sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Stigla mi je danas jedna neregistrovan pošiljka. Registrovane ne prelaze Beijing.
Kako da zaobiđem špeditera?Pa da platjiš jedno 100 evra špeditera, šta drugo u lopovskoj zemlji. Ko još šalje nešto DHLom a da nije bubreg ili dalekobilo jetra.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kako da zaobiđem špeditera?
Šta raditi?
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Problemi.
Kinez napisao sumnjivo malu cifru za naručeni Dac, i još ga poslao gratis preko Dhl-a. Paket završio na carini iz Dhl-a stigla poruka da to regulišem, sa sve linkovima za nekoliko špeditera.
Kakva je procedura sada jer mi se prvi put dogadja?
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Ako narucujes sa alija ne vredi da mu bilo sta pises jer ce on da stavi cenu koji on oce.Taman sam se "namestio" da naučim neku stvar od 64€ + dhl isporuka 14€( kinez tako napisao), i onda pročitam prethodnih nekoliko postova.
Šta bi trebalo da napomenem prodavcu da napiše na paketu da nebi imao problema, tj. da plaćam još špediciju dodatno? Ako je moguće da se izbegne.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Odobren mi je refund za neke stvari koje nisu stigle.
Brine me što je kartica kojim je plaćeno istekla pre nekih mesec dana, a nova nije visa već master sa drugim brojem.
Jel bio neko u istoj situaciji? Dodao sam novu u wallet pa se nadam da će na nju biti uplaćeno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari