Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Treba da instalira xiaomi USB drivers

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Narucio sam hydrogel zastitu za ekran. Stigla danas. Uzeo telefon da je postavim, skinuo futrolu, krpicu da obrisem ekran, kad ono na ekranu vec folija. Fabricka folija dolzai na ekranu. Uopste je nisam primetio.
Jos ja pazim kako stavljam telefon u torbicu, da se ne izgrebe ekran dok hydrogel ne dodje.
:D

Neznam da li sam pogresio sto sam sve sa starog xiaomi mi note 10 pro povezao na moj novi tel mi 10 preko mi mover ili mi 10 ima neke "decje bolesti".
KP aplikacija nema zvuk obavestenja,tabtrader isto...iako aplikacija ima sve dozvole.
Na mi note 10pro je sve radilo bez greske.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Narucio sam hydrogel zastitu za ekran. Stigla danas. Uzeo telefon da je postavim, skinuo futrolu, krpicu da obrisem ekran, kad ono na ekranu vec folija. Fabricka folija dolzai na ekranu. Uopste je nisam primetio.
Jos ja pazim kako stavljam telefon u torbicu, da se ne izgrebe ekran dok hydrogel ne dodje.
Kako nisi primetio kod prednje kamere da ima foliju?

Послато са Mi 10 уз помоћ Тапатока

Ne znam kako nisam primetio.
Ne primeti se bas jednostavno.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neznam da li sam pogresio sto sam sve sa starog xiaomi mi note 10 pro povezao na moj novi tel mi 10 preko mi mover ili mi 10 ima neke "decje bolesti".
KP aplikacija nema zvuk obavestenja,tabtrader isto...iako aplikacija ima sve dozvole.
Na mi note 10pro je sve radilo bez greske.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Da li si pogledao u podesavanjima pa notifikacije, pa na kp da li je cekirano zvuk?

Kazi mi kakva je to zastita? Jel vredi stavljati, ili da kupim nesto skuplje. Jel to folija, staklo?

Nisam je jos stavio, folija je, jer imam ovu fabricku. Pise da je neka 100d koja ako se izgrebe se sama popravlja u roku od 24h
Meni telefoni skoro nikad ne ispadaju pa meni sluzi da ne izgrebe ekran.

Ja sam kupio i tempered glass I UV tempered glass, Ali nikako da postavim na mi10, pošto je fabrička folija odlična. A uv tempered glass koristi lepak, pa me strah da posle neće moći da se skine tako lako.

Danas stigla igračka.
:)
8/128, sa BT sluškama i bežičnim auto punjačem od 20 W u paketu.
Po paljenju odmah prijavio i instalirao MIUI 12. Tako da testiranje sa MIUI 11 otpada, kao i upoređivanje ove dve verzije.
Poslao zahtev za otključavanje BL, moram da čekam nedelju dana
:(
Iza nedelje neki dan idem da uzmem dual SIM tray.
Nisam stigao da se nešto mngo bavim telefonom danas, ali sam primetio da mi "fastboot devices" vraća neki odgovor i "fastboot reboot" radi, ali a"db devices" vraća prazan dijalog i "adb reboot" vraća poruku da nema emulatora/uređaja. Mi Unlock tool ima i install drivers, koji sam pokrenuo, valjda ih je instalirao.
USB debugging beše treba da bude uključen za ADB?
Neki link za tutoriale za TWRP i XEU global?

Poslednja izmena:
Trenutno ubedljivo najbolja kupovina, ali ne smem da se zezam sa dual sim

Fastboot i adb drajveri su odvojena stvar pa je moguće do drajvera. Usb debugging je obavezan za uključiti. Uputstava ima u izobilju na jutjubu, pregledaš više njih i samo polako.
Hvala za odgovor. U suštini, dovoljan je fastboot za ono što mi treba a on radi
U suštini znam šta treba da radim, samo sam malo zarđao. Naravno, sve tek treba da se započne kad otključam BL. Do tada se mogu raspitivati i podsećati.
Btw, Mi10 nema native mail aplikaciju kao Huawei na primer?

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Danas stigla igračka.
8/128, sa BT sluškama i bežičnim auto punjačem od 20 W u paketu.
Po paljenju odmah prijavio i instalirao MIUI 12. Tako da testiranje sa MIUI 11 otpada, kao i upoređivanje ove dve verzije.
Poslao zahtev za otključavanje BL, moram da čekam nedelju dana
:(
Iza nedelje neki dan idem da uzmem dual SIM tray.
Nisam stigao da se nešto mngo bavim telefonom danas, ali sam primetio da mi "fastboot devices" vraća neki odgovor i "fastboot reboot" radi, ali a"db devices" vraća prazan dijalog i "adb reboot" vraća poruku da nema emulatora/uređaja. Mi Unlock tool ima i install drivers, koji sam pokrenuo, valjda ih je instalirao.
USB debugging beše treba da bude uključen za ADB?
Neki link za tutoriale za TWRP i XEU global?
Gde si kupio telefon?

Za sat vremena otkljucavam bootloader. Dual sim fiokica u telefonu. Pa instalacija xeu roma , da vidim da li radi dual sim

Onda će se konsultujemo kad meni istekne unlock wait time.
;)

Pa i ja sam kivan na njih i otprilike isto rezonujem ali ako ti stvarno treba dual sim, a odlučio si se za xiomi, bar to nije problem da se odradi!

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Otkljucan bootloader. Instaliran poslednji XEU weekly rom, i double sim radi.

Nista se ne budzi, ovi xeu romovi rade bolje od global . Postoje i weekly , tako i stable verzije.

Ja sam bratu instalirao xeu stable na xiaomi mix2s pre dve godine. eno jos i sad mu radi taj isti rom, nije radio updejt od tada

Poslednja izmena:
Ako je neko kupovao uredjaj sa KP neka mi u PP preporuci prodavca.

Hocu za vikend da kupim MI 10

Otkljucan bootloader. Instaliran poslednji XEU weekly rom, i double sim radi.
Nista se ne budzi, ovi xeu romovi rade bolje od global . Postoje i weekly , tako i stable verzije.
Ja sam bratu instalirao xeu stable na xiaomi mix2s pre dve godine. eno jos i sad mu radi taj isti rom, nije radio updejt od tada
Koji si ROM stavio?
xiaomi.eu_multi_MI10_V12.0.8.0.QJBCNXM_v12-10.zip
?

Jedno pitanje.. zar na mi10 ne bi mogao da se stavi oficijelni India rom i da se ima dual sim ? Možda kao rešenje za ljude koji neće EU dečiji costum rom ?
Mislim da se u Indiji prodaje dual sim mi10

Jedno pitanje.. zar na mi10 ne bi mogao da se stavi oficijelni India rom i da se ima dual sim ? Možda kao rešenje za ljude koji neće EU dečiji costum rom ?
Mislim da se u Indiji prodaje dual sim mi10

Po cemu si zakljucio da je XEU deciji custom rom?

Po tome što ga prave neki random ljudi. Uvek je bolje i sigurnije koristi oficijalni Rom. Tako da ako neko dođe do info da li moze da se fleshuje Indus Rom i da radi dual sim neka napiše. Možda za njega i ne treba da se otključava BL ?

Ovde ima da se skine poslednji indus.
https://c.mi.com/thread-3288760-1-0.html

Poslednja izmena:
Za bilo kakvo flešovanje druge vrste rom-a global-chinese-xeu-... neophodan je twrp. Za twrp je neophodan otključana bl.
Xeu rom je na bazi global Roma, kao što su oduvek custom romovi bili. Ali dobro svako ima pravo na svoje mišljenje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno