Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

^Takvi kao ti, ja i ostali na ovom forumu koji znamo za jadac, smo u toliko manjini da Samsung ni u promilima neće osetiti naš "štarjk".

Послато са Mi 10 уз помоћ Тапатока

Neka, neka... Dok Lew, Marques, Zack, Arun, Flossy i ostali nastave da pricaju o tome i ne batale temu, video i drustvene mreze u komentarima sve vise i vise provlace to... To ce da pogodi Scamsung vise nego neki pad prodaje, usled neki drugih faktora... Istina je da ce mozda i oni dobiti koji $$$ da cute o tome, ali sta da se radi?!

Bitno je da i Peca / Bench podizu svest ljudi na ovim prostorima o tome. Realno, videli ste SOT mog N10+ par strana unazad, i na prosloj SOT N20U i to je sramotno. Tamo sam imao 10h, a ovde 5.5h.

Poslednja izmena:
Ja na N10+ tesko i tih 5.5h, bas kad se nategne dobro. O 10h je iluzorno pricati, nestvarno. Juce drzao N20U u bronzi u Uscu, kolika telefoncina...def ne vredi ici sa N10+ ako treba debelo doplatiti...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ne bi trebalo da je nama, koji smo imali N10+, ovaj telefon nista wow po pitanju velicine, jer je samo otisao malo u visinu. Za ostale je verovatno kao tablet...

A za SOT mozda i Accu laze, ali onda laze na oba isto / slicno...

^Takvi kao ti, ja i ostali na ovom forumu koji znamo za jadac, smo u toliko manjini da Samsung ni u promilima neće osetiti naš "štarjk".

Mislim da gresis ,evo ovde na forumu je nas dvojica sprevilo jos cetvoro ljudi da kupi telefon a i zvanicno im je prodaja pala. Xda bruji o losem socu,bateriji,zakidanju na memoriji a kao sto recr kolega i vodeci yt-eri pricaju o tome tako da i ja isto mislim da ukoliko uskoro ne promene poslovnu politiku nece dobro da zavrse

Čudo ćete da napravite tim "bojkotom". :d
Niko vas ne bije po ušima da kupujete Samsung telefone. Ja sam koristio Samsung i rekao nikad više dok ne bude SD svuda, a ne da zakidaju na sve strane i nisam više nikad ni kupio Samsung. A vi tu kukate ne prestajete, a i dalje kupujete Samsunge. Sami ste krivi.

Kod nas u RS u Mtelu, s20 ultra 1250 eura (paket od 16€), a Note 20 ultra na istom paketu 1050 eura. Koja je to logika [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

dule2303, bez uvrede, ali ne znam koliki je tvoj krug ljudi koje poznaješ...veruj mi moj je veliki, ne samo u SR, već i EU. Već sam pisao u nekoj temi o tome, velika većina(ne bih da se gađam procentima, ali bar 80% koristi Samsung i savrseno ih briga niti znaju za soc, procesor, itd...) Ostalih dvadesetak koristi iPhone.
I ja ne volim što nema SD-a kod nas pa opet kupujem čas Samsung, čas Xiaomi...čisto da mi jedan ili drugi ne dosade... ;)

dule2303, bez uvrede, ali ne znam koliki je tvoj krug ljudi koje poznaješ...veruj mi moj je veliki, ne samo u SR, već i EU. Već sam pisao u nekoj temi o tome, velika većina(ne bih da se gađam procentima, ali bar 80% koristi Samsung i savrseno ih briga niti znaju za soc, procesor, itd...) Ostalih dvadesetak koristi iPhone.
I ja ne volim što nema SD-a kod nas pa opet kupujem čas Samsung, čas Xiaomi...čisto da mi jedan ili drugi ne dosade... ;)

Ne ljutim se sto bih se ljutio ali sticajem.okolnosti i posla kojim se bavim znam dosta ljudi . Kod mene je drugacije iskustvo masa njih je presla na huawei i xiaomi sto se tice androida i posle samsunga kazu da su prezadovoljni sto se tice batetije i grejanja. E sad masa njih trazi alternativ huaweiju i pita me za savet a ja stvarno ne znam sta da im savetujem,samsung u svakom slucaju ne posto i mid range imaju probleme pogotovo sa ekranom

https://youtu.be/63ETpB7AAg0
13fce5ebec4c91f35dff9d6300bae1a2.jpg

^Po ovome se cak i kamere razlikuju, ne samo autonomija i brzina. :s

Naravno da se kamere razlikuju. Drugaciji je SoC i GPU, samim tim su algoritmi obrade drugaciji.
Tako da je to i za ocekivati...

Inace, uzeo sam Silicon i Leather Case u Uscu danas. Kozna je bas estetski lepa, a silikonska nudi solidnu zastitu.
Mnogo vecu nego sto meni realno i treba, jer nemam jelly fingers, sto bi rekao Flossy :D

^Još samo kada bi sredili kroz update bateriju na S20 Ultra telefon bi bio pun pogodak.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Srediće...biće još gora vremenom [emoji23][emoji23][emoji48][emoji6]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Na 60 Hz osvežavanje ekrana baterija je OK, malo da se potrude da srede softver pa da na 120Hz raje baterija kao na 60Hz i milina [emoji16][emoji16][emoji16], možda i ja previše tražim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Poslednja izmena:
Ili da samo naprave 90hz ekrane

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Eno na kp se pojavio sd ultra za 1150 od proverenog clana od koga sam kupio prosle god note 10 plus,godinu dana garancija pa ko hoce neka pigleda

Poslednja izmena:
Boga mi, ja se premisljam da uzmem Fold 2, mozda ce biti i ovde jedan N20U na prodaju.
Samo da cujem sta kazu za autonomiju i jos par stvari...

Široko... [emoji846][emoji23]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Razmišljam da uzmem neki Mercedes GL, nije ovaj Ferrari za naše puteve :)

Neka sto i da ne uzmes ako imas mogucnosti,super,jedino zanimljivo sto je izaslo ove godine

Treat youself, don't cheat yourself.

Realno, da N20U ima autonomiju kao P30 Pro, to bi bio savrsen telefon. Ruku na srce, autonomija mu je 50% losija...

Koliko ih svi da kazem pljuju po yt i raznim testovima, ocekujem da ce da se opamete sledece godine, ili da poprave exy ili da ubace i snap u ponudi u evropi.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Vrh Dno