Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neverovatno koliko si bezobrazan i politički obojen!

Ali ništa ne postižeš. Makar na ovom forumu ljudi više veruju svojim očima nego plitkoj propagandi.

Kod mene mesec + 5 dana. Problem sa internetom i fiksnim telefonom još nije rešen. Danas ću poslati još jedan zahtev za umanjenje računa.

Strašno je šta su napravili od nekada pristojnog provajdera.

Nek bude da mu je to odgovor na više poruka u različitim temama.

Politicki se ljudi mogu razlikovati ali se barem trebaju poštovati.
Ne smeta meni ni najmanje sto se oni zale da njima ne valja internet (politicki obojen, SN, vlast ga stvara kroz "drzavno" preduzece), meni smeta PLJUVANJE po drzavi i narodu.
Svako malo pa neko zapljune po drzavi i narodu.
Drzava nam je takva kakvom je mi pravimo, vlast je onakva kakvu biramo (da zamislite ja smatram da se vlast treba birati i izabrati na izobrima a ne osvajati na ulici), ja ne zelim revolucije jer u njima ginu ljudi, stradaju svi, nevini i "krivi" a obicno losi ljudi u njima isplivaju ka vrhu jer su spremni da gaze preko tudjih zivota do vrha...

Neko rece, kome je internet pokretač da ode i trazi srecu negde drugde, gde ga sunce tuđega neba nece grijati kao ovo ovde, slobodan je da ide al neka nas ovde ne opterecuje time.

Zovite zapisnicare na neki od brojeva za zalbe pa priajvite probleme ili menjajte provajdera al nemojte opet ovde nama stalno kukati...

Poslednja izmena:
bukvalno nisam sestra kovac, i licno prezirem sve te koji zvone na sva zvona kako se sele i kako je srbija rupa, niti mislim to
hteo sam samo da ilustrujem kolicinu besa i frustracije koju mi izaziva ovakvo stanje internet veze, i koja nije samo na ovom provajderu, rekao sam da mi je iskustvo uzasno sa svima koje sam do sada imao
tumacite kako hocete uostalom

Spori ADSL 10/1 (realno 8.5/0.8) koji radi jako stabilno.

ili Supernova na koju se mnogi ovde zale, ali 100/10 (optika) i koja radi ko zna kako.

Sta bi vi uzeli? :D

ili Supernova na koju se mnogi ovde zale, ali 100/10 (optika) i koja radi ko zna kako.

Uzeo bih oba, uzeo bilo koji router koji podrzava dual wan failover , iskonfigurisao da kad (ne ako) supernova "padne" prebaci automatski na adsl i to je to.

To je moj trenutni setup, samo sa Telenor home umesto adsl...
Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:

Ukazivanje na nedostatke nije pljuvanje.

Činjenica je da je RV upropašten od kada njime upravlja Telekom. Bukvalno u svakoj sferi, svaka usluga koju pruža je lošija nego što je bila. Ako ga hvalimo, iako to ne zaslužuje, to neće pomoći da on postane bolji.

Isto važi i za državu. I za narod, takođe.

Štetu čini onaj ko loše uvija u oblandu.

Politicki se ljudi mogu razlikovati ali se barem trebaju poštovati.
Ne smeta meni ni najmanje sto se oni zale da njima ne valja internet (politicki obojen, SN, vlast ga stvara kroz "drzavno" preduzece), meni smeta PLJUVANJE po drzavi i narodu.
Drzava nam je takva kakvom je mi pravimo, vlast je onakva kakvu biramoDrzava nam je takva kakvom je mi pravimo, vlast je onakva kakvu biramo (da zamislite ja smatram da se vlast treba birati i izabrati na izobrima a ne osvajati na ulici), ja ne zelim revolucije jer u njima ginu ljudi, stradaju svi, nevini i "krivi" a obicno losi ljudi u njima isplivaju ka vrhu jer su spremni da gaze preko tudjih zivota do vrha...

U Francuskoj je tokom protesta zbog najave uvođenja eko takse na gorivo poginulo 8 ljudi.

Meni, recimo, smeta taj stav "nemoj da pljujes po drzavi i narodu", to prvo krene kao stav vaspitanja a vrlo brzo i kao vaspitana mera, Goli otok itd.

Ako je ovo vec moja država i moj narod, imam valjda i neka prava na mišljenje?

"Drzava nam je takva kakvom je mi pravimo, vlast je onakva kakvu biramo" - tačno, evo sad su bili izbori. Izašli su samo oni kojima internet i ne treba i glasali za svoje radno mesto plaćeno 30k mesečno da me bi umrli od gladi.

To su isti oni koji žive u Brusu i trpe Jutku 10 godina.

Ima nešto još gore od pljuvanja naroda i države. To smo svi mi, a ima nas puno, koji istinski mrzimo državu i narod i uživamo dok sve propada.

.
Zovite zapisnicare na neki od brojeva za zalbe pa priajvite probleme ili menjajte provajdera al nemojte opet ovde nama stalno kukati...

Kojima to VAMA i koji si to Ti?
Ima da napišem još milion puta da su nam provajderi KANTA i da nemaju realnih mogućnosti da ispune sve što slatkorečivo obećavaju pre potpisivanja ugovora.

Najbolje da sedimo i ćutimo da eto VAS ne bi uvredi ili vam dosađivali.

Najbolje da pišemo samo hvalospeve kao botovi.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Nije Supernova kriva!!! Mi smo g**** [emoji23][emoji23][emoji23]

Po ko zna koji put, ne globalizujte, ja ću opet ponoviti da ja lično problema sa njihovim uslugama u 99% vremena nemam. Provajder Kopernikus, lokacija Ruma. Koji je razlog da negde ima a negde nema problema, ko će ga znati.

Ako je optika onda idi na optiku, to bi trebalo da radi kako valja.

---------------

Vi svi ostali, MANITE SE POLITIKE, ne pljujete majku i oca pa ne pljute ni narod i drzavu, vasa je.
Pljuvanje i kritika su dva razlicita pojma.
Imajte ponosa i dostojanstva.
Kritika je kulturan i pozeljan nacin za ukazivanje na greske u drustvu, sistemu, usluzi, a pljuvanje je prostakluk, nekultura, pogresan nacin komuniukacije sa svima.
Sutra ce nekog od vas da zapljune neko drugi a vi ni krivi ni duzni, jer zapljunuti je "normalno" i opsterihvatljiv nivo komunikacije... razmislite o tome i MANITE SE POLITIKE.

Meni kablovski net radi odlično kod AVcom-a, povremeno mora da se resetuje ruter, jer je ono djubre Cisco. Menjao sam već jednom, ali šta da se radi kada daju taj.
Da su lopovi, jesu. Isti paket hoće da mi naplate kod Supernove oko 2600 valjda, a sada ga plaćam 1900 din. Meni je to neverovatno.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Pridružujem se kritikama, raspad provajder. Svakih nedelju-dve prekid interneta.

Samo ću reći da sam za 10 godina korišćenja ADSL/VDSL usluge samo 1 imao prekid koji sam primetio i koji mi je napravio problem u regulisanju obaveza za koje mi je potreban net, drugi se desio jednom u 4 ujutro, ali je već do 7 sve bilo rešeno.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Koliko vidim bivsi korisnici AVcom-a izgleda da nemaju problem sa netom bar kod mene u kraju. Ja sam se raspitivao u komsiluku i niko mi nije rekao da je bilo vecih problema osim ponekad resetovanja rutera. E sad da li je bilo duzih prekida niko mi nije rekao. I kum preko puta mene u ulici i komsiluk u zgradi.

Koristio sam RV u bloku 37 ukupno 10 godina - prezadovoljan, usluga odlična, svaki problem rešen u 15 minuta. Nije bilo nikakvih zamerki ni kad su postali SN, iako sam ih koristio 12 meseci samo. Prešao sam na optiku kod drugog provajdera, uglavnom zbog ponude kanala. Izgleda da SN I'ma problema u obodnim delovima grada i tamo gde je oprema zastarela.

Послато са SM-G930F помоћу Тапатока

RV je bio sjajan , poceli da razvijaju Horizont prijemnik, bio perfektan, i onda dosla SN, i batalili, velika steta, a ovaj OTT to je blam sto nude

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Meni kablovski net radi odlično kod AVcom-a, povremeno mora da se resetuje ruter, jer je ono djubre Cisco. Menjao sam već jednom, ali šta da se radi kada daju taj.
Da su lopovi, jesu. Isti paket hoće da mi naplate kod Supernove oko 2600 valjda, a sada ga plaćam 1900 din. Meni je to neverovatno.

Ček koji paket imaš kod Avcom-a,i ja sam kod njih ali se ne sećam da je bilo nešto za 1900,net+tv?Ne mogu da tvrdim,ali na uzorku od nas četvoro,svi Avcom i svi imamo Cisco,rekao bih da je u njemu problem.Počne net da usporava,jadan Cisco pocne da pišti i posle gašenja iz struje net se normalizuje.

