@Millan1
Sta je kontrolna brzina?
Kod mene radi na prvoj brzini stalno kako sam i podesio i samo ugasi povremeno.
Pvc foliju i vunu u rolni, a da se ne bi prljala i paropropusnu foliju preko.@djalf
.. Videcu za stiropor/vunu da poredjam na pod od gornjeg sprata, uz neku plocu na stepenicama i jednu dobru 12-ticu, deluje da ce to biti odlicno.
Evo je kod mene, malopre hladila, sada bleji...e sada, moguce da neprimetno vrti malcice pre gasenja, nisam bas pratio, ali to svakako nicemu ne sluzi.
Milane, ne radi stalno, jer drzim na 27c, a soba nije mnogo velika, 4.5x4.5.
Kolika je u-vrednost za ovakve `termo` blokove? Ja osim prazne price i hvalospeva nista konkretno ne nadjoh za iste.
Ovo što je čovek postavio na slici se zove termo blok, nije običan giter blok.
Ali i za njega treba izolacija.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Dam-dam
Ja kad perem koristim Axel Sgrasso za odmascivanje a posle ispiranja Coil Disifektant za dezinfekciju. Asepsol je slab i lepljiv za klimu mada kondezat to ispere vremenom.
U principu bilo koji odmascivac ali konkretno za taj sto si pitao mislim da je Pulirapid. Bas ima sa limunom, lepo mirise. Koristio sam i Ajax i Axel... Nisam siguran od kojeg ali jedan mi je izazivao mucninu, smetala mi je neka hemija unutra. Doduse taj je bio i najefikasniji koliko se secam.Cime cistite unutrasnji deo a da nije asepsol?
Video sam da se koristi neka tecnost koja mirise na limun, zna li neko?
Pa recimo pre uzeti neki premium model sa R-410a ako se nadje na nekoj rasprodaji po dobroj ceni nego neki nize klase sa R-32 za slican novac jer R-32 je nesto malo efikasniji u istim uredjajima (po reklamama u praksi nisam uveren) tako da se vise isplati uzeti uredjaj vise klase sa R-410 naravno ako se jos moze naci u prodaji.Vrsta gasa r32 sta to znaci ima i r410 sa kojim gasom uzeti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari