Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Jel pro model podržava dual sim?

Ima li ko da je koristio Note 10 + pa prešao na običan Mi 10?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

U francuskom mi store mi 10 i poklon xiaomi tv 32 incha

621a6f4d81736f7de338d1c20676a1b9.jpg

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Mislim da i kod nas tako prodaju, vec neko vreme

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Pozdrav svima. Nisam u toku, može li se na mi10 instalirati gcam kao što može na mi8.
Kako ste zadovoljni sa Tel?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam nakon 2+ nedelje bas odusevljen telefonom. Svakom prethodniku sam mogao da nadjem sto hardversku to i softversku manu, kod ovog telefona slaba vajda, trudim se al ne ide, na softver se doduse moze uvek zaliti ali ja sam na miui 12 a on je jos svez, ali sto se tice stabilnosti istog odlican je.
Ne mogu da komentarisem kamere, nit slikam nit me zanima, bolje su od s9 pogotovu prednja kamera toliko sam skontao. Iako vidim da mora miui 12 da se jos malo utegne baterija i pored toga je super, dan i po do 2 lagano moze da izgura

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Evo i ja sam novi vlasnik Mi10 telefona.
Za prvu utisci su odlicni. na brzaka koliko sam ispodesavao. stereo zvucnici su stvarno stereo, cak se i bas dobro cuje.
postoji opcija kad se ode u settings/special features/video toolbox/manage video apps
Tamo se dodaju aplikacije za reprodukciju zvuka kao npr youtube, poweramp,...
i onda kad pustis neku pesmu npr u poweramp gore levo ima jedna crtica vertikalna ( u visini kamere prednje ) kliknes na to i iskoci malo prozorce . i moze da se podesi jacina i clariti za zvuk.
Pogledajte prilog 289259Pogledajte prilog 289260Pogledajte prilog 289261

Poslednja izmena:
Ništa manje nisam ni očekivao od tebe. :d
Kad se slegnu utisci napiši neko poređenje sa OP8. Kamere, baterija, fluidnost, ekran...

Pa ovako na brzinu stereo zvucnici su mnogo ali mnogo bolji ( kod OP8 je stereo ali jedan zvucnik je jaci od drugog tako da je isti efekat kao kad se na mi8 ili mi9t/pro instalira onaj stereo magisk mod ), ekran su egal , kamera jos nisam testirao, fluidnost je ista sve klizi, baterija na op8 sam imao oko 6h sot na 4G, sad cu videti na mi10.

imam pojacalo i topping d30 dac pustam flac preko usb-c i cak je zvuk bolji na mi10 nego na op8 koji ima dolbi i sta ti ja znam sta jos.

Poslednja izmena:
Pronasao na KP i fiokicu za dual sim za mi10.
Jos samo 6 dana da otkljucam bootloader i eto mibdual sim telefona [emoji1]

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Pozdrav! Mi 10 mi je glavni favorit za sledeci telefon (nije jos dosao red da menjam stari, ali verujem da cu krajem ove ili pocetkom sledece god.) Imam Honor view 20 i generalno sam zadovoljan. Volim EMUI, njegovu jednostavnost i zadovoljan sam fluidnoscu. Zanima me, da li je neko skorije presao sa EMUI na MIUI i kakva je razlika u upravo toj fluidnosti i stabilnosti u radu? Hvala

^Sto se tice fluidnosti i stabilnosti u radu, danas svaki skuplji telefon te stavke odlicno ispunjava, nebitno da li ima EMUI, MIUI, One UI...

Novi sam vlasnik mi 10
I neznam da li je vec pisano,
Zvuk na youtube je odlican i dosta se dobro cuje,
Ali zvuk zvona i obavestenja mi se jako slabo cuje ,a podeseno na maks.
Da li je neko imao slicno iskustvo.
Pre ovog tel. Imao sam xiaomi mi note pro
I nisam imao ovakav problem.
Miui 12

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Probaj da staviš neku drugu melodiju/zvuk za zvono/obaveštenje. Ja to redovno radim, jer se većina fabričkih zvukova slabo čuje (naročito ih ja slabo čujem jer imam 30% oštećen sluh, odnosno slabo čujem niske tonove, dok visoke dobro čujem). Ali kad stavim zvukove koje skidam sa Zedge aplikacijom, odlično ih čujem.

Napiši još koji utisak o telefonu, meni bi u utorak trebao da stigne...

Послато са Redmi Note 9S уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Drugar uzeo pre neki dan Mi 10 i dobio Xiaomi televizor za 1 dinar...par dana kasnije, tj danas, ispao mu mi 10 iz dzepa i ekran je otisao...sta mislite, koliko bi izasla popravka, s obzirom da je amoled 90hz zakrivljeni ekran?

Evo posle nekoliko dana da napisem utiske.
Kvalitet izrade na vrhunskom nivou stvarno. Ekran je odlican, i svetao cak i na jakom suncu. Mislim da je malo svetliji od ekrana OP8. Ja sam na MIUI 11 i system klizi, tu stvarno ne vidim razliku u brzini naspram Oxygen OS i MIUI-a.
Baterija je odlicna. postavit cu SS, negde u cetvrtak uvece sam napunio tel pred spavanje, u petak ceo dan uvece sam pravio zurku od 18h uvece do 3h ujutro. prvo smo pustali muziku preko BT napolju a kasnije od jedno 21h preko dac i hi-fi sistema. Zato je youtube vancend najvise bio koristen.

Kamera je bolja na Mi10 u odnosu na OP8, npr kad sam fotografisao istu scenu iz dvorista sa OP8 i kad zumiram da vidim lisce , ono je bilo onako vostano, kao nacrtano. Dok je ovde na Mi10 jasno tj kako treba i da bude. Pogotovo ako fotografisem istu scenu sa 108mpx.
Vec ono ranije sto sam napisao da je stereo zvuk pravi, oba zvucnika isto rade, istu jacinu, cak i lep bass ima koliko to moze biti na jednom mobilnom telefonu.
Jedino je tel malo tezi, meni to ne smeta.
Sve u svemu moje licno poredjenje Mi10 je bolji od obicnog OP8 , pored toga je i jeftiniji.
Meni je najveci problem na OP8 i sada i generalno na OP telefonima najveca mana ta dupla sistemska memorija. Ja to ne volim i zbog toga se cesto, tj ima mnogo slucajeva da se ode u bootloop prilikom instaliranja twrp.
Nije se to problem resiti ako imas PC i windows. Ja imam OS X i kod Xiaomi telefona mogu instalirati fastboot rom i bez mi flash toola jednostavno otvorim flash_all fajl i editujem ga tako sto ispred svake fastboot komande upisem ./ ( znaci treba da bude ovako ./fastboot pa komanda ) i samo taj flash_all fajl kopiram u terminal i enter i to je to.
dok kod OP8 telefona takva precica nije radila, tj zahteva imati onaj njihov flash tool.

^Ti imaš običan ili Mi 10 Pro?
Šta sve ide u pakovanju sa telefonom?

Послато са Redmi Note 9S уз помоћ Тапатока

Imam obican mi10.
U pakovanju ima telefon, futrola, providna ali je cvrsta. Pozadi je onako kao hrapava, pa nije klizava u ruci. Od gore i od dole je malo izbocena pa kad se telefon ostavi na ekran na stolu npr ekran ne dodiruje sto.
jos ima punjac, usb kabel i onaj usb-c na 3.5mm prikljucak za slusalice.

Mala pomoc
Nepogu povezati mi 10 na pc
Od opcija koje sam ukljucio je
Usb debagovane nije dalo rezultata
Miui 12 android 10
Hvala

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Spusti notifikacije i izaberi file transfer umesto punjenja.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno