Može na b6700 seriji koje imaš u 32, 43 i 49". To su Android TV verzije.
Sto se EON-a tice i Android TV samo Philips i Sony imaju aplikaciju na Google play, testirao licno u radnji TCL i on nema EON iako je AndroidTV tako da ne zalecite se na Hisense i Sharp, pre toga vidite da li uopste imaju EON aplikaciju na store-u jer koliko sam cuo iz razgovora sa ljudima tv mora da se nosi u SBB i da ga oni podese za EON (naravno ne svaki model posebno nego jedan model od tog brenda), ne postoji za dzabe ona lista podrzanih televizora za EON na njihovom sajtu..
Mozda nisam u pravu ali cisto da se zna da nije dovoljno da TV samo poseduje AndroidTV vec mora biti podrzan od strane SBB-a, a koliko znam ni Hisense ni TCL ni Sharp nisu podrzani.
Cist primer Xiaomi TV koji nema Netflix aplikaciju, a ima Android TV...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posedujem SHARP 50BL5EA i koristim EON SMART TV aplikaciju i radi bez problema.
Takodje na TV-u ima i Netflix aplikacija ali to ne koristim.
Onda se situacija popravila, jer prosle god kada sam TCL testirao ljudi mi vracali TV jer nije mogao EON da se instalira, odlicno ako je sada tako. Ne racunam skidanje sa strane to znam da moze, mislio sam na GPlay varijantu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Druže stvarno neznam, nisam neki vrsni poznavalac a nisam se ni bavio tim podešavanjima.Potvrdjujem, malopre instalirao i probao EON. Netflix lepo radi i pristojno izgleda obzirom da je HD rezolucija.
Kod mene neki 1080i sadržaj izgleda dobro a nešto izgleda očajno, na primer neki filmovi sa hbogo.
Jel znaš možda šta tačno rade one opcije dnr i ostale pod advanced video? Kapiram da je jedna local dimming I kod mene baguje podešena na low tj. delovi slike trepere na momente a na medium je sve ok.
Jel znaš možda kako da udjem u servisni meni?
Mene je posebno fasciniralo ono sa nosenjem u sbb![]()
Ovo je uputstvo od korisnika bane_tech:^kako se podešava to na mts stb-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari