Hvala na savetima malo sam suzio pretragu. Ako bi neki od ova 3 modela ima prednost koji bi to bio?
1. Philips "The one" smart televizor 50PUS7304/12
2. Samsung Smart televizor UE50RU7452UXXH
3. HISENSE Televizor H50U7B SMART (ovu marku sam ignorisao ali deluje sasvim korektno)
Ako je bitno TV ide na zid.
Ne vredi bio sam sad u radnji 50” je ipak preveliki za moj prostor sad gledam 43” nije mi gaming bitan uopste bitna je slika.Jesi razmisljao mozda o Sony 49XG8096? On ti je 70k na sok ceni u jednoj maloprodaji, imas isto 5god garancije i sigurno bolji prikaz boja u odnosu na gore pomenute zbog Triluminos display tehnologije i bolji upscale za kablovsku.. ovo sve vazi ako ti je bitan kvalitet slike, ako ti je bitniji gejming ono ima ok input lag ali nije napakovan kao Samsung npr i onda je Samsung bolji izbor [emoji4]
Srecna kupovina!
Dilema: Hisense 65B7500 vs LG 55SM8200 ili nesto trece, mozda TCL .
Da repliciram sam sebi. Nasao sam opciju u meniju TV-a i sad radi 4K 60Hz.Uzeo Vivax 50UHD122T2S2SM. Slika ok. Povezao ga sa kompom. Nemam 4k u 60Hz vec samo 30Hz. Kontam ili nemam 2.0 hdmi kabl ili je do TV-a?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ne vredi bio sam sad u radnji 50” je ipak preveliki za moj prostor sad gledam 43” nije mi gaming bitan uopste bitna je slika.
Moj Samsung, tačno 5 god. A ove fleke se vuku odavno, na 3 god. se pojavilo malo pa je krenulo. Kućno korišćen TV, ništa specijalno, nije bio u igraonici niti u sobi sa dimom. Ako je Samsung reper za kvalitet onda... Gledam sada samo ove sa 5 god. garancije. Zato Samsung i ne sme da da 5 god.![]()
Ајде да поставим овде питање.
Да ли је неко узимао ambient light за тв, оно што се накнадно качи на тв?
https://www.ebay.co.uk/itm/5V-LED-S...0&algv=default&_trksid=p2332490.c100935.m2460
Да ли је то функционално?
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Па ако не може да опонаша прави ambient light онда је чиста глупост.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
lg je ok ako ti ne smetaju isprane crne ili ako imas 1.200 evra za oled (i ne brine te burn-in).
Ljudi, imam ozbiljnu dilemu.
Budzet je 40K-50K, sto kvalitetniji panel da bude, smart mi ne treba previse. Dijagonalu bih 49”-50”, ako je bas neki dobar panel zbog budzeta bih isao i na manju dijagonalu radi kvalitetnije slike.
Gledao bi se pravo, znaci ugao od 0’ do 20’, pa bi mozda VA bio bolji izbor.
Da li ici na LG 7100, koji je IPS ili neku drugu varijantu?
Takodje, da li mi se isplati 4K jer materijal koji gledam sada (filmovi i serije) su 1080P?
Da repliciram sam sebi. Nasao sam opciju u meniju TV-a i sad radi 4K 60Hz.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
LG od UM7400 jer bi od njega trebao da ide RGB panel. Od UM7450 dobijaš i MR, pa bi to bio moj izbor, a on je u dijagonali 50 VA tipa. 49UM7400 je IPS.
Isplati se 4K, a posebno na dijagonalama koje ti želiš.
U cemu je razlika izmedju 30Hz i 60Hz?
Mislim sta se dobija ako ima vise Hz?
magični daljinski. Kod LG ima žiroskopsku kontrolu, proguglaj pa vidi...
Da, nizak nivo crne postaje vidljiviji sa smanjenjem osvetljenosti prostora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari