Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Upravo tako, evo meni sada i na note 10+ i na redmi note 8 pro. Jednostavno je browser krš..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

ja koristim operu... samo me ubija ovaj kriv ekran, ne mogu da ga podnesem... ne znam uopste koje su predosti krivog ekrana. znam samo mane :D

na krivini mi ne detektuje dodir isto kao na ravnom. nije to neka razlika, ali dovoljno da primetim... mozda ce onaj whitedome glass da popravi situaciju, trenutno imam ovu foliju sto je dosla sa njim..

takodje me nervira vibracija dok kucam, previse je slaba...

sta znam, brz je telefon kao munja. definitivno mi se najvise svidja od svega ostalog, sw, kamera, sve je na nivou. ekran je izuzetan, danju, nocu, uvek. samo me krivina ekrana uzasava.

Navodno postoji ''fix'' za Chrome, na nekim uređajima radi, na nekim ne. Ko hoće može da proba: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?444803-Huawei-P30-Pro-Lite&p=6163415&viewfull=1#post6163415
・Open the Chrome app and enter the following address in the search/address bar:

chrome://flags/#ignore-gpu-blacklist

・Then, the following screen is displayed.

-Override softerware rendering list should be "Disabled" by default, so change it to "Enabled"

· Just in case, close Chrome and restart the terminal (this may not be necessary)

By the way, this Chrome freeze problem, there are cases where the freeze disappears when you open Chrome again by pressing the list button of the application, or when you need to restart Chrome. Also, although it is unknown whether the same cause, it is possible that the entire terminal freezes in the past and the terminal needs to be restarted.

Poslednja izmena:
Ja sam koristio samsungov internet browser i super je radio + ekstenziju za ads.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Meni je chrome lepo radio na op8 , juce se na mi10 zabagovao. Ali to je problem do chromea ne telefona

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Probajte i edge,dobro radi i on kao i kiwi

Ja sam koristio Brave i nikada problem nisam imao, ali on ne podržava 120Hz.

Edge i Chrome se zakicavaju... Sad sam odradio ignore GPU tweek pa se nadam da će to rešiti problem.
Edge ima AdBlock i meni je OK (nije kao Brave ali je prihvatljiv).

Drugar na Note 10+ koristi Brave i nikada problem nije imao...

I meni na Mi 10 Pro bilo isto. Sada i ja prelazim na 8 Pro, nadam se da ce i situacija biti bolja.

tacno sam provalio sta je u pitanju! posto ste svi kukali kako vam se aktivira ekran kad drzite telefon bez kejsa oni su izbacili update u kom su smanjili osetljivost ekrana na levoj i desnoj ivici, i sad ja ne mogu normalno da kucam jer mi p i q ne regustruje isto kao ostala slova...

pa dobro majkumu, metni taj telefon u kejs. meni se nije desila ni jedna slucajna aktivacija ekrana, da li je moguce da ste toliko nesposobni da drzite telefon.

kako da vratim osetljivost ekrana u normalu, jel ima neki fix?

Vecera vise ne kuka, sad ga Ed nasledio :d

tacno sam provalio sta je u pitanju! posto ste svi kukali kako vam se aktivira ekran kad drzite telefon bez kejsa oni su izbacili update u kom su smanjili osetljivost ekrana na levoj i desnoj ivici, i sad ja ne mogu normalno da kucam jer mi p i q ne regustruje isto kao ostala slova...

pa dobro majkumu, metni taj telefon u kejs. meni se nije desila ni jedna slucajna aktivacija ekrana, da li je moguce da ste toliko nesposobni da drzite telefon.

kako da vratim osetljivost ekrana u normalu, jel ima neki fix?

Ne mozes vratiti na onu verziju pre fix-a?

Naišao sam na ovaj članak koji govori o Chromu koji jednostavno se zamrzne (retko kada, ali uglavnom kada je napotrebnije) i onda moram da ugasim i ponovo pokrenem app (probao sam i druge browsere koji imaju podršku za 120hz i isto se desi).
Stvarno sam razočaran u OnePlus kao brand, ja u životu veći krš od UI-a nisam koristio...

https://9to5google.com/2020/05/27/oneplus-chrome-crashing/
Koliko love da te rešim bede? :D

Sent from my Google Pixel 4

imam 8pro 12gb model.

zar ne mogu da rutujem, pa preko twrp-a da instaliram bilo koji rom? plan mi je da se vratim na update gde je sve radilo :d color filter camera i ove glupe ivice ekrana...

uzas... pretvori se oneplus u samsung. mogu ja ovu kantu da uvalim zeni kad ga upropaste, ali sta onda da kupim? pixeli su hw b00lja, samsung je sw b00lja, jel ima bre jedan krsten telefon na ovom svetu?

Ima. Pixel 5 za 30ak dana. Ili apple novi za isto toliko dana.

ima djavola pixel 5 sa s765 i losijim ekranom i 6gb rama. sio mi ga djuro

Opet će da radi bolje od tog napucanog Kineza. + Nećeš imati kopiju Samsung UI.

Na OP8 nemam nikakvih problema sa kucanjem,sve sljaka kako treba....

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

I kod mene isto...

ma ne izvodi.

jel osmica ima jednako kriv ekran kao 8 pro? kakva je osetljivost na ivici ekrana?
Nem pojma iskreno da li je isto zakrivljenje,ali meni sve perfektno sljaka,jos koristim i FSG,svajpujem ko besan :) sve tip top

ma svajp i tap nije isto. i ne kuca svako isto. moja zena uzela telefon i kuca savrseno. ali ona pritiska slovo p blize slovu o, a ja pritiskam slovo p blize drugom kraju, tacno na mestu gde je kriv ekran... da ne bih slucajno pritisnuo o umesto p. na samoj ivici ekrana osetljivost nije ista kao na ravnom delu. i to su namerno napravili tako da bi smanjili slucajno pritiskanje ekrana, na sta su se ljudi masovno zalili...

Poslednja izmena:
Eto vidis,zena ti kucka normalno,znaci do tebe je [emoji14]

Vrh Dno