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Jel' moze onda ako vec daju taj nesrecni Cisco da se ima neki svoj bolji ruter a da oni ovaj prebace u Bridge mod?

Poslednja izmena:
Ček koji paket imaš kod Avcom-a,i ja sam kod njih ali se ne sećam da je bilo nešto za 1900,net+tv?Ne mogu da tvrdim,ali na uzorku od nas četvoro,svi Avcom i svi imamo Cisco,rekao bih da je u njemu problem.Počne net da usporava,jadan Cisco pocne da pišti i posle gašenja iz struje net se normalizuje.

Bravo, upravo tako. Posle restarta krene normalno da radi.
To je stari paket, 60/6 mislim da je net i TV osnovno, Arene imam i to je to. Mislim ja TV ne gledam uopšte, samo sport na Areni.

Jel' moze onda ako vec daju taj nesrecni Cisco da se ima neki svoj bolji ruter a da oni ovaj prebace u Bridge mod?
Kod mene je tako,Cisco u bridge ventilator bije u njega,ali se opet dešava da zabaguje.Ne tako često ali se dešava.Zaključak,opet kažem na uzorku od nas četvoro,je da nije problem u netu,da se tako izrazim,nego u Ciscu.

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Pa jel' moze u tom slucaju da se stavi neki drugi ruter umesto njihovog ili mora da se "nakalemi" na njega.

Pa jel' moze u tom slucaju da se stavi neki drugi ruter umesto njihovog ili mora da se "nakalemi" na njega.
Koliko ja znam ne może,jedino ako znaš nekoga pa da registruje taj modem/ruter po mac adresi.Mora da se "kalemi" [emoji1]

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Meni bi prelaskom sa SBB-a na Supernovu (optoka) bila odlična ušteda od oko 55.000 dinara za te dve godine trajnaja ugovora. U finansijskom smislu odlična ušteda, jedino u živčanom me plaši jer sa SBB nemam problema skoro uopšte.

Koristio sam RV u bloku 37 ukupno 10 godina - prezadovoljan, usluga odlična, svaki problem rešen u 15 minuta. Nije bilo nikakvih zamerki ni kad su postali SN, iako sam ih koristio 12 meseci samo. Prešao sam na optiku kod drugog provajdera, uglavnom zbog ponude kanala. Izgleda da SN I'ma problema u obodnim delovima grada i tamo gde je oprema zastarela.

Ne izgleda, jer meni radi očajno a bliže sam centru grada nego ti.

Oprema je bila ok do dolaska Telekoma, a sada je odjednom zastarela...

Neispravan cisco, pocinje da crkava a crkao jos nije.
Nemoj da ga hladis, kad zaglavi zovi podrsku, oni vide da nema usluge, zabeleze da ne radi ruter ili da lose radi, dodje neko i zamnei za 1-2 dana.
U medjuvremenu ti ga hladi (nakon relklamacije) da imas net dok ne dodje zamena.
Kod RV mreze sad dele Tehnicolor TC7210 ruter, veci i bolji je od cisco kutijice.

Taj je pri kraju, tako je i meni počeo da pisti i baguje, i greje se ko lud . Zovi ti njih da ti zamene, i to je to.. [emoji3526]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sve ja to znam,u vezi Cisca,ali ne znam za koji će mi zameniti i da li će moći u bridge,a treba mi javna na mom ruteru.Zato pokušavam da ga "iscedim" koliko mogu...

Da li neko zna u čemu može biti problem oko skeniranja digitalnih kanala jer stalno na jednom Vox-u (koji ima tv karticu iza), nalazi i prikazuje samo 17 analognih kanala. Da li pravim grešku pri skeniranju ili je do njih? Da ih ne cimam ako nije do njih.
Drugi tv koji radi preko risivera ima sve kanale. Inače su mi matori na supernovi, ćale već hoće da raskida i da pređe na mts, zato što sam ja na mts-u i iz moje priče je video koliko je sve stabilno, od televizije do interneta. Ja mu kažem da ne ide to baš tako, jer je potpisao ugovor pa me i to zanima da li postoji neki otkazni rok bez plaćanja penala ili ne, ako se ovako nešto nastavi?
Ugovor potpisan 01.07.2020.

Promeni zemlju za skeniranje, stavi Nemacku, UK, Estoniju ili je Litvaniju ili Letoniju (jedna od te tri) a nekome sasvim lepo radi i na Srbiji...

Trebalo bi da skeniras digitalne kanale. Analogni su na većini mesta ugašeni

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno