almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
I šta da igraš offline kao da je 1995?
Upravo krenem tu da odradim pre-order i šipak. Wtf?iskreno mislio sam da je ovo BS, ali sada vidim na gamestop sajtu ovo, i ovo vrlo lako moze biti istina
"Not guaranteed to ship in 2020"
Pogledajte prilog 290055
I šta da igraš offline kao da je 1995?
Šta da igram online? Fortnite, pucačine na kontroleru? Ipak imam 25 godina.I šta da igraš offline kao da je 1995?
Da li ce sve ove igre sto ce biti na ps+ biti upgrade-ovane verzije ili obicne PS4? ( vecinu ih imam sa plusa, ali me interesuje)...
Za potpuno uživanje su potrebne dve konzole. Jedna je uvek na poslednjem softwareu i koristi se svakodnevno, a druga se ne otvara dok ne izađe jailbreak.Najtopliji savet je da ne kupite konzolu vec sacekate Jailbreak, kao sto je par vokalnih clanova ovde sa foruma docekala i sita se naigrala igara za dzabe... Taman kada se nakupe naslovi za jedno 3-4 godine a konzole budu jos povoljnije... :S:
Šta da igram online? Fortnite, pucačine na kontroleru? Ipak imam 25 godina.
Jedino ako hoćeš da zadržavaš nalog koji kupišMalo sam procesljao razmena igara forum, oko ove share opcije i ono ok prica, ali izbor igara/zajednica tanka+cene krajnje visoke...Da ne pricam o polovnim igrama ili u omotima (dal su kradene, svercovane, to me apsolutno ne zanima dok je sve ok, na KP kad sam uzimao sve je bilo ok za 40-50% manje novca ,nego tamo...).
Dobro, uglavnom za sada, share mi ne odgovara, ako ga uopste bude bilo na ps5....U Srbiji tanka zajednica.
Sta je sa sajtovima tipa playerup, gde vidim za tipa 15-20$ naloga sa nekoliko igara ili tipa 10$ za jedan aaa naslov.
Jel neko uzimao? I ima li tu kakvih potencijalnih problema, tipa ban i slicno.
Ja se secam da sam ovde dva-tri puta naleteo na postove gde ljudi kazu, kakve nove igre ili kupovine na psn storu, uzmes psn nalog predjes i cao, ili cak preprodas ako je full access. To mi je svakako opcija koja mi je najbolja...Pa neka iskustva bi bila pozeljna?
Za sada izgleda da cu nastaviti sa discovima, kao u 1995oj, sto kaze covek gore :d
Jedino ako hoćeš da zadržavaš nalog koji kupišVećina na razmeni uzme nosioca za 4000, pređe i proda za 3500 ili 3000. Jesi ušao u psn podforum, desi se da ljudi previde
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari