Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Marko-Dj, hvala na odgovoru.

Upravo sam zvao games centar, žena kaže da cene nisu konačne i da ne rade preorder

Dakle rezime, ove godine će nam stići vrlo malo, možda i ništa konzola. Ako i stignu biće blu ray varijante.

Pre dva meseca sam napisao da čak ne očekujem uopšte da će ove godine izbaciti PS5 već na proleće, što se ispostavilo kao polu istina.

Strpljenje ljudi i to je to, ko uhvati uhvati ko ne sačekaće sledeću godinu i bolje cene, kao i digital varijantu.

Najjaci mi ovi streameri sto uzimaju po 10 komada.. I posle nestalo.. :D

Ko hoce PS5, Ebay nudi zanimljive opcije. :p

Loool

U CH je juče sve rasprodato za nekih dva sata. Uspeo sam da ugrabim jednu digital verziju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Games pustio pre-order
0009c741fc39d2a973b0ac6a6b8fffba.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Game Centar isto lansirao preorder u 16 h

Ko ima bolji serviserski sektor, games ili game centar :D
Ipak je to prva verzija, treba misliti na sve pre porucivanja :D

Dobio i gigatron, znaci svi. I kako sada ludnica svuda u svetu a kod nasih na svakom sajtu moguce preorderovati?!

Pa kad je svako dobio po 10 komada [emoji3]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Gigatron traži ceo avans unapred. Ne verujem im toliko, inače bih uzeo da je 10-30% u pitanju

Ja poručio na games-center. Odabrao sam "Plaćanje pouzećem". Dobio sam na mejl potvrdu, ali na nalogu na games-center ne prikazuje mi se u listi porudžbina. Valjda je to to?

Porucio preko game centra, nazvao i devojka u col centru mi je rekla da mora full uplata unapred. Odoh do banke :)

Preorderovao na gamecentru. Niko ne spominje pare unapred. Videćemo.

Prilozi

• Screenshot_20200918_180224_com.google.android.gm.png
    Screenshot_20200918_180224_com.google.android.gm.png
    95.5 KB · Pregleda: 215
^ Zvaće te, ja nisam hteo da dajem unapred niti imam baš toliko u ovom trenutku..

Sad sam zvao Game Centar, kažu mi da će me kontaktirati neko od operatera u vezi sa porudžbinom. Pitao sam ih da li je tačno da moram unapred da platim, kažu da.

Ne bi mi bio problem da unapred platim, ali što neko reče, šta ako mi ne isporuče do januara a sve sam im platio. Hm... Možda je bolje čekati KP.

Poslednja izmena:
Svi traze, bem ti srbiju

Mene niko iz Games jos uvek nije zvao

Ni mene iz gamecentra, ali tražio sam da me obaveste o statusu preordera u komentaru.

Ni mene ne cimaju iz GC. Vidim da su zatvorili preorder na njihovom sajtu.

Mene zvali iz GC da traze pare i nema opcije da potvrdis preorder pa da dodjes da platis, nego kako ko uplati zatvara se order. Doleteo za 30 min u radnju i kaze lik rasprodato! Srećom bio menadzer radnje pa smo sredili i dobio potvrdu za avansnu uplatu i sada da vidimo sta ce biti za 2 meseca...

Nazad
Vrh Dno