・Open the Chrome app and enter the following address in the search/address bar:
chrome://flags/#ignore-gpu-blacklist
・Then, the following screen is displayed.
-Override softerware rendering list should be "Disabled" by default, so change it to "Enabled"
· Just in case, close Chrome and restart the terminal (this may not be necessary)
By the way, this Chrome freeze problem, there are cases where the freeze disappears when you open Chrome again by pressing the list button of the application, or when you need to restart Chrome. Also, although it is unknown whether the same cause, it is possible that the entire terminal freezes in the past and the terminal needs to be restarted.
Probajte i edge,dobro radi i on kao i kiwi
tacno sam provalio sta je u pitanju! posto ste svi kukali kako vam se aktivira ekran kad drzite telefon bez kejsa oni su izbacili update u kom su smanjili osetljivost ekrana na levoj i desnoj ivici, i sad ja ne mogu normalno da kucam jer mi p i q ne regustruje isto kao ostala slova...
pa dobro majkumu, metni taj telefon u kejs. meni se nije desila ni jedna slucajna aktivacija ekrana, da li je moguce da ste toliko nesposobni da drzite telefon.
kako da vratim osetljivost ekrana u normalu, jel ima neki fix?
Koliko love da te rešim bede?Naišao sam na ovaj članak koji govori o Chromu koji jednostavno se zamrzne (retko kada, ali uglavnom kada je napotrebnije) i onda moram da ugasim i ponovo pokrenem app (probao sam i druge browsere koji imaju podršku za 120hz i isto se desi).
Stvarno sam razočaran u OnePlus kao brand, ja u životu veći krš od UI-a nisam koristio...
https://9to5google.com/2020/05/27/oneplus-chrome-crashing/
sigurno da moze... samo treba da vidim kako :dNe mozes vratiti na onu verziju pre fix-a?
ajde cuti tamo, vec imas vrhunski fonKoliko love da te rešim bede?![]()
Sent from my Google Pixel 4
sigurno da moze... samo treba da vidim kako :d
ajde cuti tamo, vec imas vrhunski fon![]()
Opet će da radi bolje od tog napucanog Kineza. + Nećeš imati kopiju Samsung UI.
Na OP8 nemam nikakvih problema sa kucanjem,sve sljaka kako treba....
Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk
Nem pojma iskreno da li je isto zakrivljenje,ali meni sve perfektno sljaka,jos koristim i FSG,svajpujem ko besanma ne izvodi.
jel osmica ima jednako kriv ekran kao 8 pro? kakva je osetljivost na ivici ekrana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari