (free naravno) obzirom da je CDPR potvrdio.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Imate pogresno razmisljanje i stav. Ne moram ni jednu staru igru odigrati, al BC je nesto sto treba da se podrazumjeva i podrzi.
"Vote with your wallet" sto bi rekli francuzi.

Pa PS4 nije imao uopšte BC pa je 112 miliona ljudi reklo novčanikom jasno i glasno šta im je bitno :) A to svakako nije BC... on je više dobar dodatak ako postoji ali ni promil ljudi neće odustati od konzole jer nema BC za dve i tri generacije unazad.

Miles Morales prvi boss

https://youtu.be/ZxKdu-a520I

Poslednja izmena:
BC sa PS3 igrama je meni lično totalno nebitan, jer nisam imao konzolu te generacije, niti bih igrao tako stare igre na next-gen konzoli.

Sa druge strane, BC sa PS4 igrama mi je od presudne važnosti i ne bih ni uzimao sada PS5 da nije toga, već možda tek za par godina.

Prioriteti se razlikuju. I Xbox Series X mi je zanimljiv, ali ne planiram da ga kupim, jer mi ne odgovara. Pa opet ne idem u Xbox temu da bih ponavljao kako je po preliminarnim testovima previše topao u radu, kako faktički nema ekskluzive (pa sve igre mogu da igram i na PC-u), kako mu SSD nije standardan i nema puno izbora kada je upgrade memorije u pitanju. Svakom svoje. I zato, nema razloga da se BC sa PS3 tematika ponavlja iznova u ovoj temi. Nego kupiš ono što više odgovara tvojim potrebama i budžetu i ne hejtuješ u drugim temama. Prepoznaće se onaj kome je ovo uglavnom upućeno. :)

Ma nije to prodalo ps4, vec je Ms pokusao progurati always online i sl. pa su se gameri pobunili, tj. podrzali consumer friendly approach Sonya.

Ma nije to prodalo ps4, vec je Ms pokusao progurati always online i sl. pa su se gameri pobunili, tj. podrzali consumer friendly approach Sonya.

Živo me zanima koj procenat i jednih i drugih konzola u praksi nije bio always online :)

Ali ostaje nejasno kako rpcs3 tim to može da uradi nezvanično, bez ikakve dokumentacije i podrške, a Sony ne može.

Samo da im otvore sve, ekspresno bi napredovali. O Sony inženjerima da ne pričamo, izvodljiva je ps3 emulacija 100%, nadam se samo da ovo neće biti trajna politika i da ima šanse da ubace to kasnije.

mozda zato sto 98% populacije kupuje next-gen konzolu da bi igralo next-gen igre
vs. 2% kojima je bitno da li ce moci da poteraju ps3 igre
da sam na mestu sonija, i meni bi BC sa verzijama pre 4 bio negde 10-a stavka na listi prioriteta

Kome je neophodan BC neka kupi konzole starijih generacija i neka se izigra do mile volje. BC na novim konzolama ima smisla samo ako se igre unaprede.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Pricas kao da je prostor ispred televizora neogranicen.

Meni iskreno nisu bitne ni PS4 igre. 7 godina ga imam. Dosta je bilo. Deamon souls, Fifa next gen, za početak i više nego dovoljno. Mnogo malo vremena za igranje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po meni je mnogo dobra stvar BC ps4 ere, ima dosta igara koje su dobro ostarile, moze da se igraju bez problema a i u pocetku dok se ne nakupe next-gen igre ima sta da se okrece. Vec dalje za PS3 mislim da nije toliko bitno, bar sto se mene licno tice.

Od starih sto u stvari uopste nije stara igra, voleo bih Tlou 2 u 60fps da odigram XD
A sa Ps3 Killzone 2 takodje u 60fps..

Vidim komentar na vest na konto no offline mode. Može neko da mi pojasni zašto ljudima smeta online mode?

Isključuju net kad igraju igre :D Mogu da razumem recimo ljude na višemesečnom odsustvu od kuće bez stabilnog neta (recimo američka vojska po raznim Iracima i drugim Avganistanima) ali to je sve statistička greška. Ostalo, svirači enisu...
Igra je online coop sa mogućnošću igranja solo. Ne znam šta je nejasno :) Evo recimo Genshin impact je takva igra, igram je solo ali moram biti online...

Neće moći u pirate kad dođe vreme za to. Vrv zato kukaju.
Evo npr španci izbacili 16.2tb igara za jbps4
bd252518ae2ff39c60eabdcf0d521ec7.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Da mi je 15 God bio bih jailbraker al sad kad se nema više vremena to poente nema. Već mi je pun komp igrica i na kraju ništa ne stignem da igram...

Nazad
Vrh Dno