I sta bi radio na našoj granici? Platio još 300€ carine i pdv-a?Pogledajte prilog 289691
Kupljen u SU za 980€.
Kada sam video da u Madjarskoj izadje bezmalo 200€ jeftiniji sjeb'o sam se sto sam ne odoh.
Pogledajte prilog 289692
Da li ima negde na netu instalaciono uputstvo za njega?
Odličan izbor.Pogledajte prilog 289691
Kupljen u SU za 980€.
Kada sam video da u Madjarskoj izadje bezmalo 200€ jeftiniji sjeb'o sam se sto sam ne odoh.
Pogledajte prilog 289692
Da li ima negde na netu instalaciono uputstvo za njega?
I sta bi radio na našoj granici? Platio još 300€ carine i pdv-a?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Znači izvrtiš ovu temu 3 godine unazad pročitaš i odmah letiš u radnju jer bolje nema [emoji23]Sad se udubih. Mator model. Izašao 2017.. still, za te pare je ok, ako neko ne ganja tv ceo dan. Ima 2015/16 lg panel i tehnologiju koji u paketu ne peglaju burning in, tj nemaju burn in mitigation protokole, pa ne treba ga gaziti sa minimax logoom ceo dan, ali povremeni film i 2-4h rada je ok. Ipak je o 1200e za 65", pa nek crkne za 2-3 godine...
To je zapravo dobra cena, 55 B9 je bio oko 1150e do skoro..Pa u sustini mogu, spremio sam se za to ulaganje. Samo eto da se raspitam kakvo je stanje trzista, jer nisam bas u poslednje vreme pratio kakvi su modeli i cene. Oled je oko 1000e kod Madjara
40G7NFX u pobeda pobeda 16.990.Komšije uvele eon, pa me pitaju za savet, a ne razumem se, pa da pitam ovde. Koji tv preporučujete za oko 20k, po mogućstvu 40" i full hd.
Vidim da ima dosta domaćih kineza, ima li koji da nije krš?
Treba mi OLED manje dijagonale koji bi koristio kao monitor ( sada koristim SAMSUNG TV 32 inc sa VA panelom koji ima ok sliku, ali cenim da je OLED daleko bolji )
Dakle ima li oled od 32 inca i koja je preporuka ?
ako ne koja je najmanja dijagonala od nekog krštenog proizvodjača ?
U8B 65" ima izložen u Emeceti. Moram reći da nije ništa posebno uživo i odustao sam od kupovine istog. Jeste da sam očekivao dosta čitajući forum, ali uživo ništa posebno pored ostalih. Najbolje negde da se uporede lično gde ima izloženih modela.
Podeseni U8B ima primetno bolju sliku i od Philips The One modela, za koji se provereno zna da ima dobru sliku znacajno bolju od mnogih poznatih proizvodjaca (odnosi se na pocetne 4k modele).
Mnogi ovde komentarisu televizore i predstavljaju se kao neki strucnjaci, a nikada nisu imali ni obican 100Hz tv i ne znaju sta to znaci.
pa, Cinema mod ima dosta tačne boje, tako kaže benchmark.rs.Hisense televizori imaju veoma losu fabricku default sliku. Ali, kada se kalibrisu, imaju fantasticnu sliku u odnosu na svoju, pa cak i visu cenovnu kategoriju.
a koji je standard za narodnu sliku?Moram da dodam i sledece.
Uopste mi se ne svidja politika benchmark reviewer-a da se televizori kalibrisu po nekim industrijskim standardima sa najvecom preciznoscu boja. Takva slika uopste ne odgovara svakome.
Pravilno (narodski) podesena slika ima mnogo lepse boje nego sto se moze videti na njihovim Hisense testovima (narocito kod modela B7500)
@envoy
samsug bi trebao tek da predstavi svoj oled tj qd-oled.
Zbog dizajna. Meni se svidja dizajn Alfe, a najjeftiniji je u toj kategoriji. 4 godine garancije.Hvala. Ima li neki poseban razlog zašto ovaj u odnosu na recimo neke tesle sa 5god garancije? Cenim da će menjati tv posle 5god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari