Ovu opciju nemamSpusti notifikacije i izaberi file transfer umesto punjenja.
Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk
Kako nisi primetio kod prednje kamere da ima foliju?Narucio sam hydrogel zastitu za ekran. Stigla danas. Uzeo telefon da je postavim, skinuo futrolu, krpicu da obrisem ekran, kad ono na ekranu vec folija. Fabricka folija dolzai na ekranu. Uopste je nisam primetio.
Jos ja pazim kako stavljam telefon u torbicu, da se ne izgrebe ekran dok hydrogel ne dodje.
![]()
Da li si pogledao u podesavanjima pa notifikacije, pa na kp da li je cekirano zvuk?Neznam da li sam pogresio sto sam sve sa starog xiaomi mi note 10 pro povezao na moj novi tel mi 10 preko mi mover ili mi 10 ima neke "decje bolesti".
KP aplikacija nema zvuk obavestenja,tabtrader isto...iako aplikacija ima sve dozvole.
Na mi note 10pro je sve radilo bez greske.
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Narucio sam hydrogel zastitu za ekran. Stigla danas. Uzeo telefon da je postavim, skinuo futrolu, krpicu da obrisem ekran, kad ono na ekranu vec folija. Fabricka folija dolzai na ekranu. Uopste je nisam primetio.
Jos ja pazim kako stavljam telefon u torbicu, da se ne izgrebe ekran dok hydrogel ne dodje.
![]()
Hvala za odgovor. U suštini, dovoljan je fastboot za ono što mi treba a on radiFastboot i adb drajveri su odvojena stvar pa je moguće do drajvera. Usb debugging je obavezan za uključiti. Uputstava ima u izobilju na jutjubu, pregledaš više njih i samo polako.
Ne razumem, što ne bi smeo da se zezaš?!Trenutno ubedljivo najbolja kupovina, ali ne smem da se zezam sa dual sim
Gde si kupio telefon?Danas stigla igračka.
8/128, sa BT sluškama i bežičnim auto punjačem od 20 W u paketu.
Po paljenju odmah prijavio i instalirao MIUI 12. Tako da testiranje sa MIUI 11 otpada, kao i upoređivanje ove dve verzije.
Poslao zahtev za otključavanje BL, moram da čekam nedelju dana
Iza nedelje neki dan idem da uzmem dual SIM tray.
Nisam stigao da se nešto mngo bavim telefonom danas, ali sam primetio da mi "fastboot devices" vraća neki odgovor i "fastboot reboot" radi, ali a"db devices" vraća prazan dijalog i "adb reboot" vraća poruku da nema emulatora/uređaja. Mi Unlock tool ima i install drivers, koji sam pokrenuo, valjda ih je instalirao.
USB debugging beše treba da bude uključen za ADB?
Neki link za tutoriale za TWRP i XEU global?
Ne razumem, što ne bi smeo da se zezaš?!
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ako je neko kupovao uredjaj sa KP neka mi u PP preporuci prodavca.
Hocu za vikend da kupim MI 10
Koji si ROM stavio?Otkljucan bootloader. Instaliran poslednji XEU weekly rom, i double sim radi.
Nista se ne budzi, ovi xeu romovi rade bolje od global . Postoje i weekly , tako i stable verzije.
Ja sam bratu instalirao xeu stable na xiaomi mix2s pre dve godine. eno jos i sad mu radi taj isti rom, nije radio updejt od tada
Jedno pitanje.. zar na mi10 ne bi mogao da se stavi oficijelni India rom i da se ima dual sim ? Možda kao rešenje za ljude koji neće EU dečiji costum rom ?
Mislim da se u Indiji prodaje dual sim mi10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari