Google Pay?I jos jedno pitanje, pokusavam da namesim nfc, dodam karticu i kad hocu da platim, na terminalu pise nepodrzana kartica
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Aha, ne radi to, mislim da ti sistem to nudi po inerciji, ali sama banka to ne podržava.Kad udjem u nfc i idem na opciju tap to pay odmah mi on sam selektuje mobi banku
To bi ti bilo tu gde gledaš sada, ali zavisi od zemlje do zemlje, kod tebe je samo Mobi banka.Gde se to nalazi? Ja imam samo ovo od opcija![]()
![]()
Ne podržava Mobi banka plaćanje telefonom, potvrđeno u temi te banke.Alukard, mislim da treba na telefonu da ukljucis nfc i preko aplikacije banke tj.mobi banke da odaberes da platis karticom. Makar je ovako na mom androidu sa otp ex.SoGe bankom.
Pogledaj bukvalno par prethodnih poruka. Mada mislim da ti se broj ciklusa neće očitati.Koju biste aplikaciju preporučili za status baterije. U smislu da proverim kapacitet, broj ciklusa punjenja...
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Možeš i da proletiš kroz vidžete na starom telefonu i vidiš koji je za taj kalendar (ako kod uvek imaš stari telefon).Da li neko zna koji je ovo widget? Imam ga na starom telefonu i nemam pojma koji je da bih ga instalirao i na novom telefonu.![]()
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Pokušaću ovo, možda i provalim.Otvoriš play store, odes na my apps and games, pod installed vidiš koji si instalirao.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Imam jedino digical+ ali to je skroz drugi widget... vidi prvu sliku.Pogledaj koju kalendar aplikaciju imas u tom starom telefonu.
Inace gde je podsetnik za moto gp?
Sent from my C-3PO
Piše calendar... jedini logičan zaključak jeste da je LGijev sistemski app što Voyager reče. Zato ga nema na Google i digical+ widgetima a ništa drugo nisam našao u telefonu.E sad, kada ti ovo izbaci sa treće slike, idi na dugme za recent apps (aplikacije koje su još u memoriji) i pisaće ti iznad svake ime, pa i iznad te.
Pogledaj da li na XDA devs imaš port LG-jevog kalendara.Piše calendar... jedini logičan zaključak jeste da je LGijev sistemski app što Voyager reče. Zato ga nema na Google i digical+ widgetima a ništa drugo nisam našao u telefonu.
A Xiaomi nema nikakav njihov widget za kalendar samo taj sistemski ružan Googleov. Rešio sam nekako preko digical+ widgeta da liči na nešto slično što sam imao na taj ovaj stari LG.
Hvala vam na pomoći. [emoji482]![]()
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari