Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Napravili su sra nije, pustili su preorder dan ranije dok nisu svi spremni i eto belaja....
Elem, prilikom prelaska sa sa PS3 na PS4 ako sam imao BF disk mogao sam da skinem za PS4 igru i da je igram bez problema i razlika je bila nebo i zemlja...
Da li ce sve ove igre sto ce biti na ps+ biti upgrade-ovane verzije ili obicne PS4? ( vecinu ih imam sa plusa, ali me interesuje)...
Voleo bih da me npr BF1 iznenadi opet.....

A ima i online opcija, samo je skuplja po igri, pa ko voli i online. Suludo je dati €80 za igru.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Najtopliji savet je da ne kupite konzolu vec sacekate Jailbreak, kao sto je par vokalnih clanova ovde sa foruma docekala i sita se naigrala igara za dzabe... Taman kada se nakupe naslovi za jedno 3-4 godine a konzole budu jos povoljnije... :S:

Da li ce sve ove igre sto ce biti na ps+ biti upgrade-ovane verzije ili obicne PS4? ( vecinu ih imam sa plusa, ali me interesuje)...

Dobro pitanje. Ja bih voleo i smatram da bi trebali da ih remasteruju da rade i izgledaju shodno mogucnostima nove konzole. Mala je sansa da ce se to desiti obzirom da prodaju rimejk igre iz 2009 godine za 80 evra, sigurno ce svaki pa i najmanji refresh papreno naplatiti.

Najtopliji savet je da ne kupite konzolu vec sacekate Jailbreak, kao sto je par vokalnih clanova ovde sa foruma docekala i sita se naigrala igara za dzabe... Taman kada se nakupe naslovi za jedno 3-4 godine a konzole budu jos povoljnije... :S:
Za potpuno uživanje su potrebne dve konzole. Jedna je uvek na poslednjem softwareu i koristi se svakodnevno, a druga se ne otvara dok ne izađe jailbreak.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Za potpuno uživanje je potrebno samo prihvatiti da nema džabe ni kod babe.

Jedino sto me i dalje odvraca od ove konzole je dizajn, meni ova konzola ruzno izgleda :(

Izgleda ruzno, ali ako imas gde da je sakrijes, nije toliko bitno.
Krenule su teorije zavere kako je namerno pusten manji broj digitalnih konzola, jer Sony vise para gubi na njima.
Tesko ce biti ovo uzeti day 1 kod nas.

Moze se sakriti Iza TV ako kupis vertical stand, meni je tako ps4pro iza TV.

Ne vjerujem u te namjerne nedostatke.
Mislim da ni Ms ni Sony ne mogu trenutno napraviti dovoljno zbog novog proizvodnog procesa, jos je to frisko.

Zato cu ja jos sacekati sa kupovinom next gena, jer bi mogle crkavati ko onda u ps360 eri.
Pogotovo ps5, jer su nategli chip do kraja sa OC.

Mislim da će stand doći u kutiji sa konzolom. Ne vidim kako ce drugačije stojati bez standa sa onakvim dizajnom.
c761bc208abf1de56ab0af9d5d067a12.jpg

Послато са SM-G985F помоћу Тапатока

Doduse kad se sjetim kolika je trebat ce ti velik TV da je sakrije, da ne viri vrh iznad TV:d

Kakva je politika Sonya, ne vjerujem da ce ista dati dzaba ili pripaziti kupca.
Zbog te politike i naginjem ka xbox-u iako sam na playstation od ps1, mislim da ce ps4 biti zadnja Sony konzola.
Sem ako se ne promjene do proljeca ili ljeta kad namjeravam uzeti neki next gen.

Sta treba da se promeni?

Ahahaha, ma jašta :D Microsoft briga o kupcu je impeccable :D Nek se jave zadovoljni korisnici MS proizvoda ili oni koji imaju sreću da održavaju firme sa njihovim proizvodima na računarima...
MS da može i da se pita, sve bi napravio u Cloudu, svuda nabacao mikrotransakcije i zaglupio i ogolio gejming.

Pamćenje kolibrija, za prošli gen su uveli da konzola mora non stop online da bude i da nema preprodaje igara :D Pa su brže bolje povukli... APP pristup hbg

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Poslednja izmena:
Malo sam procesljao razmena igara forum, oko ove share opcije i ono ok prica, ali izbor igara/zajednica tanka+cene krajnje visoke...Da ne pricam o polovnim igrama ili u omotima (dal su kradene, svercovane, to me apsolutno ne zanima dok je sve ok, na KP kad sam uzimao sve je bilo ok za 40-50% manje novca ,nego tamo...).

Dobro, uglavnom za sada, share mi ne odgovara, ako ga uopste bude bilo na ps5....U Srbiji tanka zajednica.

Sta je sa sajtovima tipa playerup, gde vidim za tipa 15-20$ naloga sa nekoliko igara ili tipa 10$ za jedan aaa naslov.
Jel neko uzimao? I ima li tu kakvih potencijalnih problema, tipa ban i slicno.

Ja se secam da sam ovde dva-tri puta naleteo na postove gde ljudi kazu, kakve nove igre ili kupovine na psn storu, uzmes psn nalog predjes i cao, ili cak preprodas ako je full access. To mi je svakako opcija koja mi je najbolja...Pa neka iskustva bi bila pozeljna?

Za sada izgleda da cu nastaviti sa discovima, kao u 1995oj, sto kaze covek gore :d

Poslednja izmena:
Pisao sam par strana unazad sta mi nedostaje i smeta kod Sony.
Hocu BC, znam da imaju emulatore i da rade ps1 i ps2 igre i na ps4.
Hocu da mogu koristi ps4 controler, jer nema smisla da ne mogu igrati novi pes ili tekken sa ps4 controllerom.
Nek se sa svojim exkluzivama zahebavaju i nek ubacuju razne gimmicke novog controlera.
Pa pobogu, sa 15god ilil koliko vec starim xbox 360 controllerom mogu savrseno igrati sve igre na pc, i moci cu i narednih 15god igrati.
Sitnice koje mogu lako ispraviti, ako hoce.
Sitnice koje rade kod konkurencije.

Arheolog ti kao da primas platu od Sony, tako da imas sukob interesa, nema smisla sa tobom polemisati.

Malo sam procesljao razmena igara forum, oko ove share opcije i ono ok prica, ali izbor igara/zajednica tanka+cene krajnje visoke...Da ne pricam o polovnim igrama ili u omotima (dal su kradene, svercovane, to me apsolutno ne zanima dok je sve ok, na KP kad sam uzimao sve je bilo ok za 40-50% manje novca ,nego tamo...).

Dobro, uglavnom za sada, share mi ne odgovara, ako ga uopste bude bilo na ps5....U Srbiji tanka zajednica.

Sta je sa sajtovima tipa playerup, gde vidim za tipa 15-20$ naloga sa nekoliko igara ili tipa 10$ za jedan aaa naslov.
Jel neko uzimao? I ima li tu kakvih potencijalnih problema, tipa ban i slicno.

Ja se secam da sam ovde dva-tri puta naleteo na postove gde ljudi kazu, kakve nove igre ili kupovine na psn storu, uzmes psn nalog predjes i cao, ili cak preprodas ako je full access. To mi je svakako opcija koja mi je najbolja...Pa neka iskustva bi bila pozeljna?

Za sada izgleda da cu nastaviti sa discovima, kao u 1995oj, sto kaze covek gore :d
Jedino ako hoćeš da zadržavaš nalog koji kupiš :) Većina na razmeni uzme nosioca za 4000, pređe i proda za 3500 ili 3000. Jesi ušao u psn podforum, desi se da ljudi previde :)

Kod vas je cena top ko svugde sto treba da bude, jedva cekam kod nas ove hijene da objave cene...

Odoh ja da narucim, kliknem naruci, sve prode(mislim u sebi, sta ovi lupetaju oko broja konzola), medjutim kod opcije za placanje spustih se na zemlju :(

PS5.PNG

NEMA, ODOSE SVE!!!!! ->Tek oko februrara sledec godine dostupne nove kolicine!!!!!
Ovo je u Slovackoj

Poslednja izmena:
Jedino ako hoćeš da zadržavaš nalog koji kupiš :) Većina na razmeni uzme nosioca za 4000, pređe i proda za 3500 ili 3000. Jesi ušao u psn podforum, desi se da ljudi previde :)

Pa pazi, i da ga zadrzim ono, za 20$ nikakva frka za 3-4 igre. :) Samo me plasi oko porekla naloga, da li sony moze da banuje konzolu i slicno?

Sto se tice nosioca i to je donekle ok, bilo bi vrh da je zajednica nesto veca, no dobro za Srbiju nije realno da bude bolje. Tu se opet vracamo na pricu, kupim disk i preprodam i zamaram se sa host/guest pricom.

Nista, izgleda da ce biti verzija sa drajvom pa cemo se snalaziti sta uleti u datoj situaciji kao bolje resenje.

Samo kod nas nije krenuo preorder?

Vrh Dno