za 2,5-3m udaljenosti je pre 65-ica. pretpostavljam da ti je 50-ica bila mala. 32-jka HD Ready ide i do 3,5 udaljenosti, recimo.
što se vrte panela tiče, treba IPS jer se ne gleda direktno. ova dva SONY-ja su VA, isti tip panela kao i na tom Hisense-u.
tip panela (VA) da ali kvalitet ne
ne moze se porediti slika na Hisensu i Soniju ni po kom parametru
moguće je da je na 32-jci IPS (ili nešto IPS-oliko, poput ADS). mada, nisi naveo modele 50" Hisense-a (nije isto B7100, najslabiji 4K kod te marke, i U8B, najjeftiniji pravi HDR na tržištu) i te 32-jke.Da 32”-ka HD ready kod klinaca u sobi nekako mi bolja slika na njoj nego na hisense-u. Možda se tripujem, nemam pojma.
smela tvrdnja. gleda se po klasama, ne po markama. a SONY inače juri višu klasu dok Hisense gađa srednju.tip panela (VA) da ali kvalitet ne
tip panela (VA) da ali kvalitet ne
Nijedan od nabrojanih modela ne moze da se nosi sa U8B!
Ako ne blista tu pored ostalih teško da će mi se svideti i kući pored takvog iskustva. Inače sam otišao u ubeđen da ću ga kupiti čitajući komentare ovde.
Ako i nema za te pare nešto bolje, to nije razlog da se ne doda koja crvena i uzme bolji uređaj. Ili sačeka dobra akcija i za manje pare uzme bolji uređaj.
konkretno koji model Sony ne moze da se nosi sa His ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari